|
Post by gtziaf on Dec 4, 2012 19:43:41 GMT 2
Σε ευχαριστώ George... <font class="spoiler">SpoilerΓιώργο, οι μπροστινοι τροχοί δεν κάθονται πολύ πίσω, (κοντα στον θόλο προς την μεριά της πόρτας)? Έχεις καλό μάτι φίλε μου Δεν είχα ασχοληθεί ακόμη με τα μπροστινά φτερά (εσωτερικά). Τα τρόχισα απο μέσα για να χωράνε οι θόλοι του σασί, αλλά έγινε τέτοιος χαμός από αιωρούμενη ρητίνη, οπότε έπεσε τρελό καθάρισμα του πάγκου και του δωματίου (η ρητίνη είναι καρκινογόνος ουσία) και δεν ξαναβγαλα φώτο. Thanks για την παρατήρηση. : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 4, 2012 20:32:20 GMT 2
Ημούν σίγουρος ότι θα το είχες ήδη φτιάξει, αλλα είπα δεν πειράζει θα ρωτήσω... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2012 14:19:00 GMT 2
Γιώργο πρέπει να δείξεις τα 2 φεραρι στην εταιρεία παραγωγής του Lexotanil ώστε να προβούν σε άμμεσο sponsorship!!!
Πέρα από την πλάκα φίλε...respect και καλά κουράγια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2012 17:33:07 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε. Να 'σαι καλά. : :
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 6, 2012 18:58:27 GMT 2
Πρόδρομε, εδώ δεν μιλάμε για kit ρητίνης αλλά για transkit. Όπερ και σημαίνει ότι δίνεται μόνο το καπάκι και κάποια κομμάτια του εσωτερικού. Μετά κόβεις το κεφάλι σου να το ταιριάξεις με ένα ανάλογο πλαστικό, ώστε να στηθεί το μοντέλο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Για ότι άλλο θέλεις, εδώ είμαστε. Γιώργο με κάλυψες πλήρως.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 7, 2012 14:28:10 GMT 2
Γιωργο δεν περιμενα οτι δεν θα σου...καθοτανε και αυτο το κιτ!!!! Εκατσε μια χαρα, καλη συνεχεια... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2012 18:32:19 GMT 2
Σε ευχαριστώ φίλε μου... Έχω φάει χυλόπιτες και χυλόπιτες από κιτ, αλλά το παλεύω. Επόμενο key point, η δημιουργία των τζαμιών (από το μηδέν) και η προετοιμασία του αμαξώματος, που θέλει δουλίτσα. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 18:40:49 GMT 2
Καλώς την και ας άργησε... Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να ανεβάσω ένα update στις εργασίες της Τζουτουκου από το σαββατοκύριακο αλλά διάφορες ατυχίες ανέστειλαν την διαδικασία με αποκορύφωμα ότι χτες αποκλείστηκα στη Θάσο, οπού είχα πάει να κάνω μια επιμόρφωση, λόγω καιρού Επί του έργου τώρα, που δυστυχώς είναι πολύ βαρετό. Ζητώ συγνώμη από τον αναγνώστη αλλά πολύ σημαντικό τμήμα των εργασιών, σε αυτού του είδους τα κιτ, αφορά την