|
Post by rous74 on Dec 12, 2012 18:08:10 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μοντελιστές, Η Toyota Celica GT- FOUR της Hasegawa είναι το επόμενο θύμα μου ! Ένα σχετικά απλό κίτ που όμως απαιτεί αρκετή δουλειά γιατί είναι ταυτόχρονα και αρκετά παλιό καλούπι με ότι αυτό συνεπάγεται... Ο προβληματισμός μου πρός το παρόν περιορίζεται στη χρωματική επιλογή για το αμάξωμα καθώς οι προτεινόμενες λύσεις είναι αρκετές όπως λευκό, κόκκινο, μαύρο, γκρί μεταλλικό, πετρόλ, και το πολυαγαπημένο μου μπορντώ μεταλλικό αλλά σε διαφορετική απόχρωση απο αυτήν της alfa gtv που τελείωσα πρόσφατα. Να και μια ιδέα για κάποια απο τα χρώματα... Οι εργασίες αρχίζουν σύντομα, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2012 18:25:27 GMT 2
Ανδρέα καλή αρχή με τη γιαπωνέζα... Χρωματικά το λευκό και το κόκκινο, μαζί με το γκρι-ποντικί ήταν τα πιο συνηθισμένα για το αυτοκίνητο. Εμένα δεν θα με χαλούσε και ένα πορτοκαλί ή κίτρινο. Και όχι, μην το κάνεις κι αυτό μπορντό Επίσης, ένα σετ με αγωνιστικά μπάκετ της ρεκάρο, ένα σπορ τιμονάκι (τύπου wrc) και μια τετράδα πιο φαρδιά ζάντολάστιχα θα του έδιναν ένα πιο επιθετικό προφίλ. Ιδέες τζαστ ιδέες... : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 12, 2012 18:38:37 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Φίλε και όμως το μπορντώ επικρατεί εώς τώρα στη σκέψη μου... Θα δούμε...
Το αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει για after market μονταρισιές απλά θέλω κάτι light ταυτόχρονα με την kawasaki που θα δουλεύω και την ferrari f12 που είναι στο δρόμο και θ' αρχίσει μόλις έρθει...
Να' σαι καλά πάντως οι ιδέες σου είναι super, και κάτι απο αυτά μπορεί και να γίνει μόντα τελικά στην κατασκευή της celica !
|
|
|
Post by rous74 on Dec 12, 2012 18:45:43 GMT 2
Nα και μια γεύση απο γκρί μεταλλικό και λευκό...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2012 19:15:08 GMT 2
Φίλε και όμως το μπορντώ επικρατεί εώς τώρα στη σκέψη μου... Ανδρέα, το μπορντό πάντα επικρατεί στην σκέψη σου... Είμαι σίγουρος πια γι' αυτό. ;D ;D Αν ήθελα να περιγράψω τον μοντελιστή Ανδρέα με τρεις λέξεις, θα έλεγα Ταχύτητα, Ποιότητα και Μπορντό Χρώμα (άντε και aston martin dbs ). Ότι (μπορντό) και να διαλέξεις, θα βγει υπέροχο
|
|
|
Post by alex78 on Dec 12, 2012 19:19:49 GMT 2
Ανδρέα καλως τα δέχτηκες και καλόφτιαχτο φίλε! Όσον αφορά το χρώμα του αμαξώματος προτείνω..........ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΕΥΚΟ!!!!! ......πιστεύω αναδικνύει υπέροχα τις γραμμές και τις λεπτομέρειες του....... Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Dec 12, 2012 19:32:59 GMT 2
Αλέξη φίλε μου καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Δεν έχεις και άδικό για το λευκό απο την άποψη ότι εκτός απο το να αναδεικνύει το αυτοκίνητο είναι και κλασσικό χρώμα toyota celica όπως και το κόκκινο νομίζω...
Θα δούμε..Γενικά πάντως τα τρία χρώματα που αντιπαθώ σε αυτοκίνητα υπο κλίμακα είναι το ασημί, το λευκό και το μαύρο ! ( και το κόκκινο στις ferrari...) Aν τελικά η celica γίνει λευκή θα είναι μια μεγάλη έκπληξη !
