Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2013 0:28:39 GMT 2
Μπραβο Αλεξ! Μια χαρα παει το μινι! Καθε μοντελο σου και καλυτερο γινεται, αντε καλα τελειωματα : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 27, 2013 9:56:49 GMT 2
Μια χαρά βγαίνει!!! Πολύ ωραίο και ιδιαίτερο χρώμα...Καλή συνέχεια... : : Τα τελάρα των παραθύρων ήταν σε όλα ασημένιο...Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και απο μαυρο να το έκανες ασημί?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2013 17:43:27 GMT 2
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παπαραδιενεργό . Καλά τελειώματα φίλε μου : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2013 18:56:46 GMT 2
Δημήτρη και Γιώργηδες σας ευχαριστώ πολύ!! Τα τελάρα των παραθύρων ήταν σε όλα ασημένιο...Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και απο μαυρο να το έκανες ασημί? Στις οδηγίες Γιώργο δίνεται μαύρο, αλλά μάλλον έχεις δίκιο φίλε, πάντως να σου πω την αλήθεια λέω να το αφήσω όπως έχει...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 28, 2013 14:14:41 GMT 2
Αλέξη το μινάκι σκίζει !
Πολύ όμορφη η πρόοδος των εργασιών σου φίλε, εύχομαι καλά τελειώματα να έχεις !
|
|
|
Post by alex78 on Mar 28, 2013 17:33:26 GMT 2
Να σαι καλά φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να έχω έτοιμο και το τελευταίο update με το εσωτερικό για να πάμε και στ' άλλα σιγά-σιγά που περιμένουν....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2013 0:10:14 GMT 2
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη! Τελευταίο μου update ήταν 25 Μαρτίου και τώρα ξαναποστάρω Πασχαλιάτικα.......... μια χαρά δεν λέω, άντε βούρ για Δεκαπεντάυγουστο τώρα.......... ;D Τέλος πάντων μ'αυτά και μ'αυτά αξιώθηκα έστω και εκπρόθεμα να έχω μια μικρή πρόοδο (ολοκλήρωση του εσωτερικού) και να εκκρεμούν πλέον κάποιες λεπτομέρειες εξωτερικά του αμαξώματος (πίσω φανάρια-καθρέφτες-χερούλια) για να σας παρουσιαστεί καμαρωτό-καμαρωτό στα competed τις επόμενες ημέρες....... Για την στεφάνη του τιμονιού ακολουθήσα την μέθοδο του Ανδρέα (rous74). Χρησιμοποίησα ως βασικό χρώμα ''Tan'', απο πάνω πέρασα επιλεκτικά σε σημεία ''Copper'' το ''άπλωσα'' κάνοντας στεγνό πινέλο και τέλος ''Clear Orange'' όλα με πινέλο. Βερνίκι δεν πέρασα φοβούμενος την υπερβολική γυαλάδα που θα έδινε. Το αποτέλεσμα που έιχα ήταν αυτό: Τέλος μονταρίστηκε όλο το εσωτερικό: *Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα ξέχασα να κάνω τα ''τζαμάκια'' στα όργανα και το ''καρούμπαλο'' του λεβιέ θα αποκτήσει κι'αυτό ξύλινη επίστρωση...... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και Καλή Εβδομάδα σε όλους!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 6, 2013 2:55:07 GMT 2
Καλησπέρα Αλεξάκο και χρόνια πολλά, Ωραία πάει το εκπρόθεσμο μικρό σου... ;D ;D Το τιμόνι πολύ όμορφο άντε κλείστο να μπεί ράφι, γιατί θα σε προλάβω με την εκπρόθεσμη βέσπα μου ;D ;D Παρεπιπτόντως, δεν είχανε ξύλινη επένδυση τα συγκεκριμένα στο λεβιέ, στο λέω για να αποφύγεις τα βαψίματα εκεί μέσα τώρα που είναι μονταρισμένο... Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχεία: Να είσαι καλά και καλή συνέχεια. Θα τα πούμε, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on May 6, 2013 12:53:13 GMT 2
Χριστός Ανέστη, φίλε μου! Πολύ όμορφο το τιμόνι! Εκτός από το "στεφάνι", μού άρεσαν πολύ και οι διάτρητοι βραχίονες! : : Επίσης, και ο πίνακας οργάνων δείχνει πολύ προσεγμένος! : : Εύχομαι καλά τελειώματα! Και μια ερώτηση-απορία: το πάτωμα (από τη μέσα πλευρά) θα παραμείνει στο χρώμα του σκάφους;