προετοιμασία του αμαξώματος διαδικασία εντελώς αντιεμπορική... Πάμε να ξεκινήσουμε... Η πρώτη εργασία αφορά το κλείσιμο των οπών του εμπρός καπό. Οι οπές δίνονται στην περίπτωση που κάποιος θέλει να προσθέσει τις ανάλογες γρίλιες, για να φτιάξει την 365GTC. Στη συνέχεια ανοίχτηκαν οι οπές στο κάλυμμα του κινητήρα και αυτό κολλήθηκε στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Στοκαρίστηκε με εποξικό στόκο και τρίφτηκε μέχρι το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό. Παραμένοντας στα του σασί, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμων και του χώρου αποσκευών τρίφτηκε για να εφαρμόζει σωστά στο αμάξωμα και έγινε δοκιμή εφαρμογής του, με το κύριο τμήμα του σασί. Η συνέχεια αφορά τα πλαϊνά βράγχια του αυτοκινήτου, που αφού κολλήθηκαν και στοκαρίστηκαν (πολλές φορές ) χαράχτηκε η λεπτομέρεια που φαίνεται στις φώτο. το κιτ δίνει σε pe την χρωμιομένη λεπτομέρεια τους, η οποία θα κολληθεί στο τέλος. και αφού πήρα το σκρίμπερ ανά χείρας, είπα να το εκμεταλλευτώ και χάραξα, εκτός από τα συνηθισμένα (πόρτες και καπό), τα διαχωριστικά των χρωμιομένων φιλέτων των παραθύρων (για δύο λόγους - Πρώτα για να με διευκολύνει στο μασκάρισμα τους και δεύτερο γιατί περνώντας τα με μαύρο wash, θα αναπαραστήσω το λάστιχο που υπάρχει κάτω από το χρώμιο) και τη βάση του πορτπαγκάζ (κάπως πρέπει να ανοίγει το ρημάδι - κοινό λάθος που παρατηρείτε και σε πλαστικά κιτ). Αφού στοκαρίστηκαν οι άπειρες μικρές και μεγάλες τρύπες του αμαξώματος, το σύτνολο τρίφτηκε και ασταρώθηκε. Κάπου εκεί βλέποντας φωτογραφίες της πραγματικής διαπίστωσα ότι η τάπα του ρεζερβουάρ ήταν ανάγλυφη, οπότε την πρόσθεσα, από φύλλο πλαστικού. Επιχείρηση τρυποκάρυδος για τη συνέχεια. Ανοίχτηκαν τρύπες για να φιλοξενήσουν τα πλαστικά τμήματα του κιτ δότη, πάνω στο αμάξωμα. Αυτές αφορούσαν τον καθρέπτη, τα χερούλια των θυρών και του πορτμπαγκάζ και τους υαλοκαθαριστήρες μαζί με τις πιτσιλίθρες! Τελικού(λέμε τώρα) ασταρώματος συνέχεια, όπου όλα δείχνουν καλώς καμωμένα. Αμ δε... Ακολουθεί μια πονεμένη ιστορία, την οποία θα σας διηγηθώ σε επόμενο update. Μέχρι τότε και ελπίζοντας ότι δεν σας κούρασα, σας εύχομαι καλό βραδύ. Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 18:53:09 GMT 2
Πολύ όμορφα όλα Γιώργο, ανυπομονώ για τη συνέχεια !
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 19, 2012 19:19:30 GMT 2
Εχω μείνει ________ με τις εργασίες και το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!! Την τάπα βενζίνης την έχεις τελείωσει?