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 12, 2012 19:40:35 GMT 2
Ανδρεα καλησπερα!! Πολυ ομορφο θεμα διαλεξες!!!! Αντε και το επομενο WRC ;D Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε αφησουμε να κρατησεις τις ζαντες του κιτ Κατι σε OZ Superturismo ή OZ χωματινες πιστευω ειναι ιδανικο. Τωρα χρωματικα, θα ηθελα να την δω ή Λευκη ή κατακκοκινη! www.sw-pc.com/test/forum/viewtopic.php?f=53&t=16715Οπως και να 'χει μην την κανεις μπορντω Εχει αγωνιστικο χαρακτηρα το αυτοκινητο!! Καλη αρχη
|
|
|
Post by rous74 on Dec 12, 2012 20:16:47 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα, Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου και το link που μου έστειλες ! Για τις ζάντες έχω ψηθεί ήδη αλλά μάλλον απο skyline r32 ή κάτι διαφορετικό απο oz. Για το χρώμα απ' ότι φαίνεται δεν το γλυτώνω το κράξιμο το Σάββατο αν επιμείνω στο μπορντουδάκι... Για δές εδώ μια φώτο... Όπως και να χει σ' ευχαριστώ και πάλι !
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 13, 2012 1:08:57 GMT 2
Ανδρέα πολύ ωραίο θέμα, και χαίρωμαι που θα γίνει πολιτικό. : : Αν σκέφτεσαι να το κάνεις Carlos Sainz, τότε περιορίζεσαι σε μόνο 5 χρώμματα. Τα παρακάτω: White (040) Black (202) Super Red (3E5) Grey Metallic (1990-1993) (182) Turquoise Metallic. Από αυτά το αγαπημένο μου (και το πιο "περίεργο¨) είναι το τυρκουάζ: classifieds.pistonheads.com/classifieds/used-cars/toyota/celica/toyota-celica-carlos-sainz-ltd-edition-1992/911662Από εκεί και πέρα αν σκέφτεσαι κάτι πιο χαλαρό, ίσως κάποιο βελτιωμένο για κόντρες κτλ, οι επιλογές είναι άπειρες. Προσωπικά θα μου άρεσε και κάποιο άσπρο. Σίγουρα άλλαξε τις ζάντες. Ακόμα και σε 1/1 να το είχα, σίγουρα δε θα άφηνα τις εργοστασιακές πάνω του.
|
|
|
Post by rous74 on Dec 13, 2012 12:22:46 GMT 2
Καλησπέρα Πρόδρομε,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον σου!
Και εγώ χαίρομαι που θα γίνει πολιτικό !!! Το τιρκουάζ το είχα τσεκάρει και εγώ και το έχω φτιάξει κιόλας και το έχω δοκιμάσει σε κομμάτι πλαστικού... Μ' αρέσει αλλά ποιός σας ακούει αν το βάψω έτσι...
Τελικά αρχίζει να επικρατεί και το κόκκινο σαν μια απο τις επιλογές...
|
|
|
Post by rous74 on Dec 13, 2012 12:29:23 GMT 2
Να τι βρήκα απο τιρκουάζ σε celica st185 αλλά και στο δημοφιλέστατο starlet εκείνης της περιόδου...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 13, 2012 12:54:35 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Το μπορντώ που σκέφτεσαι είναι υπέροχο!!! Το κόκκινο όμως θα είναι πιο ακριβές για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Πάντως εάν έφτιαχνα δικό μου θα το έκανα μπορντώ... ;D ;D ;D (Καλά ντε μη βαράτε... ) Να έχεις καλή κατασκευή φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 13, 2012 13:06:45 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε,
Καλή επάνοδο στο scalewheels !
H απουσία σου όλο αυτό το διάστημα ήταν παραπάνω απο αισθητή !!! Επανήλθες την κατάλληλη στιγμή για να στηρίξεις την χρωματική μου επιλογή στο celica !!
Μπορντώ και ξερό ψωμί αλλά και το κόκκινο και το λευκό παίζουν πλέον πολύ σοβαρά στις προτιμήσεις μου...
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 13, 2012 14:50:25 GMT 2
Ανδρέα πολύ ωραία επιλογή, αν και εγώ θα επέλεγα το αμέσως επόμενο μοντέλο (Μπαρμπαρής...). Σε χρωματάκι θα πρότεινα να μην το κάνεις μπορντώ, γιατί αν θυμάμαι καλά δεν έβγαινε κιόλας. Θα σου πρότεινα κόκκινο ή πορτοκαλί με Α' επιλογή στο κόκκινο φυσικά (με χρυσή ή ανθρακί ζαντούλα). Καλή επιλογή και καλή αρχή Master!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 13, 2012 17:15:52 GMT 2
|
|