|
Post by gtziaf on Feb 19, 2013 17:06:43 GMT 2
Αλεξ, πραγματικά διακρίνω μια τεράστια βελτίωση και μια πολύ ποιοτική δουλειά. Μπράβο φίλε μου. Α και τα καθίσματα, εμένα μου άρεσε που σου "ξέφυγε" το στεγνό πινέλο Στα δέρματα μπορούμε να εφαρμόσουμε διάφορες τεχνικές για να τους δώσουμε ζωντάνια, που περιλαμβάνουν και το στεγνό πινέλο στην επιφάνεια τους, όπως έκανες εσύ, εκτός φυσικά από αυτό που αναφέρουν σωστά ο Ανδρέας και ο Θάνος για τον τονισμό των ακμών. : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 19, 2013 18:37:35 GMT 2
Φίλε Αλέξη, οι χρωματικές επιλογές σου είναι πολύ πετυχημένες, και ο συνδυασμός τους δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 20, 2013 16:27:21 GMT 2
Αλέξη γίνεται πολύ όμορφο το μίνι φίλε! Ωραίο βάψιμο και καθαρό...όλα μια χαρά! Για το κάθισμα σου είπαν τα παιδιά, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Για το πάτωμα που σου ξέφυγε το μασκάρισμα, ίσως φταίει και το primer, μιας και τα συγκεκριμένα είναι πολύ παχύρευστα πριν στεγνώσουν...(τουλάχιστον το γκρι και το άσπρο..). Αν ψεκάζεις από λίγο πιο μακρυά, θα πέφτει λιγότερη ποσότητα και επομένως ίσως υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να τρέξει από κάτω από τις ταινίες! Όπως και να έχει, το καλύτερο από όλα αυτά είναι η βελτίωση σου φίλε, που είναι ευδιάκριτη από μοντέλο σε μοντέλο Αλέξανδρε καλησπέρα, και το μαύρο είναι το ίδιο παχύρευστο, νομίζω δλδ...... , σίγουρα παίζει ρόλο το ψέκασμα που αναφέρεις αλλά κυρίως ευθύνεται πιστεύω το.....''βαρύ μου χέρι'', που θα πάει όμως θ' αποκτήσει κάποτε την μοντελιστική του ευαισθησία, εξάλλου δεν είναι και στο χέρι του..... ;D Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!! Aλεξη πολυ ομορφο το κουπερακι σου και πρωτοτυπο. Αλλα με ξερεις τωρα..αντε τελειωνε το γρηγορα γρηγορα και ξαναπιασε εκεινο το θηριο με το πτερυγιο ;D ;D Γειά σου Κομνηνέ, Ο ''καρχαρίας'' είναι stant-by και θα ενεργοποιηθεί σε κάνα μήνα που φεύγω ταξίδι, μέχρι τότε cooper-άκι να γουστάρουμε....... Αλεξ, πραγματικά διακρίνω μια τεράστια βελτίωση και μια πολύ ποιοτική δουλειά. Μπράβο φίλε μου. Α και τα καθίσματα, εμένα μου άρεσε που σου "ξέφυγε" το στεγνό πινέλο Στα δέρματα μπορούμε να εφαρμόσουμε διάφορες τεχνικές για να τους δώσουμε ζωντάνια, που περιλαμβάνουν και το στεγνό πινέλο στην επιφάνεια τους, όπως έκανες εσύ, εκτός φυσικά από αυτό που αναφέρουν σωστά ο Ανδρέας και ο Θάνος για τον τονισμό των ακμών. Γιώργο δεν σου κρύβω ότι στην αρχή νόμιζα πως μου κάνεις πλάκα ;D, μετά σκέφτηκα πως μπορείς να υπερβάλεις και λίγο...... Ειλικρινά μεγάλη τιμή για μένα το σχόλιο σου και το εννοώ φίλε μου!! Α, και μεταξύ μας και μένα μου αρέσουν τα ''δέρματα'' έτσι....... Φίλε Αλέξη, οι χρωματικές επιλογές σου είναι πολύ πετυχημένες, και ο συνδυασμός τους δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια! Νεκ σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να σαι καλά!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Feb 20, 2013 16:54:56 GMT 2
