|
Post by AlexAmarandos on Apr 15, 2013 19:33:37 GMT 2
Χρηστάρα φοβερός ο Σκορπιός σου φίλε! Άψογος σε όλα του! Καλό τελείωμα : : : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Apr 16, 2013 7:02:52 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Βλέπω ότι ο χεράς που έχει τον σκορπιό είναι και μοντελιστής (βγάλε καμιά φώτο πιο εστιασμένη στο εσωτερικό του ) Το πιτσιρίκι το έχω δει από κοντά και πραγματικά είναι πολύ καλό. Μια μικρή καψούρα θα έλεγα . Το wash μπροστά μη σε ανησυχεί γιατί πραγματικά όλη η κατασκευή είναι εξαιρετική. Άντε και καλά τελειώματα.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 16, 2013 18:07:24 GMT 2
Κουκλι βγηκε!!!! Μπραβο Χρησταρα!!! : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2013 18:11:49 GMT 2
Χρηστό ωραία δουλειά και το εσωτερικό είναι πραγματικά Πανένμορφο. Το wash όμως θέλει reset. Ελπίζω να χρησιμοποίησες κάτι σε ακρυλικό ή υδατοδιαλυτό. Δοκίμασε κάτι σε γκρι, γιατί το μαύρο χαλάει όλη τη δουλειά που έχεις κάνει στο μοντέλο. Δεν είναι τίποτα, ένα κουράγιο θέλει και θα έρθει στα ίσια του. Το αξίζει νομίζω η δουλειά που έχεις ρίξει μέχρι τώρα. Καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 17, 2013 8:55:46 GMT 2
Φίλε Χρήστο, εκτός από πολύ "ιδιαίτερο", είναι και πάρα πολύ όμορφο! : : : : Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Για το wash όμως θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Νομίζω οτι ένα "πέρασμα" με απόχρωση του γκρι θα δώσει την απόλυτη αληθοφάνεια στο κατά τα άλλα εξαιρετικό σύνολο!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 17, 2013 20:48:33 GMT 2
Φοβερό συνολάκι Χρηστάρα, συγχαρητήρια! Το wash θέλει reset όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δείχνει κάπως...
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 17, 2013 23:41:50 GMT 2
Πολύ ωραιο το αποτέλεσμα φίλε μου!!!
Αντε καλά τελιώματα σου έυχομαι!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 19, 2013 18:53:02 GMT 2
Χρηστάρα φοβερός ο Σκορπιός σου φίλε! Άψογος σε όλα του! Καλό τελείωμα Thanks mate Χρήστο καλημέρα Βλέπω ότι ο χεράς που έχει τον σκορπιό είναι και μοντελιστής (βγάλε καμιά φώτο πιο εστιασμένη στο εσωτερικό του ) Το πιτσιρίκι το έχω δει από κοντά και πραγματικά είναι πολύ καλό. Μια μικρή καψούρα θα έλεγα . Το wash μπροστά μη σε ανησυχεί γιατί πραγματικά όλη η κατασκευή είναι εξαιρετική. Άντε και καλά τελειώματα. Χαχαχα Γιαννη σ'ευχαριστω!! Ειναι ερωτευσιμο ωφειλω να παραδεχτω Κουκλι βγηκε!!!! Μπραβο Χρησταρα!!! Βαγγελη σ'ευχαριστω Χρηστό ωραία δουλειά και το εσωτερικό είναι πραγματικά Πανένμορφο. Το wash όμως θέλει reset. Ελπίζω να χρησιμοποίησες κάτι σε ακρυλικό ή υδατοδιαλυτό. Δοκίμασε κάτι σε γκρι, γιατί το μαύρο χαλάει όλη τη δουλειά που έχεις κάνει στο μοντέλο. Δεν είναι τίποτα, ένα κουράγιο θέλει και θα έρθει στα ίσια του. Το αξίζει νομίζω η δουλειά που έχεις ρίξει μέχρι τώρα. Καλά τελειώματα Γιωργο το wash εγινε με λαδια ζωγραφικης (υδατοδιαλυτα δηλ). Δεν ειναι μαυρο αλλα σκουρο γκρι... reset δεν θα κανω γιατι το φοβαμαι αλλα το θεμα ειναι οτι με γυμνο ματι δεν σε ξενιζει Δεν ειναι το ιδανικο αλλα νομιζω με τη φωτογραφια, επειδη χρησιμοποιω κοντινη εστιαση με λαμπα φθορισμου απο πανω, εγινε πιο εντονο Ευχαριστωωω!!! Φίλε Χρήστο, εκτός από πολύ "ιδιαίτερο", είναι και πάρα πολύ όμορφο! