|
Post by AlexAmarandos on Feb 21, 2013 10:52:41 GMT 2
Να μας υποδείξεις ποια κολλύρια να βάλουμε στα μάτια μας!!!
Και μετά σου λέμε και εμείς τις υποδείξεις μας....
Φίλε Ανδρέα :respect:
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 21, 2013 17:50:24 GMT 2
Ανδρέα νομίζω πως μας κάνεις πλάκα ότι είναι το 6ο σου κιτ!!!!!!!! : : : : Δηλαδή όταν θα εξοικιωθείς με το αθλημα και φτιάξεις και άλλα κιτ πώς θα είναι ?? :respect:
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 21, 2013 18:16:03 GMT 2
Ανδρέα με κάλυψαν τα παιδιά. Ειλικρινά περιμένω κάθε επόμενο update με ανυπομονησία. Καλή τύχη φίλε μου : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 22, 2013 23:12:05 GMT 2
Υποδειγματικη δουλεια φιλε Ανδρεα!!! Πολλα συγχαρητηρια και καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 23, 2013 14:31:10 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα, δεν ξέρω αν ''ευθύνεται'' και η επαγγελματική σου δραστηριότητα γι'αυτό, αλλά διακρίνω μιά απίστευτη μεθοδικότητα και μεράκι σ'αυτό που κάνεις φίλε μου, τα θερμά μου συγχαρητήρια και καλή συνέχεια να έχεις! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 23, 2013 14:45:20 GMT 2
Ανδρεα τα συγχαρητηρια μου. Η κατασκευη σου ειναι υποδειγματικη : : Καλη συνεχεια. Κομνηνος.
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Mar 2, 2013 0:16:23 GMT 2
Καλησπερα και παλι φιλοι μου. Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, και θα κανω ο,τι μπορω περισσοτερο για να σας κρατησω το ενδιαφερον σας μεχρι το τελος αυτου του super detailing. Αλεξη θεωρω πως η δουλεια μου σιγουρα βοηθαει αρκετα, λογω του μικρου μεγεθους που εχουν τα δοντια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολοι μπορουν να κανουν τετοιες "μαστοριες". Αλλωστε το μονο που χρειαζεται για κατι τετοιο ειναι υπομονη. Ας περασουμε ομως στα ενδιαφεροντα... ;D ;D ;D Αρχικα ξεκινησα με μια βελτιωση στο σημειο του παρμπριζ. Αν παρατηρησετε στο κατω του μερος καθεται σε μια "βαση". Ενω της Tamiya δεν εχει και φαινεται ασχημο. Οποτε κολλυσα ενα κομματι φυλλου πλαστικου στο σημειο εκεινο, που το ειχα στραβωσει αναλογα, αφου πρωτα το ειχα εφαρμοσει να δεχεται με ακριβεια το τζαμι. Μετα τροχισα τις περισσιες και στοκαρα. και οριστε το αποτελεσμα. ;D Στη συνεχεια κολλυσα πλαστικο δεξια και αρισταρα στο κοκπιτ για να κλεισω τα κενα. Μετα ασχοληθηκα με το πισω μερος του κοκπιτ. Δε ξερω απο ορολογιες, συγχωρηστε με. Δειτε μια "τρυπα" που εχει δημιουργηθει με το ανοιγμα των πορτων. Μηπως το λενε firewall; Οποτε πηρα αυτο το firewall, αν το λενε πραγματι ετσι, και το εκοψα λιγο δεξια και αριστερα και του προσθεσα φυλλο πλαστικου. Στοκαριστηκε, τριφτηκε, κλπ, καθως και στα πλαστικα στα κενα για τις πορτες εκανα τις ιδιες διαδικασιες και ιδου το αποτελεσμα κι εδω. Παραλληλα εφτιαξα και τους αεραγωγους που ειχα κοψει απο το πατωμα του αμαξιου. Βλεπετε στο φαρδυ μερος του πατωματος στα δεξια της 1ης φωτογραφιας μια γωνια που εξεχει; Εγιναν απο πλαστικο 1χιλ και στοκαριστηκαν. Αυτα για αυτη την εβδομαδα λοιπον. Λυπαμαι που φαινεται να πηγαινω καπως αργα, αλλα πιστεψτε με οτι ασχολουμε 2-3 ωρες καθε μερα στο πενθημερο. Θελει πολυ δουλεια και στοκαρισματα και τριψηματα. Ομως τα πολλα προσθετα κοντευουν να τελειωσουν. Να πιασω και κανα βαψιμο ;D ;D Δε μου λετε ομως!!! Εβαλα κατι παλια κομματια μια μοτοσικλετας σε ισοπροπυλικη αλκοολη 85% εδω και μια μερα και δεν εχουν παθει τιποτα. Υποψιν, ηταν βαμενα με ασταρι, χρωμα και 2Κ της zero paints. Πως να τα ξεβαψω; Αααα, εχουν και τις χαλκομανιες επανω με 2Κ.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 2, 2013 1:35:28 GMT 2
Ανδρέα :respect: :respect: :respect: : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 2, 2013 9:23:22 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα. Δουλειά μελετημένη και άψογο αποτέλεσμα.Στη μέχρι τώρα κατασκευή έχεις κάνει δουλειά που απαιτεί εμπειρία και το συνολο το δείχνει. Κράτα μας σε εγρήγορση Δε μου λετε ομως!!! Εβαλα κατι παλια κομματια μια μοτοσικλετας σε ισοπροπυλικη αλκοολη 85% εδω και μια μερα και δεν εχουν παθει τιποτα. Υποψιν, ηταν βαμενα με ασταρι, χρωμα και 2Κ της zero paints. Πως να τα ξεβαψω; Αααα, εχουν και τις χαλκομανιες επανω με 2Κ. Να προτιμάς ισοπροπυλική αλκοόλη 99%.Είναι λίγο ποιό ακριβή αλλά είναι ποιό δυνατή.Για να αρχίσει να ξεβάφει πρεπει να το τρίψεις πρώτα να αγριέψει για να μπορεί η αλκοόλη να κάνει γρηγορότερη δουλειά.Και μην περιμένεις αποτέλεσμα νωρίτερα απο 3-4 ημέρες Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Mar 2, 2013 9:31:13 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα,
Συνεχίζεις ακάθεκτος το χειρουργείο φίλε με 100% επιτυχημένο αποτέλεσμα !!!
Περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 2, 2013 21:26:06 GMT 2
Ανδρέα σκέψου την χειρουργική ξανά! Ποτέ δεν είναι αργά ;D ;D Πέρα από την πλάκα φίλε, όπως σου έχω ξαναπεί, αποτελείς έμπνευση :respect: :respect: Keep them coming : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2013 14:43:56 GMT 2
Πραγματικά πολύ ποιοτική και μελετημένη πρόοδος. Απίστευτη δουλειά : : Επίσης για τον ρυθμό δεν νομίζω ότι πας αργά λόγο της μελέτης που απαιτείται και του όγκου των μετακατασκευών. Για το ξέβαμμα, έχω αφαιρέσει 2Κ με φορνετ- καθαριστικό φούρνων (σίγουρα 3-4 μέρες αεροστεγώς κλεισμένο). Καλή συνέχεια : :
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Mar 7, 2013 22:43:02 GMT 2
Γεια σας και παλι φιλοι μου, Σαςς ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα θα μου αρεσε να μου λεγατε και μερικα σχολια για να βελτιωθω κατασκευαστικα. Γιωργο και Βασιλη σας ευχαριστω για το tip. Σημερα θα σας εχω ενα μικρο update αλλα πιστεψτε με ηταν αρκετα χρονοβορο. Προχωρησα με τα roll-bar. Εβαλα τα οριζοντια και μετα το καθετο μπροστα απο το firewall. Θα δειτε καποια μικρη διαφορα απο το 1/1 αμαξι αλλα δε γινοταν διαφορετικα. Μικρο το κακο εξαλλου ;D Σ'αυτη τη φωτο εχω βαλει αυτα τα δυο σωληνακια πλαστικου 2χιλ στο πανω σημειο του firewall. Τα ειχε και τις Tamiya αλλα για να γυαλοχαρταρω καλα, μετα απο ολους τους στοκους που ειχα βαλει μετα τα κοψηματα, τα αφαιρεσα εκανα τις τρυπες με 2χιλ τρυπανι και κολλυσα τα ασπρα σωληνακια. Θυμαστε τα κενα στις πορτες; Πηραν καμποσο εποξικο και απλο στοκο, αρκετο τριψημο και test fit. Και οριστε... Στις τελευταιες δυο φωτο φαινεται και ενα προβληματακι απο την Tamiya. Το σκεπασμα για τη μηχανη, το πορτ παγκαζ ;D, ειναι πετσικο, στραβοκαθεται. Το ζεστανα και τωρα ειναι μια χαρα. Επισεις εχω αρχισει και τριβω καθε ατελεια στο αμαξωμα για να αρχισω βαψιμο και χαλκομανιες. Στο επομενο update ελπιζω να εχω καλα νεα απο τις βαφες. Οπως καταλαβαινετε τα πολλα κατασκευαστικα απο μενα τελειωνουν και προχωραω στης Tamiya τα κομματια με βελτιωσεις φυσικα. ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 7, 2013 23:21:13 GMT 2
Φιλε Ανδρεα κανεις πραγματικα χειρουργικη δουλεια. Πολυ ομορφες ολες οι επεμβασεις σου!! Καλη συνεχεια σου ευχομαι
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 8, 2013 10:01:17 GMT 2
Φιλε Ανδρεα κανεις πραγματικα χειρουργικη δουλεια. Πολυ ομορφες ολες οι επεμβασεις σου!! Καλη συνεχεια σου ευχομαι +10000 : : : : Καλη συνεχεια! : :
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Apr 5, 2013 21:11:10 GMT 2
|
|