|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 20:01:57 GMT 2
Γιώργο και Αλέξη σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια σας !!
Καλό δείχνει δεν αμφιβάλω απλά είναι αυτή η προκατάληψη με το λευκό....
Θα δούμε....
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 20, 2012 12:28:50 GMT 2
Ανδρέα το λευκό έχει στρώσει φοβερά φίλε και το wash το ζωντανεύει! Βέβαια αν εσένα τελικά δεν σου κάθεται...ουδεν λόγος Κάντο όπως σου αρέσει έσενα και σου κάνει κέφι να το βλέπεις! : :
|
|
|
Post by jvolume on Dec 20, 2012 13:23:40 GMT 2
Αντρέα καλημέρα Έστω και λίγο αργοπορημένα φίλε μου σου εύχομαι καλή και ευχάριστη κατασκευή. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας μαγέψει, ειδικά εμάς τους φανατικούς των ράλλυ όπου το συγκεκριμένο όχημα έχει γράψει την δική του ιστορία. Εξαιτίας του τελευταίου υποθέτω ότι και οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε το λευκό (+1 και από εμένα : μιας και προσεγγίζει εμφανισιακά τα αγωνιστικά και γενικώς βγάζει μια ¨κακία¨. Παρόλο που το λευκό φαίνεται ότι έχει στρώσει μια χαρά και το wash αναδεικνύει ακόμα καλύτερα το σχήμα του οχήματος, αν είναι να το βλέπεις στην βιτρίνα σου και να σε χαλάει τον ξέρεις τον τρόπο για να το διορθώσεις .................
|
|
|
Post by rous74 on Dec 20, 2012 16:08:07 GMT 2
Αλέξανδρε και Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ για τα εμψυχωτικά σας σχόλια !
Το ξέρω ότι για σας που σας αρέσουν πολύ τ' αγωνιστικά το λευκό όπως και το κόκκινο είναι χρώματα φετίχ !
Θα δούμε τι θα γίνει, σίριαλ το κατάντησα τελικά...
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 21, 2012 3:06:35 GMT 2
Ανδρέα εμένα μου αρέσει όπως είναι. Το πέτυχες πολύ καλά, αλλά εξάλλου δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Από την άλλη και μπορντώ θα μου αρέσει. Οπότε δεδομένου ότι εσύ θα το βλέπεις και καθημερινά, η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 21, 2012 12:28:42 GMT 2
Ανδρέα το ασπρουλάκι, εμένα μου δείχνει μια χαρά. Βεβαία, το μοντέλο είναι δικό σου οπότε εμάς δεν μας πέφτει και πολύ λόγος. Καλή συνέχεια ότι και αν αποφασίσεις. Idem
|
|
|
Post by rous74 on Dec 21, 2012 14:58:48 GMT 2
Πρόδρομε και Σταύρο σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας !!
Χθές που είχα πάει για τις ζάντες της celica στον Απόστολο (RS2000) πήρα μαζί μου και του έδειξα το βαμμένο κομμάτι με το μπορντώ χρώμα όπως μου είχε ζητήσει. Το απότελεσμα ήταν να ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο απ' ότι στη φωτογραφία ( με τον Απόστολο ταιριάζουν χρωματικά οι επιλογές μας σχεδόν απόλυτα ) και σε συνδυασμό με τη ζάντα που επέλεξα το μπορντώ να είναι και στα δικά μου μάτια η καλύτερη επιλογή !
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 21, 2012 15:23:55 GMT 2
Ανδρεα το λευκο εστρωσε πολυ ομορφα και το wash ειναι αψογο!! Οπως πολυ σωστα σου ειπαν και οι υπολοιποι, αν δεν εισαι 100% ικανοποιημενος με την αποχρωση, τοτε ξερεις τι πρεπει να κανεις
|
|
|
Post by rous74 on Dec 21, 2012 15:47:31 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !