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Για το wash όμως θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Νομίζω οτι ένα "πέρασμα" με απόχρωση του γκρι θα δώσει την απόλυτη αληθοφάνεια στο κατά τα άλλα εξαιρετικό σύνολο! Σ'ευχαριστω Νεκ Πολύ ωραιο το αποτέλεσμα φίλε μου!!! Αντε καλά τελιώματα σου έυχομαι!!!! Σ'ευχαριστω πολυ Ηλια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 23, 2013 0:23:53 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 23, 2013 11:21:32 GMT 2
Κούκλα το σκορπιουδάκι σου Χρήστο! Μικρό και αγριεμένο! : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 23, 2013 11:44:41 GMT 2
Ναι!!! Αυτό θα πει σωστό υπό κλίμακα γυάλισμα, απλά άριστο!! Ζηλεύω φόντο και υπογραφή στις φωτό, θέλω κι εγώ... : : Σούπερ το μοντελάκι σε όλα του με μόνη παραφωνία αυτά που ήδη ξέρεις, να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε κουραστικοί. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 23, 2013 19:50:10 GMT 2
Κούκλα το σκορπιουδάκι σου Χρήστο! Μικρό και αγριεμένο! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω!! Χαιρομαι που σου αρεσει γιατι το κιτ ηρθε στα χερια μου απο εσενα Ναι!!! Αυτό θα πει σωστό υπό κλίμακα γυάλισμα, απλά άριστο!! Ζηλεύω φόντο και υπογραφή στις φωτό, θέλω κι εγώ... Σούπερ το μοντελάκι σε όλα του με μόνη παραφωνία αυτά που ήδη ξέρεις, να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε κουραστικοί. Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Ο θενκ γιου μεσιε!! Η παραφωνια ειναι για το ματι, μη σκας Η βασουλα ειναι απο μακετοχαρτο, τα φοντα εκτυπωμενες φωτο απο το ιντερνετι και η ταγκια ειναι φοτοσοπια : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 23, 2013 20:26:22 GMT 2
Ωραίος είναι Χρηστάρα. Και το σκηνικό φωτογράφησης επίσης. Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί δεν έκανες ρεσετ το wash, αλλά εσύ είσαι το αφεντικό ;D και θα συμφωνήσω με το Θάνο για τις μικρολεπτομέρειες που ειπώθηκαν και δεν ειπώθηκαν που δεν έχουν και τόση σημασία, γιατί χάνουμε... το δάσος στο τέλος. Πάμε για τα επόμενα : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2013 18:15:59 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Χρήστο τόσο στο κατασκευαστικό όσο και στο εικαστικό κομμάτι, μπράβο φίλε!!! : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 24, 2013 20:55:24 GMT 2
Τα πολλά λόγια ειναιι περιττά Χρήστο. Πολύ καλή δουλειά σε όλλους τους τομείς!!! Μπράβο σου φίλε μου!!! : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 25, 2013 11:28:18 GMT 2
Χρήστο εξαιρετική δουλειά φίλε !
Για το wash θα συμφωνήσω με τους υπόποιλπους μιας και δείχνει να χαλάει τη συνολική εικόνα του μοντέλου...
Επίσης μ' άρεσε πολύ και το σκηνικό που έστησες για να το φωτογραφίσεις καθώς προσθέτει επιπλέον πόντους στο σύνολο !
Μπράβο φίλε !
|
|