φίλε η δουλειά σου ειναι πολύ καθαρή και προσεκτική!!! Μπράβο σου!!! Οσο για το μασκάρισμα ειδικά οπου υπαρχουν πολές κουρμπες-βαθουλώματα και...γενικά ανώμαλες επιφάνειες κανε το εξής αεροπλανάδικο κόλπο.... Στο τελειωμα της χαρτοταινίας και σε ολο της το μήκος βάλε maskol όποιο έχεις.Με προσοχή και φυσικά λιγότερο απο όσο πατάει η γάτα ε? Ενα άλλο κόλπο ειναι να ψεκάσεις βερνίκι σε ολο το μηκος της ταινίας αλα αυτο δουλέυει καλύτερα σε λειες επιφάνειες!!! Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!!! Καλή συνέχεια γιατι σε περιμένει και το πτερύγιο που λεει και ο Κομνηνός!!! Ηλίας : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 20, 2013 17:22:46 GMT 2
Καλή συνέχεια γιατι σε περιμένει και το πτερύγιο που λεει και ο Κομνηνός!!! Αμάν...., κάτι μου λέει ότι πέσαμε πάνω στίς ''μοτοσυκλετούμενες δυνάμεις'' του ScW, ok παίδες το πιασα το υπονοούμμενο, εξάλου η επιθυμία σας είναι για μένα διαταγή, αλλά μην με κυνηγάτε μετά για το αποτέλεσμα..... : : ;D Ηλία πολύ χρήσιμα τα tips σου φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ τόσο γι αυτά όσο και για τα καλά σου λόγια!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 21, 2013 10:24:18 GMT 2
Φίλε Αλέξη η δουλειά σου είναιπραγματικά πολύ προσεγμένη με πολύ ωραίο αποτέλεσμα... : : : : Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2013 23:17:25 GMT 2
Φίλε Αλέξη η δουλειά σου είναιπραγματικά πολύ προσεγμένη με πολύ ωραίο αποτέλεσμα... Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μια μικρή επισύμανση την οποία αν θέλεις την λαμβάνεις υπόψιν σου... Στην κλίμακα 1:1 τα cooper δεν έχουν βαμένο τον μασπιέ μαυρο αλλό στο χρώμα του αυτοκινήτου... Σου βάζω και δυο φωτογραφίες σου για να καταλάβεις τι λέω. Πάντα φιλικά!!! Ούπς, το διαπίστωσα και γω χθές το βράδυ που μελετούσα τις οδηγίες , τώρα ότι έγινε έγινε δεν παίζει να το αλλάξω, σ'ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση. Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2013 8:30:02 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 16, 2013 11:03:59 GMT 2
Στα δικά μου ΜΗ εμπειρα μάτια μιά χαρα μου φαίνεται το wash που έκανες στο πάτωμα... Πολύ ωραία εξελίσετε, καλά τελειώματα!!!!!!!!!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 16, 2013 12:53:59 GMT 2
Αλεξ μια χαρά είναι το πάτωμα κανένα πάτωμα δεν αστράφτει!!εγώ το πάτωμα το περνάω ελαφρά με το σκληρό το σφουγκαράκι σκοτσ μπράιτ να φανταστεις, για να αγριεψει λιγο και έχει μερικές φθορές!
και μοντελάρεις μέσα στο πλοίο ρε θηρίο??μπράβο!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 16, 2013 13:43:10 GMT 2
Αλέξη..... Χαίρομαι να βλέπω ότι ψάχνεσαι μοντελιστικά και δε μένεις στα ίδια. Η βελτίωσή σου σε κάθε μοντέλο φαίνεται και το χέρι θα ''στρώνει'' περισσότερο όσο περνούν μοντέλα από κάτω του. Οπότε μικρολεπτομέρειες στις κολλήσεις ξέρεις ότι γίνονται και καλύτερα, (το καλύτερα πάντα θα υπάρχει όσο ψηλά κι αν φτάσεις ). Τσέκαρε ώστε όλες οι ρόδες να είναι ευθυγραμμισμένες χωρίς περίεργες γωνίες στο τελειωμένο. Επίσης δεν ξέρω αν το τελικό της εξάτμισης βγαίνει τόσο πίσω, (αλήθεια προεξέχει τόσο; ), θα το ψάξω! Όσο για το κάτω μέρος ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ! Στο τηλέφωνο τα είπαμε και τα εξηγήσαμε οπότε έπραξες ελεύθερα και το έκανες πολύ πετυχημένα! Για άλλους υπερβολικό για άλλους μιά χαρά, το θέμα είναι ότι πειραματίζεσαι. Επίσης δίνω έξτρα πόντους γιατί μοντελάρεις σε καράβι και όχι σε υπερεξοπλισμένο πάγκο εργασίας. Από μόνο του είναι αξιέπαινο! Καλή συνέχεια και μη βιαστείς στα τελειώματα! (βλ. φανάρια κλπ) ΥΓ. Το πάτωμα βάψε το τουλάχιστον στο χρώμα του αμαξώματος, ασημί δεν ταιριάζει καθόλου.