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 19:27:59 GMT 2
Ανδρέα και Γιώργο σας ευχαριστώ... Την τάπα βενζίνης την έχεις τελείωσει? Όχι Γιώργο, έχει δουλειά ακόμη... Αρχικά τρίψιμο για να καμπυλώσει στις άκρες, μετά θα χαράξω το κυκλικό περίγραμμα και στο τέλος θα κολληθούν pe λεπτομέρειες. : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 19, 2012 22:00:54 GMT 2
Kαλησπερα Γιωργο-survivor Φιλε μου μια χαρα ξεκινησε η κατασκευη σου! Βεβαια ενθυμουμενος το ρητο '' μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μην πεις '' περιμενω να μαθω τι επαθες... Πολυ εξυπνη η ιδεα σου για τα χαραγματα αφου θα σε γλιτωσουν απο κοπο σε επομενα σταδια της κατασκευης, επισης ωραια προσθηκη της ταπας. Αληθεια , με το χρωμιομενο δαχτυλιδι της τι θα κανεις; εχεις p.e; Φυσικα περιμενω τις πιτσιλιθρες και θα θελα να κανεις στην μεσα πλευρα του καπω τις παροχες νερου προς αυτες. Α και αλλο : το καπω λογικα θα το κανεις ανοιγομενο ε; Αντε καλη συνεχεια... χτες αποκλείστηκα στη Θάσο Κοιτα να κανεις κανενα αστειο ( απο αυτα που ξερεις) με τους χρωματικους συνδιασμους , και θα σε αποκλεισω εγω απο το φορουμ... ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 22:36:05 GMT 2
Kαλησπερα Γιωργο-survivor Είδες-είδες. Τελικά είναι δύσκολο το νησί.. Άσε που τα πάντα ήταν κλειστά... Αύριο θα ξαναπώ. Οπότε αν χάσετε τα ίχνη μου, ξέρετε που να με αναζητήσετε Α και αλλο : το καπω λογικα θα το κανεις ανοιγομενο ε; Γιάννη, αυτή ήταν η αρχική σκέψη... Αλλά, το καπό έχει 2εκ. πάχος. Άρχισα να το τρίβω με τον ταχυτροχό από μέσα αλλά έπεφτε τόση σκόνη ρητίνης που το παράτησα, μην θέλοντας να σας βάλω στη διαδικασία να ψάχνετε διαχειριστή. Πραγματικά ήταν επικίνδυνη διαδικασία με τόσο καρκινογόνο υλικό να αιωρείται και ήμουν ακόμη στην αρχή. Εννοείται ότι οποιοδήποτε τρίψιμο ρητίνης, γίνεται μέσα σε μπανιερά-ντουζιέρα και σε λεκάνη γεμάτη νερό, λόγω επικινδυνότητας του υλικού. <font class="spoiler">Απειλη! χτες αποκλείστηκα στη Θάσο Κοιτα να κανεις κανενα αστειο ( απο αυτα που ξερεις) με τους χρωματικους συνδιασμους , και θα σε αποκλεισω εγω απο το φορουμ.. Τι χρωματικό συνδυασμό έχεις στο μυαλό σου John? Είπα θα φερθώ λογικά αυτη τη φορά και ζήτησα τη γνώμη σας. Οπότε πάμε στην επιλογή σας για μπλε εξω και κρεμ μέσα. Κλασικ πράγματα Σύντεκνε σε ευχαριστώ και σύντομα (αν δεν ξαναποκλειστώ) θα έχει και συνέχεια... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 20, 2012 12:02:41 GMT 2
Γιώργο φοβερή δουλειά φίλε!
Οι άτιμες οι ρητίνες είναι πονοκέφαλος μεγάλος...έχει χάρη που έχουν σπάνια και ωραία θέματα!
Όπως και να έχει φίλε, παραδίδεις σεμινάρια ρητινένια!!
Καλή συνέχεια και με έχεις αγχώσει να δω τι έπαθες...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 20, 2012 12:14:16 GMT 2
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε για το θερμό σχόλιο... Οι άτιμες οι ρητίνες είναι πονοκέφαλος μεγάλος...έχει χάρη που έχουν σπάνια και ωραία θέματα! Ο πονοκέφαλος είναι συνήθως στην τιμή, ιδίως αν το ψιλιαστεί η κυρά Και άσε, έχω καταναλώσει ένα κουτί αναβράζοντα από το προηγούμενο ΣΚ, που η Σοφία ανακάλυψε πόσο περίπου κάνουν τα κιτ της Hiro... Η μάχη στην Τριπολιτσά, ήταν φιλικό προετοιμασίας μπροστά της. : : ;D : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 20, 2012 12:26:46 GMT 2
Η μάχη στην Τριπολιτσά, ήταν φιλικό προετοιμασίας μπροστά της. Α..καλά....join the club Εγώ τα σπάω και με τίποτα profil24 και κάποια μικρής παραγωγής λέγοντας πως είναι φθηνότερα...
|
|