|
Post by jvolume on Jan 14, 2013 11:20:41 GMT 2
Αντρέα καλημέρα Περαστικά φίλε μου και σιδερένιος. Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο ότι άνοιξες δουλειές με φούντες αλλά προβλέπω ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια να έχεις : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 14, 2013 11:41:41 GMT 2
Αννδρέα περαστικά φίλε μου και σιδερένιος! Προβλέπω μια τρομερά ενδιαφέρουσα κατασκευή, και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν κολλάς και βουτάς στα βαθιά! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 15:58:46 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα !
Καταρχήν εύχομαι περαστικά !
Στην κατασκευή τώρα βλέπω πολύ τολμηρές και επιτυχημένες επεμβάσεις. Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα και όλα δείχνουν ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο ή και ακόμη καλύτερη !!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 14, 2013 23:04:20 GMT 2
Φιλε Ανδρεα καταρχας καλως ηλθες στην παρεα μας!! Καλη και γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι Πολυ καλη ιδεα (και εκτελεση) να ανοιξεις τις πορτες! Δινει ενα τελειως διαφορετικο αποτελεσμα με τη δυνατοτητα αναδειξης του εσωτερικου. Καλη συνεχεια να εχεις και αν χρειαστεις οποιαδηποτε βοηθεια, μας το ζητας Χρηστος
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Feb 13, 2013 22:21:58 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους για τα θερμα σας λογια. Ξαναρχισα με το project εδω και 2-3 μερες και εχω προχωρησει λιγο. Ασχολουμαι με τη καμπινα και με τις πορτες. Εκοψα το πατωμα τις καμπινας για να μπορεσω να ασχοληθω με περισσοτερη λεπτομερεια στη κονσολα διπλα στο καθισμα και με εναν πινακα ηλεκτρονικων παραδιπλα (αριστερα της κονσολας). Εκοψα και το μπροστινο μερος με τα κατω ψαλιδια. Εκει εχει καποια ηλεκτρονικα, που τα φτιαχνω απο την αρχη απο φυλλο πλαστικου, και τον πυροσβεστηρα. Θα προστεθουν ολα τα σωστα καλοδια στα ηλεκρονικα και τον πυροσβεστηρα. Τωρα οσο για τις πορτες... Τα κενα ειναι πελωρια. Πηρα οδοντιατρικη συλλικονη για να βγαλω καλουπια, τοσο για να μπορεσω να κοψω το σωστο μεγεθος του πλαστικου φυλλου που θα καλυψει αυτα τα κενα, οσο και για να εχω και μια βαση για τη θεση των κομματιων, του εσωτερικου με το εξωτερικο. Κι ετσι εχω τις πορτες. :-) Τα δυο κομματακια που βλεπετε μπροστα ειναι παλι απο σιλλικονη. Θα βοηθησουν να καλυφθει το κενο που εχει σχηματιστει στο φτερο που βλεπετε (δεξια και αριστερα φυσικα). Εχω ξεκινησει ηδη να φτιαχνω το "κουτι" της πορτας οπως βλεπετε. Εκει πανω θα βαλω και τους μεντεσεδες της πορτας. Εδω βασικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Υποθετω οτι απο το χερουλι που ανοιγουμε τη πορτα μεχρι το εξωτερικο ειναι πολυ μεγαλο το κενο για να μεινει ετσι. Φωτογραφιες του εσωτερικου τις πορτας δεν εχω βρει. Εχετε καμια ιδεα γι το πως πρεπει να τη φτιαξω? Εστω και απο αλλα αγωνιστηκα αμαξια, δε με πειραζει. Αυτα για σημερα. Συντομα παλι κοντα σας
|
|
|
Post by alex78 on Feb 13, 2013 23:25:25 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 14, 2013 0:26:01 GMT 2
Καλησπερα! Αν τα εκανα αυτα στο 6ο μου κιτ, τωρα θα ημουν ο Ροναλντινιο του μοντελισμου! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2013 10:22:10 GMT 2
Φοβερή πρόοδος Ανδρέα. Πραγματικά :respect: : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 14, 2013 11:02:50 GMT 2
Εγώ αν έκανα αυτά στο 6ο κιτ μου, θα είχα βιντεάκι στο Youtube τώρα ως Ιάπωνας!!! χαχαχααχ!!! Ανδρέα τι να πω ρε φίλε! Έχω μείνει έκπληκτικος! Σε παρακαλώ μην σου ξανά πάρει τόσο καιρό να ποστάρεις είναι κρίμα... Καλή συνέχεια : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 14, 2013 17:10:29 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα. Εκπληκτική εκκίνηση και ακόμα ποιό εντυπωσιακή συνέχεια.Οδοντιατρική σιλικόνη;περισσότερες πληροφορίες; Συνέχισε να μας κρατάς σε εγκεφαλική εγρήγορση Καλή συνέχεια
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Feb 15, 2013 0:02:01 GMT 2
Σας ευχαριστω φιλοι μου για τα ωραια σας λογια. Η αληθεια ειναι οτι δε σκαμπαζω τιποτα μπροστα σε σας τους πιο εμπειρους μοντελιστες. Βασιλη, λογω επαγγελματος ως οδοντοτεχνιτης, εχω και σιλικονη αποτυπωσης σαν των οδοντιατρων (παχυρευστο + καταλυτης). Σημερα που δουλευα τις πορτες πχ, δε θα τελειωνα τοσο γρηγορα αν δεν ειχα βγαλει αυτα τα καλουπια. Οτι χρειαστεις φυσικα ρωτα αν θες περισσοτερες πληροφορειες. ;D Σε μερικες μερες θα σας εχω και τη συνεχεια με τις λειτουργικες πλεον πορτες. ;D Βεβαια για βαφες κτλ ειναι ακομα μακρυα.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 15, 2013 9:59:43 GMT 2
Ανδρά καλημέρα. Διάλεξες πολύ απαιτητικό κιτ που χωρίς τις μετασκευές θέλει αρκετή δουλειά.Τώρα με όλο αυτό το χειρουργείο θα απογειωθεί.Καλή συνέχεια και κράτα μας ζεστούς!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 15, 2013 17:09:47 GMT 2
Εξαιρετική η δουλειά σου Ανδρέα !
Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια...
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Feb 17, 2013 10:03:09 GMT 2
Ανδρεα καλημερα! καλωσορισες! καλε κατασκευες ! .....και σιδερενιος! ομορφη και καθαρη η δουλεια σου!ευγε! : :
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Feb 20, 2013 22:40:22 GMT 2
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 21, 2013 9:24:57 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα Υποδείξεις μάλλον εσύ πρέπει να κάνεις για τη δική μας βελτίωση. Εκπληκτική συνέχεια και πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Συνεχίζεις πολύ δυνατά και εμείς ακολουθούμε Καλή συνέχεια :respect: :respect: :respect:
|
|