|
Post by gtziaf on Dec 27, 2012 12:38:38 GMT 2
Ναι Ανδρέα, γενικά όπως ξέρεις προσπαθώ να είμαι ευγενικός. Τώρα τα γραφόμενα μερικές φορές παρεξηγούνται. Με άλλο πνεύμα τα γράφεις και αλλιώς βγαίνει το αποτέλεσμα. Νόμιζα ότι τα ξέχασες, γιατί εγώ τα βάφω πριν τα κολλήσω. Οπότε λέω τον πρήξαμε τον άνθρωπο με το χρώμα, θα τα ξέχασε. Δεν σκέφτηκα την άλλη εκδοχή και λάθος μου. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης μεταξύ μας, οπότε το όποιο θέμα θεωρείτε λήξαν. Να είσαι καλά φίλε μου : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 27, 2012 12:44:08 GMT 2
Εντάξει Γιώργο θεωρώ το γεγονός σαν μια άτυχη στιγμή σου και το προσπερνώ...
Και εγώ όπως ξέρεις δίνω έμφαση στην ευγενική συμπεριφορά και το έχω αποδείξει τόσους μήνες εδώ μέσα οπότε έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας....
Καλή συνέχεια !
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Dec 27, 2012 19:19:37 GMT 2
Το μπορντώ πάντως είναι από τα όμορφα και κλασικά πολιτικά χρώματα της celica εκείνης της περιόδου.
Περιμένουμε από τη νέα χρονιά τη συνέχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 27, 2012 19:47:34 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου...
Η συνέχεια θ' αργήσει μάλλον μιας και έχω ξεκινήσει κάτι άλλο (ferrari f12) και μετά αναμένεται να ξεκινήσω έναν τράκτορα ίσως και μια aston one 77 oπότε kawasaki και celica μπαίνουν στο ψυγείο...
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Dec 27, 2012 22:54:38 GMT 2
Ανδρέα εγώ να δεις τι έχω αφήσει μισό. (gt4 rally, B 037, 959) Οι ρυθμοί του καθενός είναι διαφορετικοί... Στο κάτω κάτω χόμπι είναι, δεν είμαστε επαγγελματίες... Άλλοι μοντελάρουν και καθαρίζει το μυαλό τους. Προσωπικά πρέπει να είμαι σε καλή διάθεση ήδη για να δουλέψω. Κάθε προσπάθεια είναι άξια προσοχής, γιατί όλοι μας μαθαίνουμε από την τεχνική του άλλου.
|
|
|
Post by rous74 on Dec 28, 2012 12:28:58 GMT 2
Παναγιώτη συμφωνώ απόλυτα !!
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 28, 2012 18:44:23 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα, είχες δεν είχες τελικά μπορντώ θα το κάνεις... χαχαχαχα καλή αρχή με την F12. : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 28, 2012 22:47:48 GMT 2
Νάσο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !!
|
|
|
Post by jvolume on Dec 30, 2012 8:26:26 GMT 2
Τελικά φίλε δεν άντεξες!! Μπορντώ ας είναι λοιπόν!! : : : : Περιμένουμε την συνέχεια σύντομα. Καλημέρα και χρόνια πολλά Γιάννης
|
|
|
Post by rous74 on Dec 30, 2012 11:00:51 GMT 2
Καλημέρα Γιάννη και Χρόνια Πολλά !
Τελικά δεν άντεξα έχεις δίκιο...
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα την συνεχίσω. Βαριέμαι να την ξεβάψω αλλά απο τη στιγμή που επέμεινα στο μπορντώ θα πρέπει να το υποστώ...
Το σίγουρο είναι ότι θα τελειώσει κάποια στιγμή !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 30, 2012 20:48:27 GMT 2
Αααχ αυτή η Aston!!! Ανυπομονώ
|
|
|
Post by rous74 on Dec 31, 2012 8:58:07 GMT 2
Εγώ να δείς πως ανυπομονώ Αλέξανδρε αν και μετά το link που μου έστειλε ο Γιώργος με τον τύπο που την φτιάχνει στο AF με έλουσε κρύος ιδρώτας...
Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε άνετα εκείνος να έχει σχεδιάσει το καλούπι της hobdy design !
|
|
|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 17:28:50 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Η celica προχώρησε ( καιρός ήταν ) και επιλέχθηκαν ζάντες και καθίσματα για ν' αντικαταστήσουν τα μαμίσια. Για τις ζάντες η επιλογή ήταν η παρακάτω βαμμένες με white aluminium της alclad... Για τα καθίσματα η επιλογή ήταν τα ρητινένια της scale production... Tελείωσαν οι εργασίες στο σασί με την τοποθέτηση και των υπολοίπων μηχανικών μερών... και άρχισαν οι εργασίες στο εσωτερικό με πρώτη απ' όλες το μασκάρισμα και βάψιμο των καθισμάτων... Στην εταζέρα πίσω απο τα καθίσματα έγινε flocking... Σειρά είχε το αμάξωμα που βάφτηκε μπορντώ (αφου πρώτα το ξέβαψα)... Αυτά πρός το παρόν, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 14, 2013 20:17:40 GMT 2
Φοβερό το φινίρισμα Ανδρέα. Τα καθίσματα και οι ζάντες τις δίνουν έναν αγωνιάρικο τόνο. Πολύ καλή επιλογή και για τα δύο. Περιμένουμε το μοντάρισμα τους : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 14, 2013 20:23:17 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Αν σου πώ τώρα ότι εδώ και 2,5 ώρες που έχεις ποστάρει ''βασανίζομαι'' με το......υποσυνείδειτό μου στο τι είναι πιό ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ θα το πιστέψεις......?? Τελικά μετά απο ώριμη ;D σκέψη αποφάσισα: 1) Αμάξωμα 2) Σασσί 3) Καθίσματα 4)Ζάντες Πάω να πάρω Depon-άκι δεν παλεύεται η κατάσταση, είχες δεν είχες μας έστειλες πάλι...... : : : : Υ.Γ. .....σαν να μου φαίνεται τελικά ότι είχες δίκιο με το μπορντουδάκι...... ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 21:36:44 GMT 2
Γιώργο και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !!
|
|