.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 12:28:02 GMT 2
Γεια σε ολους! : : Η δικια μου συμμετοχη στο gb ειναι το Trabant 601 S Limouzine απο τη revell παντα στην 1:24... Πληροφοριες για την Trabant (αρκετα ενδιαφερουσες μπορω να πω) μπορειτε να δειτε εδω el.wikipedia.org/wiki/Trabant Tα περιεχομενα του κιτ Γενικα απο οτι προλαβα να δω το κιτ εχει πολυ λεπτομερια, το αμαξωμα δεν εχει καθολου φλας , ενω παρεχεται και κινητηρας! Αντε να δουμε τι θα βγει... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 21, 2012 13:27:29 GMT 2
Στα χερια σου μια χαρά θα βγει...
Καλό ξεκίνημα!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 21, 2012 13:29:55 GMT 2
Γιάννη καλή αρχή φίλε! Είναι πολύ ενδιαφέρον το κτ και σηκώνει πολύ δουλειά! Είναι το ιδανικό κιτ για "ταλαιπώρημα", οπότε και πιστεύω πως θα το τιμήσεις ιδιαίτερα! Καλή αρχή
|
|
|
Post by nektarios on Nov 21, 2012 16:40:47 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου; Στα χέρια του Γιάννη, μόνο "μια χαρά" δεν θα βγει... ;D ;D Επειδή όμως, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Αλέξανδρος, το όχημα είναι ιδανικό για "ταλαιπώρημα", νομίζω οτι, στα καλλιτεχνικά χέρια του Γιάννη θα γίνει "καταπληκτικά ταλαιπωρημένο"! Καλή αρχή! : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 21, 2012 17:02:16 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα,
Μου φαίνεται απίστευτο το ότι θα φτιάξεις κάτι που δεν έχει σχέση με τράκτορες !!!
Πολύ ωραία επιλογή...
Καλή αρχή !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 21, 2012 17:31:24 GMT 2
Γιάννη, καλή επιτυχία με την λιμουζίνα : : σου... Προβλέπω μακελειό ;D : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 21:02:32 GMT 2
Μμμμ... Με καταλαβατε ετσι; Να σας ευχαριστησω για τα σχολια σας ολους και να σας πω οτι θα πεσει πολυ ταλαιπωρια!!! Ανδρεα εμενα να δεις πως μου φαινεται Απλα να ξεφυγουμε και λιγο... Να ειστε καλα ολοι!! : :
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 22, 2012 4:01:01 GMT 2
Θέλω να δω πως μπορείς να ταλαιπωρήσεις ένα αθάνατο Trabant. ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 23, 2012 12:30:27 GMT 2
Χα χα χα (ειρωνικο ηταν αυτο το γελακι Προδρομε) .Για προσεξε σε ποιον μιλας (ξανα ειρωνικο σχολιο) ... Λιγο υπομονη, μιας και σημερα ξεκιναω, και θα σου δειξω εγω... : : : : : : Βρε !!!!!! ενα αστειακι εκανα ;D : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 23, 2012 17:06:43 GMT 2
Γιαννη το Τραμπαντ ειναι κορυφη και απ' οτι βλεπω εχει μολικη λεπτομερια!!! Απ' τα δικα σου χερια θα ηθελα να το δω λευκο ξεθωριασμενο με κατι τρυπες "να" στους θολους απο τη σκουρια, η μια πορτα να ειναι μπλε (οπως αναφερθηκε) μετα απο αλλαγη σε τρακαρισμα. Αν εκανες και ενα καπω φουλ στη σκουρια θα ησουν αρχοντας!!!
Βγαλ'του τα ματια Johny!!!!!!!