|
|
|
Post by rous74 on Mar 16, 2013 14:21:20 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα,
Η βελτίωσή σου μοντέλο με μοντέλο είναι εμφανής !!
Το αποτέλεσμα σε κινητήρα, πάτωμα είναι πολύ καλό !!!
Προσωπικά για μένα πιστέυω ότι είναι η καλύτερη σου δουλειά !
Συνέχισε έτσι δυναμικά φίλε !!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 16, 2013 22:53:18 GMT 2
Και μετά ο χοντρός σας ειχε πει Αντιπαραγωγικούς!!!! ;D ;D Που να ήξερε τι διαμάντια φτιάχνεις ρε φίλε μεσα στο πλοίο!!!!! Περαν της πλάκας Αλέξη μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου φίλε!!!Το πάτωμα και το πλήσημο μια χαρά φαίνονται και δεν διακρίνω υπερβολές!!! Πρόσεξε αυτά που σου ήπαν οι ποιό έμπειροι στα τουτου και θα είσαι οκ!!! Καλή συνέχεια φίλε μου!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2013 23:04:18 GMT 2
Στα δικά μου ΜΗ εμπειρα μάτια μιά χαρα μου φαίνεται το wash που έκανες στο πάτωμα... Πολύ ωραία εξελίσετε, καλά τελειώματα!!!!!!!!!! Ε,όχι και ''μη έμπειρος'' εσύ ρε Γιώργο, μέχρι και Caterham απο το 0 μας έφτιαξες.... Σ'ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2013 23:33:18 GMT 2
Αλεξ μια χαρά είναι το πάτωμα κανένα πάτωμα δεν αστράφτει!!εγώ το πάτωμα το περνάω ελαφρά με το σκληρό το σφουγκαράκι σκοτσ μπράιτ να φανταστεις, για να αγριεψει λιγο και έχει μερικές φθορές! Μμμ......σγουγγαράκι κουζίνας, καλή εναλλακτική λύση μου έδωσες Γιώργο, στα υπόψιν..... Σ'ευχαριστώ πολύ! : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 0:07:03 GMT 2
Σ'ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά χαίρομαι όταν πλησιάζω (έστω και οριακά) τη βάση στη βαθμίδα αξιολόγησης σου, θα προσπαθώ για το καλύτερο..... Επίσης δεν ξέρω αν το τελικό της εξάτμισης βγαίνει τόσο πίσω, (αλήθεια προεξέχει τόσο; ), θα το ψάξω! Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω προβληματιστεί, σε κάποιες διαθέσιμες φωτό αναφοράς που έχω διακρίνετε μπουρί φάλτσο που εξέχει, σε άλλες πάλι όχι...... Υποψιάζομαι ότι επειδή Tamiya σου δίνει τον αγωνιστικό τύπο να φτιάξεις δίνει αναγκαστικά και την αγωνιστική εξάτμιση, που αναγκαστικά αποτελεί και μονόδρομο για μένα αφού δεν είμαι και ο καλύτερος φίλος των Evergreen (προς το παρόν τουλάχιστον...... ). Το πάτωμα βάψε το τουλάχιστον στο χρώμα του αμαξώματος, ασημί δεν ταιριάζει καθόλου. Το θέμα είναι ότι δεν έχω εύκαιρο άλλο χρώμα αμαξώματος για να βαφτεί η ''μπανιέρα''...... Επεξεργάζομαι όμως δύο λύσεις: - Κάνω γκρί απόχρωσης flocking και ξεμπερδεύω. - Επειδή είναι όλα small στο Mini και θα ''ψιλοχάνεται'' κάπως ο φλόκος, βγαίνω τσάρκα στο νησί για κάνα spray εμπορίου. Εδω θα ήθελα και τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ, ποιά οδό ν'ακολουθήσω...... Αλέξης
|
|