|
Post by rous74 on Jan 25, 2013 8:35:45 GMT 2
Απόστολε και Παναγιώτη σας ευχαριστούμε παιδιά για τα σχόλια σας !!
|
|
|
Post by rous74 on Jan 27, 2013 20:45:08 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Οι εργασίες στην 599 gto άρχισαν απο το αμάξωμα που τρίφτηκε πρώτα σχολαστικά αφού υπήρχαν αρκετά υπουλα σημεία που ήθελαν ιδιαίτερη προσοχή όπως το σημείο που είχε επισημάνει ο Γιώργος μπροστά και πάνω απο τη μάσκα και το καπώ το οποίο απο την πλευρά του οδηγού και στο μπροστινό του τμήμα δεν είχε καλή εφαρμογή με το αμάξωμα και ανοίχτηκαν οι τρύπες για τα πλαινά φλάς... Το αμάξωμα ψεκάστηκε με γκρί αστάρι της humbrol... Στη συνέχεια ψεκάστηκε με ασημί βάση της zero paints και αφού στέγνωσε καλά με το candy red της ίδιας εταιρείας σε μια προσπάθεια αναπαράστασης της χρωματικής απόχρωσης του rosso maranello της ferrari. Προηγουμένως είχε δοκιμαστεί και η εφαρμογή του καπώ πάνω στο αμάξωμα... Στις παρακάτω φώτο στο αμάξωμα πάνω απο το candy red έχω ψεκάσει και το Β-513 και έχει μείνει στην άκρη να στεγνώσει για να γίνει δουλειά με ντουκόχαρτα και αλοιφές... Να σημειώσω εδώ ότι ο ουρανός οι πίσω κολώνες και οι καθρέπτες θα γίνουν σε μάτ απόχρωση τιτανίου. Αυτά τα λίγα πρός το παρόν, καλό βράδυ και ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 27, 2013 22:38:13 GMT 2
Πολύ καλή η επιλογή του κάντυ red, έναντι άλλης zero λύσης! Δίνει μεγαλύτερο βάθος στο χρώμα και αναδεικνύει υπέροχα τις καμπύλες. Αυτό με το orange peel όμως... Δεν είναι πολύ στη δική σου περίπτωση αλλά γενικώς είναι πολύ πολύ ενοχλητικό. Δεν έχω βρεί ακόμα βερνίκι που να στρώνει απευθείας σωστά παρά μόνο ένα ακρυλικό 1Κ, που όμως δεν στεγνώνει σχεδόν ποτέ εντελώς. Δεν κολλάει απλά είναι πολύ επιρρεπές σε δακτυλιές κτλ.
Ο μόνος τρόπος για να μη τρίβει κανείς είναι ίσως αυτοκινήτου 2Κ με τον πιο αργό σκληρυντή. Έχουν βγεί και υδατικής βάσης χωρίς οσμή ακρυλικά 2Κ, άοσμα αλλά τα 50 ευρώ το λίτρο... Με βλέπω να τα δίνω στο τέλος.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 28, 2013 12:02:12 GMT 2
Ανδρέα το χρώμα είναι killer φίλε! Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Jan 28, 2013 12:54:01 GMT 2
Παναγιώτη και Αλέξανδρε καλησπέρα, Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλιά σας... Παναγιώτη οι φωτογραφίες τις περισσότερες φορές κατά τη γνώμη μου αδικούν την προσπάθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι είναι απο τα λίγα βαψίματα που έχω κάνει με σχεδόν μηδενικό orange peel το οποίο σκοπεύω να εξαφανίσω εντελώς όταν κάνω χρήση ντουκόχαρτων και αλοιφών. Φωτογράφισα και στον ήλιο όπως με συμβούλευσες και εσύ και το αποτάλεσμα είναι αυτό... Όταν κρύφτηκε ο ήλιος στη συννεφιά το αποτέλεσμα άλλαξε τελείως και ήταν αυτό...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 28, 2013 15:09:24 GMT 2
Ανδρεα ενταξει... :respect: Ειναι πανεμορφη αποχρωση και χαιρομαι γιατι το εχω και εγω το candy red ;D Καλη -διπλη- κατασκευη να εχετε Κυριοι
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 28, 2013 15:20:22 GMT 2
Ανδρέα έχεις δίκιο, είναι πολύ καλό το βάψιμο. Οι σκοτεινές φωτό δεν βοηθούσαν. Το χρώμα ειδικά στον ήλιο σκοτώνει. Μια ψιλή αλοιφή και μια χαρά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Jan 28, 2013 15:50:42 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια !!
Το candy red είναι όντως τρομερό σαν απόχρωση... Το μόνο που χρειάζεται προσοχή όταν κάποιος θελήσει να βάψει με το εν λόγω χρώμα είναι οι ομοιόμορφα βαμένες επιφάνειες σε κάθε χέρι γιατί ουσιαστικά το candy είναι clear χρώμα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αν σε κάποια σημεία το χρώμα πέφτει περισσότερο απο κάποια άλλα αλλού θα είναι πιο φωτεινό και αλλού πιο βαθύ...
Παναγιώτη το ξέρω ότι οι φωτογραφίες στον ήλιο δείχνουν καλύτερα κάποια πράγματα που δεν φαίνονται στον εσωτερικό χώρο... Χαίρομαι που σ' άρεσε , με τα ντουκόχαρτα και τις αλοιφές νομίζω ότι θα είναι στο τέλος και ακόμα καλύτερο...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2013 17:38:42 GMT 2
Εξαιρετικό βάψιμο Ανδρέα. Από τα καλύτερα που μας έχεις δείξει. Επίσης, μου αρέσει που δεν έχει αυτό το εντελώς wet look, Που το θεωρώ εκτός κλίμακας. :respect: Φίλε μου! Ελπίζω το βραδάκι να πιάσω την δικιά μου και μέχρι την Τετάρτη να έχω κάτι να σας δείξω. : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 28, 2013 17:57:34 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε, χαίρομαι που σ' άρεσε !!!
Ανυπομονώ και για τη δική σου gto !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 28, 2013 19:09:12 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Εκπληκτική απόχρωση, και άριστη βαφή!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 28, 2013 19:52:18 GMT 2
Απλα Αψεγαδιαστο!!!! Μπραβο Ανδρεα!!
|
|
|
Post by rous74 on Jan 28, 2013 20:31:28 GMT 2
Απόστολε και Βαγγέλη σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα θετικά σας σχόλια !
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2013 20:45:33 GMT 2
Ανδρέα έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις μου φαίνεται φίλε ;D, εκπληκτική απόχρωση και απίστευτο βάψιμο!!! : : : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 28, 2013 21:08:09 GMT 2
Aλέξη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ !
|
|
|
Post by nektarios on Jan 29, 2013 12:22:46 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, το βάψιμο είναι πραγματικά εξαιρετικό!! : : : : Όπως εξαιρετική - και πολύ πρωτότυπη! - είναι και η ιδέα για την διπλή κατασκευή! : : : : Εύχομαι καλή επιτυχία σε αμφότερους! : :
|
|