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2013 22:54:10 GMT 2
Αγάπιε αντεύχομαι φίλε μου και κάποια στιγμή θα επανορθώσω γιατί τελευταία έχουμε ψιλοχαθεί και μάλλον ευθύνομαι εγώ γι'αυτό...... Χαίρομαι που σ'αρέσει και μάλλον με ''γλυτώνεις'' απο κάτι καθώς θέλω να το τελειώνω πλέον με συνοπτικές διαδικασίες...... : : Τα λέμε φιαλαράκο! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2013 23:12:59 GMT 2
Αληθώς ο Κύριος Νεκτάριε φίλε μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Για να ''ξεκαθαρίζω'' λίγο τα πράγματα, μην νομίζεις ότι ξαφνικά έγινα και κανένας μοντελισταράς, το ''στεφάνι'' είναι δικό μου, οι διάτρητοι βραχίονες + τα μπουζοκαλώδια του μοτέρ έγιναν δια χειρός Απόστολου (RS2000) τον οποίο και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του. Τώρα στον πίνακα οργάνων θα γίνουν αύριο τα ''τζαμάκια'' με τη μέθοδο της σταγόνας βερνικιού και μάλλον θα χρωματιστούν οι διακόπτες..... Όσον αφορά το πάτωμα (το ίδιο ερώτημα μου είχε θέσει παλαιότερα και ο φίλος Θάνος (Reventon)), είχα αγοράσει για το λόγο αυτό ένα ωραίο μπεζάκι να το περάσω, αλλά για τον λόγο ότι τελευταία μοντελάρω λίγο....μηχανικά μάλλον.......ξεχάστηκα , συγχωρέστε με....... Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 7, 2013 1:10:30 GMT 2
Φίλε μου Αλεξ, το εσωτερικό γίνεται πολύ όμορφο : : Το τιμόνι είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος οτι αν δεν τεμπέλιαζες θα τα κατάφερνες χωρίς την βοήθεια του αγαπητού Αποστόλη Μην μου πείς ότι δεν θα βάλεις μοκέτα, θα σε δαγκώσω : : Τουλαχιστον φτιάξε 4 χαλάκια, θα δείξει πολυ το εσωτερικό. Καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by rous74 on May 7, 2013 8:17:48 GMT 2
Αλέξη καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
Οι εργασίες στο κουπεράκι απ' ότι βλέπω έχουν μπεί στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν πολύ όμορφα !
Για τη μοκέττα στο εσωτερικό θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Κώστα...
Καλά τελειώματα φίλε !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 7, 2013 9:38:28 GMT 2
Αλέξη πολύ όμορφο και αληθοφανές το τιμόνι φίλε! Μια χαρά πάει ο κούπερας! Καλά τελειώματα φίλε : :
|
|
|
Post by nektarios on May 7, 2013 10:48:42 GMT 2
Καλημέρα! Συμφωνώ απολύτως με τους προηγούμενους, οτι κάτι πρέπει να γίνει με το πάτωμα. Τα πατάκια είναι πολύ καλή (και εύκολη) ιδέα. Στην ανάγκη, πιστεύω οτι ακόμη κι ένα απλό χέρι βάψιμο με πινέλο θα ήταν προτιμότερο απ΄το να μείνει όπως είναι. Ξέρω οτι σε πιέζω, αλλά... αυτός είναι ο στόχος μου! ;D Είναι πραγματικά κρίμα μετά απο τόσο κόπο να μείνει έτσι. Άντε, κάνε ένα κουράγιο και φτιάξ'το! Αλλιώς θα πω στον Κώστα να σε δαγκώσει! ;D ;D : :
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2013 11:50:38 GMT 2
Φίλοι μου Κώστα, Ανδρέα, Αλέξανδρε και Νεκτάριε την καλημέρα μου και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να φαίνεται τόσο άσχημα το εσωτερικό αν το άφηνα ώς έχει..... , ας είναι με πείσατε να το δουλέψω λίγο ακόμη....... Προσανατολίζομαι να του βάλω ''πατάκια'' μπροστά. το ερώτημα μου είναι το εξής: Χαρτί βελουτέ ή πανάκια καθερισμού γυαλιών και πώς μπορώ να εφαρμόσω το καθένα , εξέτάζω βέβαια και την έσχατη λύση του Νέκ περί πινελάτου βαψίματος , θα δούμε...... Αλέξης : :
|
|