|
Post by nektarios on Feb 1, 2013 11:24:27 GMT 2
Όλα είναι πολύ όμορφα, αλλά ο κινητήρας είναι εξαιρετικός! : : : : Επίσης, μου άρεσαν πολύ τα λεπτεπίλεπτα στοκαρίσματα στις πόρτες, αλλά και το κόψιμο του στόκου με τον τροχό! Καλή συνέχεια! : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 1, 2013 21:00:50 GMT 2
Ωραίος!!! Μπράβο Χρηστάρα. Καλή συνέχεια +1000 : : : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2013 8:46:23 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Μυρουδιά από Σουμπαρού βλέπω στο σκορπιουδάκι σου φίλε . Πραγματικά υποδειγματική η δουλειά σου και ειδικά σε ένα τόσο μικρό μοντέλο. Όλα τρομερά αλλά το μοτεράκι τα σπάει που λέει και η γενιά σου. Ανυπομονώ να το δω από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Καλή συνέχεια. Γιάννης
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 2, 2013 14:43:05 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 2, 2013 19:16:31 GMT 2
Ωραίος!!! Μπράβο Χρηστάρα. Καλή συνέχεια Thanks Admin Όλα είναι πολύ όμορφα, αλλά ο κινητήρας είναι εξαιρετικός! Επίσης, μου άρεσαν πολύ τα λεπτεπίλεπτα στοκαρίσματα στις πόρτες, αλλά και το κόψιμο του στόκου με τον τροχό! Καλή συνέχεια! Νεκ σ'ευχαριστω!! Αυτο με το κοψιμο του στοκου με τον τροχο δεν το καταλαβα....δεν εκανα κατι τετοιο απ'οσο θυμαμαι Ωραίος!!! Μπράβο Χρηστάρα. Καλή συνέχεια +1000 Σ'ευχαριστω Βαγγελη!! Χρήστο καλημέρα Μυρουδιά από Σουμπαρού βλέπω στο σκορπιουδάκι σου φίλε . Πραγματικά υποδειγματική η δουλειά σου και ειδικά σε ένα τόσο μικρό μοντέλο. Όλα τρομερά αλλά το μοτεράκι τα σπάει που λέει και η γενιά σου. Ανυπομονώ να το δω από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Καλή συνέχεια. Γιάννης Γιαννη σ'ευχαριστω πολυ!!! Αναπολω το Scooby...περσυ τετοιες μερες το εφτιαχνα Σε περιμενω Προδρομε σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Ετσι θελω να το φτιαξω αλλα δεν μπορεσα να το πετυχω με τιποτα......Τα ξηλωσα τα αυτακια και θα ξαναπροσπαθησω..για παρτη σου και μονο φιλε μου
|
|
|
Post by alex78 on Feb 2, 2013 22:12:55 GMT 2
Χρήστο η ''μερίδα του λέοντος'' δικαιωματικά νομίζω πώς ανήκει στον χώρο του κινητήρα όπου έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό, ειλικρινά μπράβο σου!!! Οι υπόλοιπες προσθήκες/τροποποιήσεις ανήκουν πλέον στην κορυφαία κατηγορία ''Chris SD'', ενώ και οι προβολείς προσθέτουν πόντους στο γενικότερο σύνολο!! Καλή συνέχεια φίλε μου! Αλέξης
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 2, 2013 22:29:24 GMT 2
Χρήστο χαίρομαι που θα το ξαναπροσπαθήσεις. Είναι κρίμα τόση δουλειά που έχεις ρίξει στο μοτέρ να μη φαίνεται.
