vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 1, 2013 17:38:54 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια Αλεξη εγω τα λαστιχα τα ξεβαφα με οινοπνευμα καθως χρησιμοποιουσα λευκο της gunze.Βεβαια και αλλο χρωμα να χρησιμποιησεις πιστευω οτι με ενα τριψιματακι με γυαλοχαρτο το χρωμα θα φυγει και θα εισαι οκ. Καθαριστικο φουρνου δεν εχω χρησιμοποιησει σε λαστιχα και δεν ξερω τι αποτελεσμα θα 'χεις. Γιωργαρα το αμαξωμα εχει μπει προσωρινα για να μπορω να το πιανω απο'κει και να μην πιανω τα βαμμενα μερη.Οπως σωστα ειδες εχει καποιο θεμα εφαρμογης το οποιο πιστευω θα λυθει ευκολα. Η κρεμαγιερα οντως εχει προβλημα και ειναι μακρυτερη.Βασικα δεν το ειχα προσεξει καθολου!!Βγηκε για να την κοντινω λιγο.Ευχαριστω!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 1, 2013 18:21:39 GMT 2
Βαγγέλη η μέχρι τωρα κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και το αποτέλεσμα φανταστικό.Κινητήρας και εσωτερικό λεπτομερέστατα και παρελκόμενα που ανεβάζουν το όλο σύνολο.Οι κονέκτορες στο πίσω μέρος απο τί είναι φτιαγμένοι; Καλή συνέχεια :respect: :respect: :respect:
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 1, 2013 19:33:47 GMT 2
Βαγγέλη η μέχρι τωρα κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και το αποτέλεσμα φανταστικό.Κινητήρας και εσωτερικό λεπτομερέστατα και παρελκόμενα που ανεβάζουν το όλο σύνολο.Οι κονέκτορες στο πίσω μέρος απο τί είναι φτιαγμένοι; Καλή συνέχεια Βασιλη σ'ευχαριστω πολυ φιλε Κονεκτορες πισω,εννοεις στο κιβωτιο? Αν εννοεις αυτους ειναι φτιαγμενοι απο pins φισσας ρευματος. Βασικα ολοι οσοι υπαρχουν στο αμαξι απο pins ειναι. π.χ. www.alibaba.com/product-free/258775479/Spring_Connector_Pins/showimage.html
|
|
|
Post by alex78 on Mar 2, 2013 1:33:07 GMT 2
Αλεξη εγω τα λαστιχα τα ξεβαφα με οινοπνευμα καθως χρησιμοποιουσα λευκο της gunze.Βεβαια και αλλο χρωμα να χρησιμποιησεις πιστευω οτι με ενα τριψιματακι με γυαλοχαρτο το χρωμα θα φυγει και θα εισαι οκ.Καθαριστικο φουρνου δεν εχω χρησιμοποιησει σε λαστιχα και δεν ξερω τι αποτελεσμα θα 'χεις. Ευχαριστώ φίλε! : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 6, 2013 0:59:32 GMT 2
Παιδια καλησπερα Η 037 προχωρα με αρκετα γρηγορους ρυθμους.Τελειωσε και το μπροστινο μερος. Βασικα ολοκληρωθηκε ολο το σασι και μενουν μονο τα πισω κομματια του πλαισιου δεξια κι αριστερα της εξατμισης που ειναι για να στηριζεται το καπω του κινητηρα. Στα ψυγεια χρησιμοποιηθηκαν τα f.e. της studio 27 και οι σωληνωσεις των ψυγειων εγιναν απο καλαϊ στο οποιο σε οσα σημεια χρειαζοταν περαστηκε μαυρο σωληνακι.Μετα μπηκαν οι καλωδιωσεις και εγινε ενα ελαφρυ washακι. Επισης βαφτηκε η εξατμιση,εγινε weathering με το σετακι της tamiya και μπηκε στη θεση της. Οποτε σιγα σιγα περναμε στο αμαξωμα. Καλο σας βραδυ
|
|
|
Post by Sakis on Mar 6, 2013 1:07:09 GMT 2
Βαγγέλη πεντακάθαρη η δουλειά σου και οι λεπτομέρειες είναι πολλές χωρίς να κουράζουν το μάτι. Πραγματικά απολαμβάνω να το χαζεύω! Το 'χεις το χέρι! Καλή επιτυχία σου εύχομαι χωρίς στραβές μέχρι το τέλος.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 6, 2013 11:23:51 GMT 2
Βαγγελη εισαι αψογος! Το εμπρος μερος ειναι παρα πολυ ομορφο και οι καλωδιωσεις δινουν πολλα ++! Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 6, 2013 11:32:55 GMT 2
Βαγγέλη τα λόγια περιτεύουν φίλε : : Πεντακάθαρη η δουλειά σε όλα τα επίπεδα :respect:
|
|
|
Post by manos13 on Mar 6, 2013 13:27:04 GMT 2
Οτι και να πεο κανεις ειναι πολυ λιγο.Μπραβο φιλε Βαγγελη : : : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 14:23:40 GMT 2
Βαγγέλη Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!!! Κουκλί, άψογο.... Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by rous74 on Mar 6, 2013 16:05:36 GMT 2
Βαγγέλη καλησπέρα,
Υπέροχη δουλειά φίλε μου, δεν χορταίνω να την θαυμάζω !!!
Πεντακάθαρη, μελετημένη και με πλούσια λεπτομέρεια !
Καλή συνέχεια !
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 17:52:09 GMT 2
Βαγγέλη ότι και να δεί κανείς σε αυτή τη δουλεια δεν το χορταίνει Δουλειά προσεγμένη με εξαιρετικό αποτέλεσμα Καλό τελείωμα να το ευχαριστηθείς εσύ και εμείς μαζί
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 6, 2013 19:43:08 GMT 2
Βαγγέλη, εξαιρετική πρόοδος και η καλωδίωση στο εμπρός μέρος "μιλάει". Βλέποντας ξανά τις φώτο, μήπως να περνούσες ένα smoke το κέβλαρ πίσω στο χώρο του κινητήρα? (σε έχω πρήξει έεε ;D) Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 7, 2013 0:13:29 GMT 2
Βαγγέλη καλησπέρα
Η Ιταλίδα σου είναι σε όλα άψογη (όπως όλες οι Ιταλίδες άλλωστε!!) :respect: για την εξαιρετική σου δουλειά!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2013 5:06:36 GMT 2
Βαγγέλη καλημέρα! Έχω την εντύπωση πως και εδώ που είναι να παγώσεις την κατασκευή είναι ένα μοντέλο απο μόνο του, το δε μοτέρ νομίζεις πως θα σου ''μιλήσει''. Τα δύσκολα πέρασαν πιστεύω, βαψίματα-χαλκομανίες απλά τα θεωρώ παιχνιδάκι δεδομένης της εμπειρίας που κουβαλάς....... Καλή συνέχεια φίλε! Αλέξης
|
|
|
Post by nektarios on Mar 7, 2013 10:03:00 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, για να μην επαναλαμβάνω όσα πολύ σωστά είπαν οι προηγούμενοι, θα πω απλά: :respect: Καλή συνέχεια! : :
|
|