|
Post by nektarios on May 7, 2013 13:19:21 GMT 2
Ο Λαός μίλησε! ;D Αφού λοιπόν σε πείσαμε, προτείνω το εξής: Πρώτα βάψιμο όλο το εσωτερικό, και μετά πατάκια ώστε να φαίνεται όσο γίνεται λιγότερη βαμμένη περιοχή. Για τα πατάκια προτείνω ύφασμα καθαρισμού γυαλιών, κολλημένο με ελάχιστη UHU στις γωνίες (για να μην διαπεράσει η κόλλα το ύφασμα και φαίνεται άσχημα), ή βαμμένο φαρδύ λευκοπλάστ που είναι και αυτοκόλλητο [αυτό το τελευταίο το προτείνω με κάθε επιφύλαξη, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ]. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2013 17:51:53 GMT 2
Ο Λαός μίλησε! ;D Αφού λοιπόν σε πείσαμε, προτείνω το εξής: Πρώτα βάψιμο όλο το εσωτερικό, και μετά πατάκια ώστε να φαίνεται όσο γίνεται λιγότερη βαμμένη περιοχή. Για τα πατάκια προτείνω ύφασμα καθαρισμού γυαλιών, κολλημένο με ελάχιστη UHU στις γωνίες (για να μην διαπεράσει η κόλλα το ύφασμα και φαίνεται άσχημα), ή βαμμένο φαρδύ λευκοπλάστ που είναι και αυτοκόλλητο [αυτό το τελευταίο το προτείνω με κάθε επιφύλαξη, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ]. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις! Σ'ευχαριστώ πολύ Νέκ και Πολύχρονος φίλε μου!! : : Έτοιμο και το πάτωμα.... Ξεκίνησα με το πινελάτο (2 χέρια), κατόπιν είχα στη διάθεση μου αυτές τα δύο χρησιοποιήσα την καφετί που είναι και πιό σαγρέ αφού πρώτα την έβαψα μ'αυτό το αποτέλεσμα που έχω είναι αυτό Εντάξει δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα αλλά πιστεύω είναι καλύτερο απο πρίν, εσείς τι λέτε παιδιά Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on May 7, 2013 20:10:43 GMT 2
Πιστεύω ότι έδειξε καλύτερα Αλέξη το πάτωμα ...
|
|
|
Post by nektarios on May 7, 2013 21:43:18 GMT 2
Κι εγώ πιστεύω οτι έδειξε πολύ καλύτερο (αφού άλλωστε έκανες αυτό που πρότεινα... ;D), αν και θα το προτιμούσα κάπως πιο ματ. Δεν ξέρω αν μπορείς να το "θαμπώσεις" λίγο με κάποιο ματ βερνίκι... Υ.Γ. : Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 8, 2013 0:20:33 GMT 2
Αλεξ άσε τις τσιγγουνιες και φτιαξε δυο πατακια της προκοπής Πάρε φυλλο πλαστικου 0.4mm, κοψε ενα πατρόν και κανε ενα ωραιο flocking οπως πολυ σωστα περιγραφει ο Γιώργος στο ''Car Modeling Technics Collection'' στο www.scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=878 και δωσε στο Cooperακι αυτο που του αξίζει ... Για αποιαδηποτε βοήθεια χτύπα ενα τηλ.
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2013 10:15:27 GMT 2
Αλεξ, η βελτίωση είναι γεγονός και αδιαμφισβήτητη πλέον. Συγχαρητήρια για την επίμονη, την προσπάθεια και το καλό αποτέλεσμα. Τώρα για λεπτομέρειες όπως σου είπαν και τα παιδιά, εξαρτάτε από σένα, τη διάθεση σου και τον χρόνο σου. Ότι και να αποφασίσεις πάντως το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο σου μοντέλο. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 8, 2013 10:45:52 GMT 2
Αλέξανδρε όντως έδειξε καλήτερα.
Δική μου γνώμη για τα πατάκια είναι βελουτέ χαρτί και εκει που πατάνε οι φτέρνες κόλησε άλλο ένα κομάτι απο πάνω στη θέση του οδηγού πάντα - όπως είναι στα πραγματικά.
Σπύρος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 8, 2013 12:02:06 GMT 2
Πολύ πιο ωραίο το πάτωμα τώρα... Το εσωτερικό και ο χωρός του κινητήρα είναι πολύ προσεγμένα... : : Καλά τελειώματα!!!
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2013 22:16:43 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε, καλά κάνετε και με καθοδηγείτε/παροτρύνετε συνεχώς μπάς και βελτιωθώ λιγάκι! Λίγη υπομονή ακόμη και θα προσπαθήσω να το σουλουπώσω κατά το δυνατό! Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 9, 2013 0:17:46 GMT 2
Αλεξάκο πολύ όμορφο με το βαμμένο πάτωμα... Κατα τη γνώμη μου ακολούθησες την καλύτερη δυνατή πορεία, δεδομένου ότι ήταν ήδη κολλημμένα καθίσματα, ταμπλώ λεβιέδες κτλ... Προτείνω να μήν το παιδέψεις πολύ ακόμα για να μή γίνει καμιά στραβή στα τελειώματα, ότι ξέχασες, στο επόμενο... Καλά τελειώματα φίλε !!! Φιλικά, Αγάπιος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 20:40:41 GMT 2
Αλέξη φίλε Θα συμφωνήσω με τον Αγάπιο. Στο τέλος πάντα σε περιμένει η ζημιά φίλε!!! Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα. : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on May 12, 2013 20:56:00 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα Οι μέχρι τώρα εργασίες και βελτιώσεις που έχουν γίνει θα σου δώσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα Μην ξεχνάς οτι μόλις το κλείσεις μέσα απο τα μικροσκοπικά του παράθυρα είναι ζήτημα αν θα φαίνεται τίποτα. Οπότε πάνε χαμένες πολλές απο τις δουλειές που θα γίνουν ειδικά χαμηλά Καλό τελείωμα
|
|
|
Post by alex78 on May 13, 2013 11:33:54 GMT 2
Αγάπιε, Ηλία και Βασίλη σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! Αλέξης : :
|
|