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 23, 2012 17:11:58 GMT 2
Ωραιο και πρωτοτυπο μοντελο φιλε Γιαννη. Οταν ακουω TRABANT στο μυαλο μου ερχεται ενα βρωμικο σαραβαλιασμενο και αυστηρα μπλε μικρο αυτοκινητακι
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2012 17:58:22 GMT 2
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 24, 2012 0:13:09 GMT 2
;D ;D ;D Ναι ρε συ, μόνο που το Trabant έχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με σκουριά. Δε θα βρεις πάνω του στα περισσότερα εμφανή κομμάτια. ;D Χρήστο για να καταλάβεις, καπό, πόρτες, φτερά, προφυλακτήρες οροφή κτλ είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Σιδερένιο είναι το σασί, με το σκελετό του αμαξώματος. Παρόλα αυτά ίσως έχω μία ιδέα: www.youtube.com/watch?v=Irt2qQ1RGLUΑν ξεπεράσουμε το ότι μιλάμε για μία κγκουράδικη εκπομπή που μας τελείωσε νωρίς, δείχνει ένα αρκετά ταλαιπωρημένο Trabant, με μεγάλο πρόβλημα σκουριάς. Επίσης μας δείχνει και πως ήταν ο σκελετός του. Αντί λοιπόν να έχουμε σαπίλα στα εμφανή τμήματα, μπορεί απλά να έχει σαπίσει ο σκελετός και να έχουν υποχωρήσει τα πλαστικά κομμάτια. Κάτι τέτοιο για παράδειγμα: www.flickr.com/photos/81821776@N06/7543154990/Τον Γιάννη δεν το φοβάμαι. Όταν είδα από κοντά στην έκθεση το BUSSING 8000 S13 είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από τον τρόπο με το οποίο το πάλιωσε. Είμαι σίγουρος ότι ήδη έχει έτοιμο το πλάνο του wrecked Trabant.
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 24, 2012 12:06:25 GMT 2
Trabi !!!!!!! : : : : : : Γιάννη έκανες την έκπληξη φίλε Πραγματικά must για το G.B. μιας και αποτέλεσε βασικό όχημα για δεκαετίες στο πρώην ανατολικό μπλόκ, τα Moscovits ήταν ακριβά και τα Lada "ήρθαν" κάπως αργότερα.....Απο πρώτο χέρι (Βουλγαρία 1988) μπορώ να σας πώ οτι ήταν "full plastic jacket" ;D ;D Μάλιστα χαρακτηριστικό του ήταν οτι όταν "τσαλάκωνε" κάπου, βούλιαζε το πλαστικό και θρυμματιζόταν ο χρωμόστοκος !!!!! Σε διαδρομή Σόφια - Πλόβντιφ (Φιλλιπούπολη) μετά τα 80Km/h αλλού πήγαινε το σασί αλλού το αμάξωμα ;D αλλά πραγματικά αθάνατο σκαρί....άντεχε ΤΑΠΑΝΤΑ Απ' οσα έχω δεί σε Βουλγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσσία, το 90% αυτών ήταν κρέμ μπέζ χρώμα ενώ λίγα ήταν σιέλ. Καλή αρχή λοιπόν
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 30, 2012 16:50:55 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Εχοντας να μπω στο φορουμ 3-4 μερες λογω δουλειας δεν σας κρυβω οτι ψιλοαγχωθηκα μιας και φοβομουν οτι οι κατασκευες σας θα ειχαν προχωρησει αρκετα...Ευτυχως ειδα οτι ολοι πατε χαλαρα , ουφ! Εγω δεν εκανα κατι ουσιαστικο για να σας παρουσιασω , μονο συναρμολογησα τον κινητηρα (τον περισσοτερο ) και την αναρτηση μπρος πισω . Τα εβαλα πανω στο σασι και περιμενουν να βαφτουν ολα μαζι... Εδω να σας πω οτι εχω παθει πλακα συγκρινοντας τα διαφορα εξαρτηματα του traby με τα αντιστοιχα των φορτηγων οπως για παραδειγμα την φτερωτη του ψυγειου Αυτα προς το παρον ,να ειστε ολοι καλα!!!! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 4, 2012 13:01:11 GMT 2
Γεια σε ολους ! Ξαναδιαβαζοντας το σχολιο του Προδρομου σχετικα με την απουσια εμφανων μεταλικων μερων στο traby (πραγμα που δεν με αφηνε να το...βασανισω οσο ηθελα ) μου ηρθε στο μυαλο μια ιδεα της οποιας το αποτελεσμα δεν μπορω να το εγγυηθω μιας και δεν εχω ξαναπιαστει με αντιστοιχο θεμα...Θα το κανω ομως μιας και με εχει εξιταρει το ολο θεμα αλλα και επειδη θα μπορω να κανω σκουριες σε μεγαλη επιφανεια του μοντελου... Δεν θα σας πω ακομα τι θα γινει, αλλα θα πεσει αρκετο σφαξιμο... : : : : : : Αρχικα κοπηκε το ενα φτερο, και μαλλον θα κοπει και το αριστερο μαζι με τη μασκα!!!! Αυτα τα ολιγα, παω για περισσοτερο σφαξιμο μοντελαρισμα Καλο μεσημερι! : :
|
|