tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Dec 13, 2012 17:34:53 GMT 2
Φιλε Ανδρεα καλη διασκεδαση ευχομε! οσο για τα αποτελεσματα ειμαι σιγουρος..... οσον αφορα το χρωμα....... λευκο αδερφακι μου δαγκωτο! χαχαχαχχα : : δωσ'του να καταλαβει!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 13, 2012 18:29:50 GMT 2
Celica Barbaris!!! τι μου θύμησες τώρα....μεγάλη ξεμπαζώστρα !!! Θυμάμαι Βαρυμπόμπη έσκαβε και το 2step LC αναίστεναι και πεθαμένο Ανδρέα! Iconic αμάξι φίλε! Για μένα όπως και να το κάνεις θα είναι μπιμπελό! Προσωπικά είτε θα πήγαινα για το άσπρο δαγκωτό, είτε θα "τολμούσα" το τιρκουάζ για κάτι πιο ασυνήθιστο! Καλή αρχή φίλε : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 13, 2012 19:22:07 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας !!
Ούτε πραγματικό να το αγόραζα δεν θα είχα τέτοια ανταπόκριση !
Και επειδή πρέπει ν' ακούμε τους πολλούς.... κλείδωσε λευκό ή κόκκινο !!!
Με πείσατε μπαγάσηδες...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 13, 2012 23:49:20 GMT 2
Και επειδή πρέπει ν' ακούμε τους πολλούς.... κλείδωσε λευκό ή κόκκινο !!! Με πείσατε μπαγάσηδες... : : : : : : : : : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 14, 2012 2:41:44 GMT 2
Λευκο Ανδρεα μου, μονο λευκο Καλη κατασκευη : :
|
|
|
|
Post by rous74 on Dec 14, 2012 8:15:49 GMT 2
Παιδιά το πήρα το μήνυμα μην ανησυχείτε.... πάμε για λευκό κατά πάσα πιθανότητα !
Γιούπι......θα πιώ έναν ήσυχο και ξέγνοιαστο καφέ αύριο το μεσημέρι !!!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Dec 14, 2012 11:11:28 GMT 2
Πετρόλ αυτό που έβαλες στην αρχή Ή Άσπρο.
Άντε και κανένα μπλέ μώβ πέρλα, όπως την έχει βάψει ένας φίλος στη Χαλκιδική (εργοστασιακή Carlos Sainz)
Μέχρι εκεί Άφησε τα κόκκινα και τα μπορντώ για άλλα αμάξια. Στο λέει ο "καμένος" με την gt4
|
|
|
Post by rous74 on Dec 14, 2012 11:42:47 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη,
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου !
Και εσύ έδειξες προτίμηση στο πετρόλ ταυτόχρονα όμως και στο λευκό απ' ότι διάβασα !
Γενικά σχεδόν όλοι έχουν σαν πρώτη ή έστω δεύτερη επιλογή το λευκό...
Μάλλον πάμε για λευκό...
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 17, 2012 22:53:24 GMT 2
Ωραια επιλογη Ανδρεα , θα σου ελεγα και εγω με την σειρα μου λευκο δαγκωτο και χαιρομαι τελικα που κατεληξες σε αυτο ! Καλη αρχη !
|
|
|
Post by rous74 on Dec 18, 2012 10:31:59 GMT 2
Καλημέρα Μάνο,
Σ' ευχαριστώ φίλε για τον χρόνο σου !
Δεν περίμενα διαφορετική προτίμηση για το χρώμα απο το λευκό... Μα (σχεδόν) όλοι δαγκωτο λευκό ?
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 18, 2012 11:23:03 GMT 2
Εγώ θα πρότεινα κόκκινο... Ανδρέα έχω τις ζάντες που λεει ο Χρήστος, απο την αγωνιστική έκδοση, αν τις θες πες μου να στις φέρω... Και νομίζω πως έχω και τις χαλκομανίες τους με το λογότυπο OZ.
|
|
|
Post by rous74 on Dec 18, 2012 19:19:22 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου και την προσφορά των ζαντών !
Επειδή πάει πρός το λευκό λέω ν' αποφύγω τις συγκεκριμένες ζάντες που είναι λευκές. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πώ ότι με τρελλαίνουν και σαν σχέδιο...
Όπως και να' χει σ' ευχαριστώ και πάλι και αν αλλάξω γνώμη θα σε πάρω τηλέφωνο...
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 16:32:52 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα ! Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κάποιες εργασίες στο αμάξωμα της celica. Το καλούπι σαν παλιό που είναι έχει πολλά θεματάκια. Στόκος, τρίψιμο και γενικότερο μάζεμα των μικροατελειών ήταν ο πρωταρχικός σκοπός. Ενδεικτικά μια φώτο απο το αμάξωμα... και την πίσω αεροτομή... Ανοίχτηκε η εξαγωγή στο καπώ και μπήκε άφθονος στόκος στο αμάξωμα και κυρίως στο κομμάτι που κλείνει την αγωνιστικού τύπου τάπα της βενζίνης και στο κομμάτι που μπαίνει ανάμεσα απο τα πίσω φώτα και δεν είχε καλή εφαρμογή... Τελικά και αφού τελείωσαν όλα αυτά το αμάξωμα ψεκάστηκε αστάρι, βάφτηκε με λευκό της zero paints έγινε το wash με ένα γκρί μεσαίας τονικότητας και απο πάνω ένα λεπτό χέρι βερνίκι... Το θέμα είναι ότι το αποτέλεσμα δεν μου κάνει κούκου και σκέφτομαι να το ξεβάψω πρίν επιβαρυνθεί και με επιπλέον χέρια βερνικιού. Επανέρχονται στο προσκήνιο το κόκκινο, το πετρόλ και βέβαια το.... Θα μείνει στην άκρη για λίγο καιρό η celica μιας και έχω ξεκινήσει και την ferrari f12 θα σκεφτώ τι θα κάνω τελικά και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 19:33:21 GMT 2
Ανδρέα το ασπρουλάκι, εμένα μου δείχνει μια χαρά. Βεβαία, το μοντέλο είναι δικό σου οπότε εμάς δεν μας πέφτει και πολύ λόγος. Καλή συνέχεια ότι και αν αποφασίσεις. : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 19, 2012 19:56:44 GMT 2
Ανδρέα το ασπρουλάκι, εμένα μου δείχνει μια χαρά. Βεβαία, το μοντέλο είναι δικό σου οπότε εμάς δεν μας πέφτει και πολύ λόγος. Καλή συνέχεια ότι και αν αποφασίσεις. Ακριβώς αυτό, με πρόλαβε ο Γιώργος...... : :
|
|