|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 12, 2012 13:54:08 GMT 2
Γιαννη θα μας τρελανεις!!! Πριν κλικαρω τη φωτο, νομιζα οτι ηταν πραγματικο καθισμα και ηθελες να το αντιγραψεις!!!! Μραβο ρε συ!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 12, 2012 15:02:51 GMT 2
Χίλλια μπράβο σου αξίζουν Γιάννη, κατόρθωσες να κάνεις μια τρομερή αναπαράσταση!!! Αλέξης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 16:29:08 GMT 2
Φοβερη δουλεια Γιαννη! : : Αν μπορουσες να εγραφες και 2-3 λογια για το πως τα πετυχενεις αυτα τα αποτελεσματα πληζ!
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 13, 2012 0:42:27 GMT 2
Γιάννη συνέχισε έτσι. Αν έκανες τόσο καλό το κάθισμα, περιμένω άψογο αποτέλεσμα στο διόραμα. Πραγματικά μόλις το είδα μου θύμησε το κάθισμα του οδηγού στο kadett που έμαθα να οδηγώ. Κάθομαι και το χαζεύω. Μπράβο.
Για ότι άλλο θες μου λες. Για αυτό είμαστε εδώ.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 15, 2012 17:56:22 GMT 2
Kαλησπερα σε ολους! Χρηστο, Αλεξη , Δημητρη και Προδρομε σας ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σας σχολια! Βρε παιδια για δωστε καμια ιδεα για τις ταπετσαριες στις πορτες...Εχω αυτα τα κοματια Για δωστε καμια ιδεα γιατι λογω κουρασης σημερα εχω κολησει...
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 16, 2012 17:24:26 GMT 2
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 18, 2012 14:15:14 GMT 2
Τελικα μπηκε μονο η ταπετσαρια του οδηγου ! Το πατωμα , αλλα και ο χωρος των αποσκευων ταλαιπωρηθηκαν λιγο για να δεσουν με το ολο συνολο, μπηκε το ταμπλω στη θεση του, μπηκε το καθισμα του οδηγου, οτι απεμεινε απο αυτο του συνοδηγου και μερος της επενδυσης της οροφης αλλα και της εταζερας...Οι δυο τελευταιες ξεκολησαν με τον καιρο και κρεμονται προς τα κατω ... Οριστε και ορισμενες φωτο Η εξατμιση μπηκε στη θεση της αφου το καζανακι απεκτησε την απαραιτητη τρυπα... Ενω καποιος εσπασε τα ζταμια!!! Σημερα ασχολουμαι με τα λαστιχα, θα τριφτουν και θα πατηθουν για να γινουν κλαταρισμενα (κανα δυο απο αυτα) ... Αυτα προς το παρον, τα ξαναλεμε! Να ειστε ολοι καλα... : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 18, 2012 15:16:07 GMT 2
Καταπληκτικά πράγματα μας παρουσιάζεις φίλε Γιάννη !! Τρομερά πετυχημένα και αληθοφανή το ράγισμα/σπάσιμο των τζαμιών, το ξεφούσκωμα στα λάστιχα και βέβαίως το ταλαιπωρημμένο αμάξωμα/σασσί !! (Μακάρι όταν ευκαιρίσεις να μας παρουσιάσεις πιό αναλυτικά αυτές τις άκρως ενδιαφέρουσες τεχνικές σου...... )Τα πάντα δείχνουν αρμονικά ταιριασμένα μεταξύ τους, συγχαρητήρια !!! Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 18, 2012 16:26:24 GMT 2
Αλεξη, καλες οι 'τεχνικες', αλλα χρειαζεται και πολυ ταλεντο... Ο ανθρωπος ειναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, δεν το εχεις καταλαβει !!! Μπραβο Γιαννη, δεν εχω τιποτα αλλο να πω : : : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 18, 2012 16:39:56 GMT 2
Αλεξη, καλες οι 'τεχνικες', αλλα χρειαζεται και πολυ ταλεντο... Ο ανθρωπος ειναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, δεν το εχεις καταλαβει !!! Κωστή το ταλέντο και οι μοναδικές μοντελιστικές/καλλιτεχνικές ικανότητες του Γιάννη είναι αναγνωρισμένες και αναμφισβήτητες απ'όλους μας νομίζω, αλλά στην ενότητα ''Tips and Tutorials'' δυστυχώς πρέπει να καταθέτουμε μόνο τις τεχνικές μας......
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 18, 2012 17:46:06 GMT 2
Γιάννη η δουλειά που έχεις κάνει είναι φοβερή!!!!!!! Πολύ ρεαλιστική!!! Πιστευω πως θα βγεί ένα πανέμορφο διόραμα... : : : :
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 18, 2012 20:53:45 GMT 2
Γιάννη το πας καταπληκτικά. ;D ;D ;D
Είναι ρεαλιστικότατο. Το αγαπημένο μου βέβαια ήταν τα σπασμένα τζάμια, και ειδικά το πίσω. Ακριβώς έτσι ήταν το πίσω τζάμι σε μία Studebaker που γνωρίζω από παιδί, έπειτα από βλακεία εργάτη. Ολόιδιο όμως. Πραγματικά έχεις ταλέντο.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 19, 2012 13:55:57 GMT 2
Kυριοι και (ελπιζω να δουμε καποια στιγμη) κυριες γεια σας! Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, και για το ενδιαφερον σας για το ολο εγχειρημα...Κωστα φιλε μου δεν ειμαι για κανενα λογο καλλιτεχνης, απλα μου αρεσει πολυ (οπως και σε σενα αλλα και σε ολους τους φιλους μας εδω μεσα) το μοντελαρισμα και ολο το προσπαθω περισσοτερο, ασχετα αν δεν του αφιερωνω οσο χρονο χρειαζεται ( ετσι κι αλλιως δεν περισσευει)... : : : : : : : : : : : : : : ;D ;D ;D ;D ;D : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 16:46:55 GMT 2
Γιάννη, καταπληκτική δουλειά. Από τις πιο καταστροφικές σου... ΥΓ1. : : : : : : <div><font class="spoiler">Υ.Γ. 1<div class="hidden"> Παρακαλω σε μελοντικους σχολιασμους σας να περιορισετε τα γνωστα ... παλαμακια (βλεπε ) .Θα βρουμε παλι κανα μπελα με τα αναθεματισμενα...Οι παλαιωτεροι εδω μεσα ξερουν τι εννοω </div></div> Μην στεναχωριέσαι φίλε μου... Νιρβάνα, παντού και πάντα ;D ΥΓ2. Δεν χρειάζεται να στο ξαναθυμίσω. Το απαίτησε και ο κόσμος : "Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ" ;D Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 19, 2012 18:28:43 GMT 2
Γιανναρε εισαι λεβεντης : : Προσεξε μονο τα ελαστικα να εχουν το αναλογο "πατημα" σε σχεση με τη θεση οπου βρισκονται, ξερεις εσυ Αξεχαστες εποχες ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 18:57:00 GMT 2
Γιάννη.... R E S P E C T !!!!!!!!!!!!!!
Τα σέβη μου φίλε !!!
|
|