Χαίρομαι που σ' άρεσε αν και το πιθανότερο είναι να μην μείνει έτσι... Επιφυλάσομαι όταν φτιάξω κάποιο αγωνιστικό (ζαχαρώνω το fiesta της belkits) να είναι λευκό !!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 24, 2012 14:40:39 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Εργασιών συνέχεια στο κίτ της hasegawa και κυρίως στο σασί το οποίο έπειτα απο δοκιμές με το αμάξωμα εμφάνισε μεγάλα κενά στους θόλους και αποφασίστηκε να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος τους με φύλλο πλαστικού... Το σύνολο στοκαρίστηκε και τρίφτηκε για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ψεκάστηκε με αστάρι της humbrol... Αποφασίστηκε τελικά το μπορντώ χρώμα για την celica οπότε και το σασί βάφτηκε με το ίδιο χρώμα το οποίο είναι το arena red της zero απο τη σειρά της porsche το οποίο έχω ανοίξει με rosso fiorano απο τη σειρά της ferrari. Oι θόλοι βάφτηκαν με rubber black ακρυλικό και έγινε wash με αραιωμένο μαύρο σε κάποια σημεία... Αφού βάφτηκαν και αρκετά απο τα κομμάτια των αναρτήσεων, η εξάτμιση, το ρεζερβουάρ, ο άξονας μετάδοσης και τα αμορτισέρ, τοποθετήθηκαν στο σασί. Μένουν ακόμα να τοποθετηθούν η μπροστινή ανάρτηση, τα δισκόφρενα μπρός - πίσω και τα ζαντολάστιχα... Αυτά πρός το παρόν, εύχομαι καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους !!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 24, 2012 15:23:24 GMT 2
Ανδρέα εδώ στο άσπρο που δεν ''χώνευες'' και έκανες ''όργια'' σε βάψιμο και wash, στο μπορντώ που γουστάρεις τι σχόλια περιμένεις να γράψουμε φίλε μου....... ;D Απλά ΑΨΟΓΟΣ !!! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 24, 2012 15:51:14 GMT 2
Αλέξη φίλε μου καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αν και ο χρόνος μοντελιστικά είναι περιορισμένος λόγω των γιορτών όλο και κάτι προχωράω απο τη celica. Το επόμενο στοίχημα είναι να ξεβάψω και να ξαναβάψω με επιτυχία το αμάξωμα κάτι το οποίο θα γίνει μάλλον με τον καινούργιο χρόνο...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2012 11:10:03 GMT 2
Ανδρέα αυτή τη φορά δεν θα συμφωνήσω με το Άλεξη. Πέρα από τα ποιοτικά βαψίματα, η δουλειά δείχνει λίγο βιαστική. Βλέπω καλώδια, βίδες και τάπες που θέλουν βάψιμο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μόλις βρεις λίγο περισσότερο χρόνο θα επέμβεις και όλα θα είναι άψογα. Δες και ένα σετ φώτο που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες: www.japaneseusedcar.ca/sucar/1991ToyotaCelicaGT4RCmodifieds.htmΚαλή συνέχεια με το το ξέβαμμα και περιμένουμε τα επόμενα...
|
|
|
Post by rous74 on Dec 27, 2012 11:40:06 GMT 2
Γιώργο καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το link που μου έστειλες !
Η δουλειά δείχνει βιαστική γιατί δεν είναι έτοιμη !
Όπως βλέπεις λείπει όλο το μπροστινό τμήμα πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει !
Είναι δυνατόν να ξέχασα να βάψω τις βίδες που έχω βάψει σε δεκάδες άλλα μοντέλα? Υπομονή να τελειώσει το σασί και βλέπουμε μετά...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2012 11:51:17 GMT 2
Η δουλειά δείχνει βιαστική γιατί δεν είναι έτοιμη ! Όπως βλέπεις λείπει όλο το μπροστινό τμήμα πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει ! Είναι δυνατόν να ξέχασα να βάψω τις βίδες που έχω βάψει σε δεκάδες άλλα μοντέλα? Μάλλον έχεις δίκαιο Ανδρέα... Φταίνε τα πολλά μελομακάρονα Δεν τη σκέφτηκα αυτή την εκδοχή : : Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 27, 2012 12:10:29 GMT 2
Τόσα πολλά έφαγες ? (μελομακάρονα)
Απλά με ξένισε το σχόλιο γιατί είναι σαν ν' ανέβαζα το αμάξωμα βαμένο και να μην είχα κάνει τα μαύρα πλαίσια, τις κλειδαριές κ.α πολλά που θα γίνονταν σε επόμενα βήματα...
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ...
Τελός πάντων εφόσον είναι τα μελομακάρονα στη μέση πάω πάσο, διαφορετικά θα με πείραζε πολύ περισσότερο κυρίως ο ΤΡΟΠΟΣ που χειρίστηκες το συγκεκριμένο σχόλιο !
|
|