ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 8, 2013 9:35:08 GMT 2
Βαγγέλη πολύ καλή και πολύ καθαρή δουλειά φίλε μου!!! : : : : : : : : : : : : : : : : Καλή συνέχεια !!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 8, 2013 9:53:08 GMT 2
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:46:13 GMT 2
Πολύ καλή και καθαρή η δουλειά που έχεις κάνει. ΜΗΝ προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις τον κινητήρα, (είμαι παθών) θα κάνεις ζημιά.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 15, 2013 13:19:26 GMT 2
Καλησπερα Βαγγελη, φοβερο το μοτερ! Μιλαει! Στο μονο που διαφωνω ειναι σε αυτο τον πορτοκαλι σωληνα με το συρμα τυλιγμενο γυρω του, ισως καμια χορδη απο κιθαρα/μπασο που ειναι πιο χοντρες να εκανε τη δουλεια καλυτερα ή κατι αλλο, αλλα θα μου πεις τωρα μου το λες ρε μεγαλε που το τελειωσα; Εξαιρετικο παντως! Καλη συνεχεια : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 3, 2013 21:47:12 GMT 2
Παιδια καλησπερα. Επειτα απο αρκετο διαστημα απουσιας λογω πολλων και διαφορων λογων,επιστρεφω με την ολοκληρωμενη πλεον 037.Συγχωρεστε με που φωτο απο ενδιαμεσα σταδια δεν εχω βγαλει καθως τον πολυ λιγο χρονο που μου εμενε τον αφιερωνα αποκλειστικα για να μοντελαρω. Θελω επισης να ευχαριστησω εστω και καθυστερημενα τον Ανδρεα και τον Δημητρη για τα σχολια τους. Δημητρη για το σωληνα δεν βρηκα τιποτε καλυτερο και τον εκανα ετσι.Για χορδη φιλε ομολογω οτι δεν το σκεφτηκα,θα ηταν πολυ καλυτερη.Τωρα βεβαια ειναι αδυνατον να βγει απο'κει μεσα.Επισης δεν μπορεσα να βρω ασφαλη τροπο για να ψεκασω το smoke στην εισαγωγη και την αφησα ως εχει μη θελοντας να ρισκαρω καμια στραβη στα τελειωματα. Τα υπολοιπα οπως τα ξερετε.Βαψιμο με gunze και marabu βερνικια. Οι χαλκομανιες με ταλαιπωρησανε παρολο που ηταν cartograf ηταν παρα πολυ σκληρες.Το μονο βελτιωτικο που εκανε δουλεια ηταν το mr.softer της gunze και αυτο μετα απο καμποση ωρα.Τα υπολοιπα ειτε τα εβαζες ειτε οχι δεν αλλαζε τιποτε. Τελος θελω να σας ευχαριστησω παρα πολυ ολους για τα σχολια,τη στηριξη και την βοηθεια σας. Οι υπολοιπες φωτο στα τελειωμενα.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 3, 2013 0:39:14 GMT 2
Βαγγέλη εξαιρετικό το αποτέλεσμα στη 037 σου... Είναι βδομάδες που θέλω να γράψω... Απο τα διαμάντια του φόρουμ...
Με εκτίμηση Αγάπιος
|
|