|
Post by alex78 on Mar 2, 2013 19:40:43 GMT 2
Ανδρέα οι λεπτομέρειες ως γνωστών κάνουν τη διαφορά και εσύ αναμφίβολα το υποστήριξες αυτό στήν περίπτωση του διαχύτη! Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πολύ ποιοτικό!! : : Εύχομαι η ιδέα του Γιώργου να έχει συνέχεια ώστε να θαυμάζουμε και εμείς οι παρατηρητές εφάμιλλες κατασκευές στο μέλλον..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 2, 2013 19:50:19 GMT 2
Αλέξη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προσπάθησα για το κάτι παραπάνω και θα ακολουθούσα τον ίδιο δρόμο κατά πάσα πιθανότητα και στην περίπτωση που έντυνα με carbon χαλκομανία τον διαχύτη γιατί θα με διεκόλυνε απίστευτα. Στην αρχή φαίνεται μπελαλίδικο αλλά στην πράξη δεν είναι και τόσο...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 2, 2013 21:23:10 GMT 2
Ανδρέα το ταλέντο σου είναι πέρα από κάθε κριτική φίλε! Πραγματικά αναγάγεις τον μοντελισμό σε άλλο επίπεδο : : Φοβερό το αποτέλεσμα :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Mar 3, 2013 8:40:13 GMT 2
Aλέξανδρε καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το άκρως τιμητικό σου σχόλιο !!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 3, 2013 11:24:51 GMT 2
Πολύ καλό αποτέλεσμα και από τους δύο.
Well done!
|
|
|
Post by rous74 on Mar 3, 2013 13:40:18 GMT 2
Ανδρέα σ' ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου !!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2013 14:06:33 GMT 2
Παιδιά ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια και τη στήριξη. Ανδρέα πολύ όμορφη εκτέλεση. Το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες μας φοράνε καλσόν διαφορετικού πάττερν. ;D ;D ;D Α και που είσαι, άσε τα σάπια και πες τα παιδιά ότι το μοντελάκι που μας δείχνεις ειδική έκδοση της Tamiya και όχι το Revell Γιώργο η συγγραφική σου δεινότητα απλά αξεπέραστη φίλε.......σαν να διαβάζω......BELL ένα πράγμα....... Άλεξ, μπα... τώρα που το ξαναδιαβάζω μόνο για Σούπερ Κατερίνα ή άντε το κοσμοπόλιταν κάνει , αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς. ;D Αυτά τα λίγα ώς επίλογο της πολύ ωραίας συνεργασίας με τον Γιώργο την οποία θα θυμάμαι πολύ καιρό και μακάρι να μας ξαναδωθεί η ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο. Πως να μην την θυμάσαι για καιρό Ανδρέα. Οι εφιάλτες δεν ξεχνιούνται εύκολα και έμπλεξες με τον τρελαμένο φερραρικό με τις ιδέες του. ;D ;D Στα σοβαρά τώρα, πραγματικά απίστευτη εμπειρία συνεργασίας, αλληλοϋποστήριξης και ευγενούς άμυλας. Επόμενη ανάλογη δραστηριότητα το Le Mans, τον Ιούνιο του '13, όπως προανέφερα. Βέβαια ελπίζω να επανέλθουμε με κάτι ανάλογο στο μέλλον. Άλλα μέχρι τότε, υπάρχει η τελική παρουσίαση τους. : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 3, 2013 14:13:43 GMT 2
Άλεξ, μπα... τώρα που το ξαναδιαβάζω μόνο για Σούπερ Κατερίνα ή άντε το κοσμοπόλιταν κάνει , αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς. ;D ;D ;D
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Mar 6, 2013 18:15:28 GMT 2
Ανδρεα και Γιωργο εχω μεινει εκθαμβος. Δε ξερω τι να σχολιασω πια. Κανετε καταπληκτικη δουλεια και οι δυο σας. : : : : Μου αρεσει παντως που συναγωνιζεστε και ανταγωνιζεστε για καλυτερα αποτελεσματα και το καταφερνετε. : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 6, 2013 18:50:45 GMT 2
Ανδρέα σ' ευχαριστούμε πολύ φίλε για το τιμητικό σου σχόλιο !
Βασικά δεν ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον...απλά είπαμε να ξεκινήσουμε χαλαρά και στη πορεία ο ένας ξεσήκωνε τον άλλον να κάνουμε επιπλέον πράγματα και πάει λέγοντας....
Ήταν μια ανεκτίμητη εμπειρία και ο Γιώργος πραγματικός ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ έτοιμος να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του απλόχερα και του το αναγνωρίζω δημόσια αυτό !
Για την κατασκευή τώρα και επειδή σχεδόν ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος σε λίγες μέρες ξεκινάω την ferrari sa aperta επίσης της revell η οποία μοιάζει αρκετά με την gto με σκοπό βέβαια τι άλλο....να γίνει καλύτερη απο την 599 και την οποία θα παρουσιάσω κάποια στιγμή στο μέλλον στα comleted.
|
|
|
Post by czt on Sept 5, 2023 10:15:36 GMT 2
Στην αρχη ελεγα καλα πως και δε το πηρα χαμπαρι μετα ειδα 2013 και λεω αααααααα ειπα και εγω ειμαι ακομα στη πρωτη σελιδα του γουιπ αρα συντομα και αλλο πριξιμο ε ποστ ηθελα να πω
|
|