|
Post by Sakis on Apr 5, 2013 23:48:19 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα και καλωσήρθες στο φόρουμ (λίγο αργοπορημένα βέβαια αλλά το λέω ). Τις εργασίες ως τώρα τις κάλυψαν οι προλαλήσαντες οπότε αρκούμαι στο να σου δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για την προσεκτική και πεντακάθαρη δουλειά σου. Λατρεύω τις μοντίφες και το ''ψάξιμο'' για το κάτι παραπάνω στα μοντέλα οπότε απόλαυσα την μέχρι τώρα πορεία της κατασκευής. Τί να διορθώσεις, χμμ... Τα μασκαρίσματα σου εξαιρετικά και το βάψιμο πετυχημένο. Το κόκκινο όμως μου φαίνεται πως σκοτείνιασε πάνω από το γκρι αστάρι. Γενικά αυτά τα χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε, κλπ) χάνουν τη φωτεινότητά τους πάνω από σκούρη βάση και δεν φωτίζουν όσα χέρια κι αν ρίξεις. Γι'αυτό και βγήκε λίγο πιο κεραμιδί από του πραγματικού. Πάνω από λευκή βάση νομίζω πως θα ήταν το ιδανικότερο. Σου παραθέτω μία φωτό για να δεις τη διαφορά. Φυσικά δεν αναιρεί την φοβερή δουλειά σου αυτή η παρατήρηση αλλά επειδή σε βλέπω ότι το ψάχνεις το θέμα πήρα την πρωτοβουλία. Φιλικά πάντα. Θάνος
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Apr 6, 2013 22:22:52 GMT 2
Θανο σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ξεχασα να αναφερω οτι μετα το ασταρι περασα και 3 χερια ασπρο χρωμα. Στις τελευταιες φωτο δε φαινεται φωτεινο το κοκκινο, αλλα στη πραγματικοτητα ειναι οπως το βλεπεις στο καπο που ειναι ολο κοκκινο. Ειναι αρκετα καλο για μενα. Διορθωματα εννοω γιατι στο πανω μερος του πορτ παγκαζ ειναι λιγο ασπρισμενο, σε σχεση με τον ουρανο διπλα του. Ηθελε κι αλλο χερι κοκκινο, το οποιο θα περαστει φυσικα. Σας ευχαριστω ολους. Ετσι κι αλλιως το βαψιμο ειναι το αδυνατο μου σημειο.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2013 10:07:39 GMT 2
Ανδρέα η πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά συνεχίζεται και σε αυτό το update. Για τις βελτιώσεις - τροποποιήσεις που ζητάς. Την διαφορά τονικότητας του ουρανού την ανέφερες ήδη, οπότε πάμε στα επόμενα. Από μια γρήγορη ερευνα δεν βρήκα πουθενα αυτό το χρυσό που χρησιμοποίησες στο κιβώτιο (το προτείνει η tamiya, μάλλον ). Κάτι σε κορακί που λέει και ο Μητσατρας είναι πιο πιθανό. Δεν ξέρω αν είσαι φαν των στεγνω πινέλων, wash και λοπών μιλιταροτεχνικών, αλλά τουλάχιστόν ψέκασε ένα smoke των κινητήρα. Θα δείξει καλύτερος... Επίσης, αν μελετήσεις τις φώτο από το link με τις φωτογραφίες αναφοράς που σου δώσαν τα παιδιά θα δεις πολύ αντιπυρική προστασία στη πλάτη του κόκπιτ (από πίσω), κάτω από τον κινητήρα-turbo, στα πίσω φτερα αλλά και στο πίσω μέρος του αμαξώματος (εξατμίσεις?)... Τέλος, αρκετά τμήματα (διαχύτες, η απλώστρα ;D στο εμπορς μέρος κ.α.) είναι κάρμπον ή κεβλαρ... Καλή συνέχεια
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 10, 2013 16:24:34 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Ένα μεγάλο μπράβο όχι μόνο για τη μερακλίδικη δουλειά που έχεις κάνει, αλλά και γιατί μπήκες σε βαθιά νερά χωρίς πολλά-πολλά!!! Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2013 5:40:53 GMT 2
Ετσι κι αλλιως το βαψιμο ειναι το αδυνατο μου σημειο. Ε, εδώ που τα λέμε διαβαζεσαι και ολίγον μετριόφρων Ανδρέα, που να ήταν και το φόρτε σου δλδ...... ;D Άψογα όλα, προχώρα ακάθεκτος....... : : Αλέξης : :
|
|