|
Post by Sakis on Mar 4, 2013 0:40:23 GMT 2
Τσιμπάει ο σκορπιός...? ;D Πολύ όμορφο το βάψιμο και ωραία η ιδέα της σημαίας. Περίμενα να δω που το πας με τόσες μοντιφιές (αγαπημένη διαδικασία ) και βλέπω ότι τελικά τα κατάφερες περίφημα! Τα στηρίγματα εξίσου πετυχημένα! Πίστεψέ με μόνο ο δημιουργός ξέρει τί τράβηξε, οι θεατές δύσκολα νιώθουν εκτός κι αν το έχουν κάνει... ΥΓ. Κάνε ρε συ κανένα washάκι (ή παίξε με τον αερογράφο και κάνε καμιά σκιά αν σε παίρνει) στο χώρο του κινητήρα. Πολύ του κουτιού μου φαίνεται... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2013 11:21:31 GMT 2
Μπράβο ρε Χρήστο, το χρώμα έγινε πολύ ωραίο και στρωτό! : : Όσο για τα στηρίγματα, θα συμφωνήσω με τον Θάνο: μόνο εσύ ξέρεις πόσο παιδεύτηκες για να τα πετύχεις, εμείς απλώς τα χαζεύουμε! Καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 4, 2013 11:49:40 GMT 2
Χρήστο φοβερό το αποτέλεσμα φίλε! Η σημαία μεγάλη τσαχπινια και οι βάσεις του καπώ :respect: Καλά τελειώματα φίλε : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 4, 2013 13:35:21 GMT 2
Κουκλι βγαινει Χρησταρα!!! Φοβερη δουλεια! Σ'ευχαριστω Βαγγελη Στα ποιοτικά standars που μας έχεις συνηθίσει τα βαψίματα σου Χρήστο , συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώματα!! Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ! Τσιμπάει ο σκορπιός...? ;D Πολύ όμορφο το βάψιμο και ωραία η ιδέα της σημαίας. Περίμενα να δω που το πας με τόσες μοντιφιές (αγαπημένη διαδικασία ) και βλέπω ότι τελικά τα κατάφερες περίφημα! Τα στηρίγματα εξίσου πετυχημένα! Πίστεψέ με μόνο ο δημιουργός ξέρει τί τράβηξε, οι θεατές δύσκολα νιώθουν εκτός κι αν το έχουν κάνει... ΥΓ. Κάνε ρε συ κανένα washάκι (ή παίξε με τον αερογράφο και κάνε καμιά σκιά αν σε παίρνει) στο χώρο του κινητήρα. Πολύ του κουτιού μου φαίνεται... Καλά τελειώματα! Ειναι εξημερωμενος, δεν τσιμπαει Θανε σ'ευχαριστω πολυ!! Θα το κοιταξω για το washaki - σκιασεις Μπράβο ρε Χρήστο, το χρώμα έγινε πολύ ωραίο και στρωτό! Όσο για τα στηρίγματα, θα συμφωνήσω με τον Θάνο: μόνο εσύ ξέρεις πόσο παιδεύτηκες για να τα πετύχεις, εμείς απλώς τα χαζεύουμε! Καλά τελειώματα! Νεκ σ'ευχαριστω πολυ!! Θα συμφωνησω και εγω με τα λεγομενα σας, συνηθως ετσι γινεται σε ολους μας Χρήστο φοβερό το αποτέλεσμα φίλε! Η σημαία μεγάλη τσαχπινια και οι βάσεις του καπώ Καλά τελειώματα φίλε Αλεξανδρε σ'ευχαριστω!! Η σημαια οντως βγηκε καλη και δινει μπονους στην εμφανιση
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 4, 2013 13:58:12 GMT 2
Χρήστο κουκλί βγάινει, μπράβο σου!!!
Καλά τελειώματα!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Mar 4, 2013 14:52:07 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα,
Πολύ όμορφα όλα φίλε με την Ιταλική σημαία στην οροφή να κλέβει την παράσταση !!
Καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 4, 2013 17:51:16 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια!!! Καλη συνεχεια.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 5, 2013 10:00:42 GMT 2
Χρήστο ποιτικότατη δουλειά και άψογη εκτέλεση.
Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 5, 2013 17:56:13 GMT 2
Χρήστο, η σημαία μιλάει και το αποτέλεσμα δείχνει εξαιρετικό. Μια γνώμη για συζήτηση. Όταν ανοίγουμε πόρτες καλό είναι τα χερούλια στο εσωτερικό της να τα φτιάχνουμε από την αρχή, καθώς τα ανάγλυφα (που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όταν τα πάντα είναι κλειστά, δείχνουν ΟΚ) δείχνουν αφύσικα. Επίσης κάτι δεν μου πάει καλά με τα λάστιχα (από το προηγούμενο update, αλλά τότε είπα θα είναι η ιδέα μου). Ιδίως τα μπροστά. Δεν ξέρω τι, ίσως είναι πολύ τρακτεροτά? Δεν ξέρω ακριβώς... Τέλος πάντων, μιλάμε για ψήγματα σε μια Εξαιρετική προσπάθεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 5, 2013 22:01:08 GMT 2
Χρήστο κουκλί βγάινει, μπράβο σου!!! Καλά τελειώματα!!!!!!!! Χρήστο καλησπέρα, Πολύ όμορφα όλα φίλε με την Ιταλική σημαία στην οροφή να κλέβει την παράσταση !! Καλά τελειώματα ! Πολυ ωραια δουλεια!!! Καλη συνεχεια. Χρήστο ποιτικότατη δουλειά και άψογη εκτέλεση. Σπύρος Γιωργο, Ανδρεα, Κομνηνε και Σπυρο σας ευχαριστω πολυ!! Χαιρομαι που σας αρεσει Χρήστο, η σημαία μιλάει και το αποτέλεσμα δείχνει εξαιρετικό. Μια γνώμη για συζήτηση. Όταν ανοίγουμε πόρτες καλό είναι τα χερούλια στο εσωτερικό της να τα φτιάχνουμε από την αρχή, καθώς τα ανάγλυφα (που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όταν τα πάντα είναι κλειστά, δείχνουν ΟΚ) δείχνουν αφύσικα. Επίσης κάτι δεν μου πάει καλά με τα λάστιχα (από το προηγούμενο update, αλλά τότε είπα θα είναι η ιδέα μου). Ιδίως τα μπροστά. Δεν ξέρω τι, ίσως είναι πολύ τρακτεροτά? Δεν ξέρω ακριβώς... Τέλος πάντων, μιλάμε για ψήγματα σε μια Εξαιρετική προσπάθεια Αντμιν χαιρε! Αυτο με τα χερουλια με βασανισε ολιγον τι εις την αρχη του σφαξιματος. Αποπειραθηκα να κατασκευασω τα χερουλια αλλα δεν επεμεινα αρκετα... Δεν πειραζει, στο επομενο, δεν χαθηκε ο κοσμος ;D Τα ελαστικα δεν τα εχω πειραξει καθολου. Το γεγονος οτι ειναι καλουπαρισμενα αψογα χωρις ιχνος ραφης, με εκανε να τα αφησω ως εχουν... Λες να τους κανω ενα μπερναουτ στο Dremel??
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Mar 6, 2013 8:41:26 GMT 2
Η σημαία όλα τα λεφτά Χρηστάρα. Και η όλη περιποίηση που του έχεις κάνει. Και η ελεύθερη απόδοση του κιτ. Και το βάψιμο και .. και ..και .. Καλά τελειώματα. : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 6, 2013 9:58:34 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δικαιώνει τις προσπάθειες σου.Πολυ όμορφο το βάψιμο και η σημαία στην οροφή και οι λεπτομέρειες βέβαια που του δίνουν πολλούς πόντους. Καλό τελείωμα και σίγουρα εντυπωσιακό
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 7, 2013 11:58:27 GMT 2
Η σημαία όλα τα λεφτά Χρηστάρα. Και η όλη περιποίηση που του έχεις κάνει. Και η ελεύθερη απόδοση του κιτ. Και το βάψιμο και .. και ..και .. Καλά τελειώματα. Σ'ευχαριστω πολυ Σταυρο Χρήστο καλημέρα Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δικαιώνει τις προσπάθειες σου.Πολυ όμορφο το βάψιμο και η σημαία στην οροφή και οι λεπτομέρειες βέβαια που του δίνουν πολλούς πόντους. Καλό τελείωμα και σίγουρα εντυπωσιακό Σε ταλαιπωρουν τα ατιμα αλλα στο τελος τα χαιρεσαι!! Σ'ευχαριστω πολυ Βασιλη
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2013 0:35:08 GMT 2
Εξαιρετικο το φιατακι! Καλα αυτο το στηριγμα ειναι να το δωσουμε σε κανα ισοβιτη να το φτιαξει. Για τα λαστιχα που ειπε ο Γιωργος, εχω την εντυπωση οτι φαινονται λιγο γυαλιστερα. Αν τα χεις κολησει βεβαια ή δεν θες να τα πειραξεις ξεχνα το, μια χαρα ειναι το μοντελο τι να λεμε τωρα. Καλα τελειωματα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 10, 2013 16:49:27 GMT 2
Πολύ όμορφο το κατσαριδάκι Χρηστάρα!!! Μπράβο, και καλά τελειώματα. Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 15, 2013 18:12:25 GMT 2
|
|