|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 0:13:02 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα, Η βελτίωσή σου μοντέλο με μοντέλο είναι εμφανής !! Το αποτέλεσμα σε κινητήρα, πάτωμα είναι πολύ καλό !!! Προσωπικά για μένα πιστέυω ότι είναι η καλύτερη σου δουλειά ! Συνέχισε έτσι δυναμικά φίλε !!! Ανδρέα τι να πώ, ειλικρινά χαίρομαι που σ'αρέσει φίλε μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλοσυνάτα σου λόγια!!! : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 0:24:58 GMT 2
Περαν της πλάκας Αλέξη μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου φίλε!!!Το πάτωμα και το πλήσημο μια χαρά φαίνονται και δεν διακρίνω υπερβολές!!! Πρόσεξε αυτά που σου ήπαν οι ποιό έμπειροι στα τουτου και θα είσαι οκ!!! Καλή συνέχεια φίλε μου!!!! Ηλία σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, σύντομα θα τα πούμε και τηλεφωνικώς...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 0:43:38 GMT 2
και μοντελάρεις μέσα στο πλοίο ρε θηρίο??μπράβο!!!! Επίσης δίνω έξτρα πόντους γιατί μοντελάρεις σε καράβι και όχι σε υπερεξοπλισμένο πάγκο εργασίας. Από μόνο του είναι αξιέπαινο! Και μετά ο χοντρός σας ειχε πει Αντιπαραγωγικούς!!!! ;D ;D Που να ήξερε τι διαμάντια φτιάχνεις ρε φίλε μεσα στο πλοίο!!!!! Απο τη μία η ακτινοβολία των μηχανημάτων που τρώω, απο την άλλη το τρίψιμο/βάψιμο που πέφτει σε κλειστό χώρο......βαρέα ανθυγεινά έπρεπε να μου κόβουν...... ;D Ηλία έχει δίκιο φίλε περί αντιπαραγωγικότητας, αφού έχω 50 σχεδόν στοκαρισμένα και 3-4 μόνο ολοκληρωμένα του ζητάμε μετά και τα ρέστα......?? : : ;D ;D Πέρα απο την πλάκα τώρα είναι κάτι που με ευχαριστεί πλήρως αφού περνάει ο ελεύθερος χρόνος μου ευχάριστα και εποικοδομητικά. Εννοείται πως όλες οι εργασίες γίνονται με το καράβι παραβεβλημένο σε κάποιο λιμάνι και όχι εν πλώ όπου οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, άσε που αν έχει και μποφόρια παίζει να ''σφαχτώ''........ ;D ;D Να είστε όλοι καλά!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 17, 2013 13:06:19 GMT 2
Φίλε μου Αλέξη, εμένα μού άρεσε πιο πολύ ο κινητήρας, : : αν και οι φωτογραφίες τον αδικούν κατάφωρα! ;D Το πάτωμα επίσης μού φάνηκε μια χαρά, αν και είμαι ο πλέον άσχετος του φόρουμ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γενικά, το μοντέλο προχωράει πολύ καλά, και στο τέλος θα έχεις ένα πολύ όμορφο σύνολο! Επί τη ευκαιρία, να σου ευχηθώ για την ονομαστική σου εορτή, Χρόνια πολλά και ευλογημένα, με υγεία και με πολλές μοντελιστικές και ό,τι άλλες επιτυχίες θέλεις! [Σ.Σ. : Σήμερα, για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, είναι του Αγίου Αλεξίου, του επονομαζόμενου "Ανθρώπου του Θεού"].