Θες να μας πεις τι πρόβλημα αντιμετώπισες, μήπως μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδέα?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 2, 2013 23:33:55 GMT 2
Χρήστο η ''μερίδα του λέοντος'' δικαιωματικά νομίζω πώς ανήκει στον χώρο του κινητήρα όπου έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό, ειλικρινά μπράβο σου!!! Οι υπόλοιπες προσθήκες/τροποποιήσεις ανήκουν πλέον στην κορυφαία κατηγορία ''Chris SD'', ενώ και οι προβολείς προσθέτουν πόντους στο γενικότερο σύνολο!! Καλή συνέχεια φίλε μου! Αλέξης Αλεξη φιλε μου σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!! Χρήστο χαίρομαι που θα το ξαναπροσπαθήσεις. Είναι κρίμα τόση δουλειά που έχεις ρίξει στο μοτέρ να μη φαίνεται. Θες να μας πεις τι πρόβλημα αντιμετώπισες, μήπως μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδέα? Προδρομε ειναι θεμα κουλαμαρας ;D Απλα δεν μπορουσα να υπολογισω και να κολλησω τις 3 ραδβους μαζι Κατι θα σκεφτω! Συνηθως οταν πεφτω για υπνο μου ερχονται ολα :respect:
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 3, 2013 18:16:41 GMT 2
Βλέποντας αυτήν τη φωτογραφία: www.modellismo.net/forum/attachments/statico-kits-info-e-varie/2827d1140730625-info-reference-fiat-abarth-695-06695_12.jpgσκέφτομαι ότι ίσως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε σχετικά με το μέγεθος των δύο ράβδων, που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Αν δηλαδή μάθουμε το μέγεθος του πλαστικού του φαναριού (ακόμα καλύτερα μόνο του κόκκινου κομματιού), και έχοντας στα υπόψην και την ίδια επιφάνεια στην 1/24, θα μπορούσες με απλή μέθοδο των τριών να δεις το μήκος των δύο μπροστά ράβδων. Από την άλλη, δεν ξέρω αν το έχεις ήδη σκεφτεί, ίσως έπρεπε να το πιάσεις αλλιώς. Δηλαδή να "ταιριάξεις" τις δήυο μπροστινές ράβδους που υπάρχει και το πλακάκι που θεωρώ ότι θα σε βοηθήσει να γίνει πιο εύκολα η κόληση, και έπειτα να ξεκινήσεις να υπολογίζεις την πίσω διαγώνια. Βέβαια όλα αυτά τα λέω καθαρά χωρίς εμπειρία μοντελισμού, ώστε να ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις προσπαθόντας να το φτιάξεις από το μηδέν σε κλίμακα.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 4, 2013 13:58:41 GMT 2
Χρηστάρα, θυμάσαι την καμήλα. Έδινε μια υποδοχή για να φτιάχνεις δομές με μήκη πλαστικού. Μπορεί να βοηθήσει? Αν ναι, στην στέλνω και μου τη δίνεις πίσω όταν συναντηθούμε. : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 4, 2013 23:13:05 GMT 2
Χρηστάρα, θυμάσαι την καμήλα. Έδινε μια υποδοχή για να φτιάχνεις δομές με μήκη πλαστικού. Μπορεί να βοηθήσει? Αν ναι, στην στέλνω και μου τη δίνεις πίσω όταν συναντηθούμε. George αυτό το κόλπο μπορούμε να το αγοράσουμε απο κάπου? Χρηστο sorry για το off topic...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 6, 2013 19:45:05 GMT 2
Προδρομε και Γιωργο σας ευχαριστω για το χρονο σας Αντμιν thanks αλλα μαλλον τη βρηκα την ακρη!! Συντομα θα το δειτε
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 6, 2013 19:59:26 GMT 2
OK, Χρήστο. Περιμένουμε με αγωνία Χρηστάρα, θυμάσαι την καμήλα. Έδινε μια υποδοχή για να φτιάχνεις δομές με μήκη πλαστικού. Μπορεί να βοηθήσει? Αν ναι, στην στέλνω και μου τη δίνεις πίσω όταν συναντηθούμε. George αυτό το κόλπο μπορούμε να το αγοράσουμε απο κάπου? Χρηστο sorry για το off topic... Όχι, από όσο ξέρω Γιώργο. Ίσως μόνο σε εργαλεία για πλοία να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Φυσικά το συγκεκριμένο είναι στη διάθεση σου, όποτε και αν το χρειαστείς. : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 10, 2013 3:49:21 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Feb 10, 2013 8:54:17 GMT 2
Χρήστο καλημέρα,
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά έχεις κάνει σε όλους τους τομείς !
Το σασί ρεαλιστικότατο , ο κινητήρας με τις προσθήκες και τα σωστά καψίματα στην εξάτμιση είναι και αυτός κανόνι! Για το εσωτερικό τι να πώ... πέτυχες πιστεύω την πιο σούπερ απόχρωση για τα καθίσματα και με το wash αναδείχθηκαν ακόμα περισσότερο. Η προσθήκη με το κουτί του 695 πολύ έξυπνη !
Καλά τελειώματα φίλε !
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 10, 2013 10:11:49 GMT 2
Χρηστό :respect: !!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά έχεις κάνει σε όλους τους τομείς ! +1000 Στο έχω ξαναπεί... Όταν βλέπω ποιοτικές σου δουλειές, το χαίρομαι όπως χαίρομαι όταν βγάζω κάτι καλό σε δικό μου μου μοντέλο. Και ίσως πιο πολύ Παρεμπίπτοντος, welcome to the 3D effect zone ;D Μην ξεχάσεις να βάλεις κεφαλές από καρφίτσες ή pe rivets, στις πόρπες που έχεις στο πάτωμα και να απομακρύνεις κάποιες σκόνες, πριν το κλείσεις. Αααα και φυσικά να μην βιαστείς στο τέλος ΥΓ. Η σημαία της σκουάντρα ατζούρα στην οροφή τα σπάει, που λέτε κι εσείς οι νέοι : :
|
|