vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 1, 2013 20:52:01 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! : : Σταυρο το πανελακι στα ποδια του οδηγου ειναι απο το σετακι της studio27 που μου ειχε ο Αποστολος μαζι με το κιτ. : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2013 9:21:33 GMT 2
Βαγγέλης reloaded!!! Φίλε μου καλημέρα. Νομίζω ότι κατάλαβες και από τα σχόλια των υπολοίπων πόσο πολύ έχεις λείψει και εσύ και οι κατασκευές σου (και το γαλάζιο φόντο βεβαίως, βεβαίως ) στο φόρουμ μας. Αλλά έτσι είναι άμα έχεις δύο μεγάλες καψούρες . Κάθε σου ποστ είναι ένα μικρό σεμινάριο για εμάς τους υπολοίπους. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορώ να κρίνω την κατασκευή σου αλλά είμαι σίγουρος ότι με το αποτέλεσμα θα χαζέψω. 037+Martini decals =LFE ;D ;D Καλή συνέχεια Γιάννης
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 4, 2013 0:40:55 GMT 2
Βαγγέλης reloaded!!! Φίλε μου καλημέρα. Νομίζω ότι κατάλαβες και από τα σχόλια των υπολοίπων πόσο πολύ έχεις λείψει και εσύ και οι κατασκευές σου (και το γαλάζιο φόντο βεβαίως, βεβαίως ) στο φόρουμ μας. Αλλά έτσι είναι άμα έχεις δύο μεγάλες καψούρες . Κάθε σου ποστ είναι ένα μικρό σεμινάριο για εμάς τους υπολοίπους. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορώ να κρίνω την κατασκευή σου αλλά είμαι σίγουρος ότι με το αποτέλεσμα θα χαζέψω. 037+Martini decals =LFE ;D ;D Καλή συνέχεια Γιάννης Γιαννη σ'ευχαριστω πολυ φιλε αλλα εισαι υπερβολικος! Το 207 σου περιμενω,το προχωρας καθολου??
|
|
|
Post by jvolume on Feb 6, 2013 13:41:26 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 6, 2013 16:46:07 GMT 2
Το πρωτο ναι το δευτερο οχι! Ευχαριστω!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 11, 2013 22:23:54 GMT 2
Βαγγέλη θα συμφωνήσω με τον Γιάννη σε καθε του πρόταση.Το μοντέλο το μόνο που δεν θα κάνει είναι να πάρει μπροστά.Αν και με αυτά που κάνεις ποτέ δεν ξέρεις. Καλή συνέχεια και αναμένουμε update γιατί τα καλύτερα έρχονται :respect: :respect:
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 12, 2013 10:13:18 GMT 2
Βασιλη σ'ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λογια. : :
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:21:32 GMT 2
Βαγγέλη καλημέρα. Είμαι λάτρης του WRC και το μοντέλο που φτιάχνεις καθώς και οι μετασκευές του πιστεύω πως θα το απογειώσουν.Καλή συνέχεια. Σε αναμονή εργασιών
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 13, 2013 21:27:56 GMT 2
Βαγγέλη καλημέρα. Είμαι λάτρης του WRC και το μοντέλο που φτιάχνεις καθώς και οι μετασκευές του πιστεύω πως θα το απογειώσουν.Καλή συνέχεια. Σε αναμονή εργασιών Σ'ευχαριστω φιλε μου,να'σαι καλα Καλησπερα παιδες! Αν και δεν ειχα πολυ χρονο αυτες τις μερες κατι φτιαξαμε. Τον περισσοτερο χρονο μου εφαγαν τα ρεζερβουαρ καυσιμου δεξια κι αριστερα που φτιαχτηκαν απο εποξικο στοκο και επεσε πολυ τριψιμο για να μπουν στη θεση τους και να κουμπωνει το αμαξωμα χωρις να βρισκει.Σωληνακια και κερατακια θα μπουν στη συνεχεια. Τελειωσα την καμπινα και μενει να μπει ο κλωβος ασφαλειας. Βαφτηκε ολο το πατωμα πανω κατω,εβαψα και τοποθετησα την αναρτηση,μπηκε η μπαταρια και εγινε washακι με μειγμα λαδιων raw umper και μαυρου.Συγνωμη για τις φωτο δεν ειναι και πολυ καλες.Τραβηχτηκαν με φλας πριν απο λιγο και γυαλιζουν τα παντα. Ενα λαθος που εκανα και το διαπιστωσα αφου κοντευα να τελειωσω, ειναι οι τρυπες στα μπακετ στο κατω μερος οι οποιες ειναι παραπανησιες μιας και τα αυτοκινητα εκεινης της εποχης ειχαν ζωνες τεσσαρων σημειων και οχι εξι. Επειδη δεν ειχα κουραγιο να τα ξανακανω απ'την αρχη τα αφησα ετσι.Πιστευω οταν μπει το αμαξωμα δεν θα φαινονται. ;D Αυτα μεχρι στιγμης.Τωρα δουλευεται κινητηρας-κιβωτιο και μετα αυτο που με φοβιζει ειναι τα διαφορα κοκοψοψα και καλωδια που πρεπει να περαστουν. Καλο βραδυ παιδες!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 13, 2013 21:51:41 GMT 2
Βαγγελη καλησπερα, Εχεις κανει υπερχη δουλεια, οπως μας εχεις συνηθησει αλωστε Ειναι ολα πολυ προσεγμενα και ρεαλιστικα!! Καλη συνεχεια φιλε μου!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 13, 2013 23:30:58 GMT 2
Βαγγέλη διδάσκεις ποιότητα, ειλικρινά φίλε!! :respect: : : Αλέξης : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 14, 2013 1:04:45 GMT 2
Σουπερ βγαινει, πολυ ωραιος! Αν καταλαβα καλα για το καθισμα εννοεις οτι θα πρεπε να κλεισεις την τρυπα? Αν ναι, νομιζω οτι ασχετα με τις ζωνες που ηταν 4 σημειων η τρυπα εχω την εντυπωση οτι υπηρχε. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 14, 2013 11:07:54 GMT 2
Βαγγέλη πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και το wash έκατσε λουκούμι φίλε! Για το κάθισμα και εγώ νομίζω πως είχε την τρύπα, ασχέτως με τις ζώνες! Ο Σταύρος είμαι σίγουρος πως μπορεί να σε διαφωτίσει : : Καλή συνέχεια φίλε : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 14, 2013 11:37:26 GMT 2
Βαγγέλη, η δουλειά σου είναι εξαιρετική, όπως βεβαίως αναμενόταν! : : : : : : Οι ιδιοκατασκευές, τα βαψίματα, η συναρμογή, όλα είναι υπέροχα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 14, 2013 11:40:30 GMT 2
Για το κάθισμα και εγώ νομίζω πως είχε την τρύπα, ασχέτως με τις ζώνες! Ο Σταύρος είμαι σίγουρος πως μπορεί να σε διαφωτίσει Δημήτρης και Αλέξανδρος πολύ σωστοί!! Η Evo είχε 6 σημείων
|
|
|
Post by rous74 on Feb 14, 2013 12:13:20 GMT 2
Βαγγέλη καλημέρα,
Για τη δουλειά σου το έχω πεί πολλές φορές, είναι υποδειγματική !!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πολύ πετυχημένο κατά τη γνώμη μου wash που έχεις κάνει....
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|