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 16:25:58 GMT 2
Νεκτάριε φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα σχόλια σου!!! Αλέξης : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 17, 2013 21:01:45 GMT 2
Αλέξη πολύ όμορφος κινητήρας τόσο χρωματικά(πράσινο)όσο και με τα παρελκόμενα που του δίνουν λεπτομέρια. Στο σύνολο του με το αμάξωμα είναι μία χαρα όπως πολύ καλό είναι και το πάτωμα. Αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που μοντελάρεις τότε μιλάμε για αριστούργημα :respect: :respect: :respect: Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 18, 2013 11:37:51 GMT 2
Αλεξη πολυ χαιρομαι που προχωραει ο Μινις Η "μακα" στο πατωμα ειναι μια χαρα φιλε μου!! Μονη ενσταση στα ημιαξονια....Πρασσινα ρε συ?? Καλα τελειωματα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2013 17:37:07 GMT 2
Αλέξη πολύ όμορφος κινητήρας τόσο χρωματικά(πράσινο)όσο και με τα παρελκόμενα που του δίνουν λεπτομέρια. Στο σύνολο του με το αμάξωμα είναι μία χαρα όπως πολύ καλό είναι και το πάτωμα. Αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που μοντελάρεις τότε μιλάμε για αριστούργημα Καλή συνέχεια Βασίλη καλησπέρα! Άν η κατασκευή μου προκαλεί έστω και στο ελάχιστο το ενδιαφέρον μοντελιστών του επιπέδου σου, ειλικρινά τιμή μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2013 17:40:36 GMT 2
Αλεξη πολυ χαιρομαι που προχωραει ο Μινις Η "μακα" στο πατωμα ειναι μια χαρα φιλε μου!! Μονη ενσταση στα ημιαξονια....Πρασσινα ρε συ?? Καλα τελειωματα Χρήστο καλησπέρα! Εδώ κατάφερα και έβαψα ''ανάποδα'' ολόκληρο σασί στα ημιαξόνια θα κολλούσα.... ;D ;D Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2013 18:52:08 GMT 2
Αλεξ, πραγματικά πολύ καλή δουλειά και κάποιες αβλεψίες είναι περισσότερο λόγο του "εργαστηρίου" σου. Μαζί με τα άλλα παιδιά που μοντελάρουν υπό δύσκολες, χωροχρονικές ;D, συνθήκες, είστε παραδείγματα προς μίμηση. Καλή συνέχεια και μην το βιαστείς στο φινάλε. Θα γίνει τζετ : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2013 19:16:45 GMT 2
Όντως George ο ''χωροχρόνος'' είναι το μέγιστο θέμα και δεν βλέπω να αντιμετωπίζεται άμεσα, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 18, 2013 19:57:20 GMT 2
Αλέξη συγχαρητίρια φίλε μου! Πανέμορφη η κατασκευή σου! Πολύ το χαίρομαι φίλε που προοδεύεις και εξελείσεσαι!!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 19, 2013 17:44:22 GMT 2
Να είσαι καλά Αλέξανδρε, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια !!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 25, 2013 17:50:37 GMT 2
Χαιρετώ όλη την κοινότητα! : : Αυτές τις ημέρες έγιναν κάποιες εργασίες στο Mini που οδεύει ολοταχώς πρός τον πολυπόθητο τερματισμό. Αρχικώς εφαρμόστηκαν η μάσκα και οι προφυλακτήρες μπρός-πίσω (Chrome Silver 191 - Spray - 2 χέρια), περάστηκαν με μαρκαδόρο της Tamiya τα πλαίσια των παραθύρων (Silver - Black) και τέλος τοποθετήθηκαν τα διαφανή μέρη (τζάμια) αλλά και των φώτων εμπρός αφού πρώτα βάφτηκαν και μπήκαν οι ''φωλεές'' τους και αναπαραστήθηκε με μαρκαδοράκι οι κίτρινες ''λάμπες''. .....και μιά που βρήκα και εύκαιρη.....λιακάδα , ορίστε και μερικές στον ήλιο..... 'Οπως σίγουρα θα διακρίνατε δεν μπόρεσα να αποφύγω την ανεπιθύμητη διαφορά τονικότητας χρώματος μεταξύ καπώ-αμαξώματος.....κάπου μάλλον στην πορεία 'έχασα'' τα χέρια βαψίματος....... : :. Το βάψιμο των πλαισίων τώρα που τα παρατηρώ καλύτερα σίγουρα ήθελαν και άλλα περάσματα...... , η αλήθεια είναι ότι την ψιλοφοβάμαι την όλη διαδικασία (παρόλο που την έκανα με ελέυθερο χέρι μιάς και το μασκάρισμα το βαριόμουνα απίστευτα) και δεν ήθελα να φλερτάρω με τη στραβή που παραμόνευε...... . Τέλος τα μπροστινά φλασάκια μαζί με τα πίσω φανάρια καθώς και ορισμένες άλλες λεπτομέρειες (χερούλια, υαλοκαθαριστήρες κλπ) θα γίνουν όταν επιστρέψω στο μόνιμο πάγκο μου αφού ξέχασα να πάρω μαζί μου τα απαραίτητα χρώματα, δεν πειράζει σας τα χρωστάω και θα σας τα παρουσιάσω στα Completed........ Επόμενο στάδιο κατασκευής......''μπανιέρα''....... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ανυπομονώ για παρατηρήσεις/σχόλια σας!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 26, 2013 11:22:28 GMT 2
Αλέξη πολύ ωραίος ο κούπερας φίλε! Το χρώμα μια χαρά έχει κάτσει όπως και τα χρώμια! Τα παράθυρα ίσως ήθελαν λίγο δουλειά ακόμα, αλλά σημασία έχει να "αμολύσει" το χέρι και πηγαίνει μόνο του. Για το τελικό της εξάτμησεις, έτσι ήταν? φάλτσοκομμένο? Φίλε χαίρομαι που τελειώνει! Αντε βουρ για τα επόμενα! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 26, 2013 14:35:41 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε! Η εξάτμιση δίνεται φάλτση απο την εταιρεία. Για τα παράθυρα έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, ευελπιστώ στο μέλλον για καλύτερα αποτελέσματα..... Σ'ευχαριστώ πολύ! Αλέξης : :
|
|