|
Post by gtziaf on Jan 23, 2013 18:32:41 GMT 2
Μιας κι ο Ανδρέας θα πάει στο αγαπημένο του μπορντό εγώ θα κάνω ρελάνς με το δικό μου αγαπημένο... μπλε. Η μια επιλογή είναι να μπουν οι άσπρες λωρίδες και η άλλη να βαφτεί σκούρο γκρι (gun metal) η οροφή. Βέβαια, δεν έχω ιδέα τι χρώμα να χρησιμοποιήσω για την οροφή. Τι λέτε? Επίσης μου άρεσε πολύ αυτή : αλλά άντε να βρεις σωστό ασημί. Το χρώμα του εσωτερικού θα αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Ότι μου κάτσει δηλαδή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ζάντες θα είναι μαγνήσιο της alclad. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 23, 2013 20:15:16 GMT 2
Πολυ ωραια η ιδεα σας παιδες! : : : : : : Γιωργο εγω ψηφιζω ασπρη λωριδα δαγκωτο! Καλη αρχη και στους δυο!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 23, 2013 21:47:55 GMT 2
Ευχαριστούμε Βαγγέλη. Αφού σου αρέσει με τη λωρίδα, με λωρίδα θα την κάνω. Έκλεισε... : :
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 24, 2013 1:04:10 GMT 2
Πολύ καλή ιδέα το διπλό πάρτυ! rous74 αυτό το κιτρινάκι δεν είναι απλά μεταλλικό. Eίναι τριπλής εφαρμογής. Έχει την μάνα του και τον πατέρα του μέσα (200gr κίτρινη πέρλα στο κιλό και όχι μόνο, στο δεύτερο χέρι χρώματος) και φυσικά είναι απλά υπέροχο! cdb.shcolor.info/el/Formula.mvc/545387@!GIALLO@!159752@!Ο/5790629?showAllQuals=False Μακάρι να είχαμε την μία σε κίτρινο. Γιώργο...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 24, 2013 10:16:19 GMT 2
Καλη αρχη και καλα τελειωματα παιδες!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2013 11:03:48 GMT 2
Ευχαριστούμε Παναγιώτηδες! Παναγιώτη (natna), εγώ αποφάσισα χρώμα. Ο Ανδρέας το σκέφτεται το κιτρινάκι Αν κι εγώ του προτείνω αυτό (για να τον προλαβαίνω στις εργασίες): : : : : : : Ανδρέα, δες πως την πάτησε ένας τσάκαλος στο σημείο που σου έλεγα (κύκλωσα τις τρύπες). Εμείς θα το προσέξουμε : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 24, 2013 11:04:09 GMT 2
Kαλημέρα παιδιά και σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον και τα σχόλια στήριξης !!! Παναγιώτη έχω βρεί κάτι που μοιάζει πολύ με το giallo tristato της ferrari και το σκέφτομαι πολύ σοβαρα πλέον... Οι γνώμες και συμβουλές σας είναι χρήσιμες...
|
|
|
Post by rous74 on Jan 24, 2013 11:09:17 GMT 2
Γιώργο σωστό καρναβάλι η πολύχρωμη !!!
Σωστή η επισήμανση για τα σημάδια απο το καλούπι, εννοείται ότι εμείς θα το προσέξουμε...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 24, 2013 11:29:25 GMT 2
Γιώργο χαλαρά μπλε με την λωρίδα φίλε! Αλητεία! Ανδρέα το κίτρινο είναι πολύ διαφορετικό χρώμα και πιστεύω θα κάνει το μοντέλο να ξεχωρίσει μέσα στην βιτρίνα σου Καλή συνέχεια παίδες
|
|
|
Post by alex78 on Jan 24, 2013 11:55:53 GMT 2
Καλημέρα παιδιά! Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα η ιδέα σας για 2πλό built και μακάρι να το ευχαριστηθείτε όσο τίποτε άλλο! Το κίτ δείχνει όντως πολύ ποιοτικό και σε πολύ συμφέρουσα τιμή, τώρα αν αναλογιστούμε και την προσθήκη των p.e αναμένετε συγκλονιστική η συνέχεια...... Χρωματικά τώρα δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον Σταύρο που προτείνει αυτό το τόσο ακαταμάχητο κιτρινάκι, σίγουρα διαφορετικό απο τα κάπως συνηθισμένα κόκκινα. Προσωπικά Ανδρέα όπως σου είπα και χθές θα δοκίμαζα το Chrome Yellow της Tamiya που την θεωρώ καταπληκτική απόχρωση, αλλά βλέπω πως τελικά καταστάλαξες στο giallo tristato της Zero που μεταξύ μας δείχνει να του ταιριάζει ''κουτί''...... Γιώργο η αλήθεια είναι ότι με το μπλέ δεν τρελάθηκα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν το θαυμάσω στα Completed κατευθείαν θα αλλάξω γνώμη. Πάντως και εγώ ψηφίζω με τη λωρίδα στη μέση....... Καλή αρχή λοιπόν και στούς δυό και ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΜΑΣ : : : : , το έχουμε ανάγκη...... ;D Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Jan 24, 2013 12:25:02 GMT 2
Αλέξανδρε και Αλέξη καλησπέρα , Σας ευχαριστούμε για τις χρωματικές συμβουλές σας και την στήριξη σας ! Εγώ αν κινηθώ στις κόκκινες περιοχές τελικά θα βάψω με αυτό που δοκίμαζα κάποιες μέρες πρίν και κάτι σε rosso f1 2007 και rosso maranello...
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 24, 2013 13:11:26 GMT 2
Αν είναι να βάψεις κίτρινο και δεν το έχεις ήδη παραγγείλει προτείνω να στείλεις ένα mail στη zero, να σου δώσουν τον κωδικό ακριβώς του Giallo tristato. Το έχω κάνει παλιότερα για άλλο χρώμα και με εξυπηρετήσανε! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο από ένα οποιοδήποτε pearl κιτρινο.
|
|
|
Post by rous74 on Jan 24, 2013 16:00:57 GMT 2
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ φίλε...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 24, 2013 19:14:28 GMT 2
Καλησπέρα, Εξαιρετική ιδέα της παράλληλης κατασκευής! Το σίγουρο είναι ότι θα θαυμάσουμε δύο κορυφαίες κατασκευές. Καλή αρχή παίδες. Απόστολος : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 24, 2013 19:37:46 GMT 2
Τέλεια Καταπληκτικό αυτοκίνητο που η ρίζες του "βρίσκονται" στην παλιά 456 (κινητήρας μπροστά - μεγάλο καπώ - άνετο σαλόνι). Για χρώμα πιστεύω οτι υπάρχουν πολλές επιλογές (κόκκινη, μπορντώ, λευκή, μπλέ, μαύρη κτλ) - Πάντως άμα θέλετε το κάνουμε "τριπλέτα" με μια 599GTB απο Fujimi Kαλή συνέχεια
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 24, 2013 22:14:24 GMT 2
Παναγιώτη τότε θα είναι Double+1 Build χαχαχα
|
|