.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 19, 2012 22:07:35 GMT 2
# Γιωργο σε ευχαριστω (και για τα παλαμακια ) #Χρησταρα, το εχω υποψιν μου αλλα μιας και εχω δει πολλες φορες λαστιχα που εχουν κοκαλωσει ετσι πατικωμενα ( ακομα και αν το αμαξι ειναι στο πλαι) μαλλον θα παραμεινουν ως εχουν.Τrust me ειναι οκ πανω στο μοντελο τωρα που το βλεπω! #Ανδρεα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 20, 2012 17:07:39 GMT 2
Κααααλησπερα σας παιδια, τραλαλα,τραλαλα ;D Λοιπον μιας και το μοντελο εχει φτασει μια ανασα απο το τελος εχουμε και λεμε... Βαση ξυλινη πηρα... Πετρες χοντρες και ψιλες πηρα... Χωμα εχω αφθονο... Ατλακολ πηρα... Διαφορα γρασιδια και μικρα φυτα πηρα... Πηλο πηρα... Ε καθομαι και τα κοιταω ολα , δεν ξερω τι να κανω βρε παιδια...Δεν εχω ιδεα λεμεεεεε Τις γνωμες σας και τη βοηθεια παρακαλω....
|
|
|
Post by jvolume on Dec 20, 2012 17:49:35 GMT 2
Κααααλησπερα σας παιδια, τραλαλα,τραλαλα ;D Ε καθομαι και τα κοιταω ολα , δεν ξερω τι να κανω βρε παιδια...Δεν εχω ιδεα λεμεεεεε Τις γνωμες σας και τη βοηθεια παρακαλω.... Γιορτές πλησιάζουν, κρύο έχει..............με 3-4++++ ρακές θα αρχίζουν να κατεβαίνουν πολλές ιδέες φίλε μου. ;D ;D Φίλε Γιάννη η δουλεία σου μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Από τις καλύτερες σου πιστεύω. Καλά τελειώματα : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 20, 2012 18:27:05 GMT 2
Γιάννη, ορίστε μια συλλογή από σχετικά άρθρα για να μια αρχική μελέτη. dl.dropbox.com/u/106422850/Vaseis.rarΔώσε μου ένα mail που διαβάζεις (με πμ) και σου στέλνω και ένα σχετικό βιβλίο. Μιλάμε για πολύ διάβασμα Ελπίζω να βοηθήσουν...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 21, 2012 20:14:13 GMT 2
Γιορτές πλησιάζουν, κρύο έχει..............με 3-4++++ ρακές θα αρχίζουν να κατεβαίνουν πολλές ιδέες φίλε μου. ;D ;D Φίλε Γιάννη η δουλεία σου μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Από τις καλύτερες σου πιστεύω. Καλά τελειώματα Γιαννη τι κανεις φιλε μου; Σε χασαμε τελευταια... : : : : Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ευχομαι καλη επανοδο στα μοντελιστικα!!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 21, 2012 20:16:03 GMT 2
Γιάννη, ορίστε μια συλλογή από σχετικά άρθρα για να μια αρχική μελέτη. dl.dropbox.com/u/106422850/Vaseis.rarΔώσε μου ένα mail που διαβάζεις (με πμ) και σου στέλνω και ένα σχετικό βιβλίο. Μιλάμε για πολύ διάβασμα Ελπίζω να βοηθήσουν... Γιωργο ευχαριστω πολυ! Απο τις δοκιμες που εκανα ολα εκατσαν αρκετα καλα , και εδεσαν μεταξυ τους. Το mail σου'ρχεται... : :
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 24, 2012 11:33:15 GMT 2
Ωραία πράγματα Γιάννη, ως "αρματάς" βλέπω οτι η φθορά "πάει σύννεφο" και "γουστάρω" φίλε Για το εσωτερικό του σαλονιού, πάρε pigments και αφού τα ρίξεις ακανόνιστα, άσε να στάξει μια σταγόνα fixer επανω.....Οσο είναι ακόμα υγρό, άπλωσε το μ' ενα πινελάκι σε εσοχές κτλ. Προσωπικά θα έβαζα dry mud, european earth κτλ....Σε σκουριασμένες επιφάνειες θα έβαζα πάλι pigments σε τόνους τις σκουριάς αλλά πλέον δεν θα τ' άπλωνα με πινελάκι ώστε ν' αποκτήσουν όγκο και υφή Καλή συνέχεια
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 16, 2013 13:25:04 GMT 2
Γεια σας, γεια σας!!!! Καλη χρονιααααα!!!! Χαθηκαμε για λιγο αλλα δεν πειραζει.... Σας παρουσιαζω με χαρα το τελος του trabant , μαζι με το μινι διοραμα !!! Για δειτε το... Νομιζω οτι εδεσε μια χαρα με το σχετικα απλο σκηνικο που επελεξα να κανω γυρω του...Τι λετε κι εσεις;
|
|
|
Post by alex78 on Jan 16, 2013 15:19:34 GMT 2
Γιάννη ώς γνωστών το ΑΠΛΟ στή σκέψη είναι ταυτόχρονα και το πιό ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ στην υλοποίηση του φίλε μου!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια, ρεαλιστικότατη απεικόνιση με καταπληκτικές λεπτομέρειες (χορτάρι στο λάστιχο, διάβρωση αμαξώματος, θρυμματισμένα τζάμια), ειλικρινά άπειρα τα σημεία που μπορεί να εστιάσει το μάτι ενός παρατηρητή. Θερμά συγχαρητήρια και μετράω ήδη αντίστροφα για Οκτώβρη..... : : :respect: : : :respect: : : :respect: : : Υ.Γ. Όποτε βρείς εύκαιρο χρόνο αν θές γράψε μας δυό-τρία λόγια για την κατασκευή της βάσης σου! Αλέξης : :
|
|
|
Post by procrossaro on Jan 16, 2013 15:25:39 GMT 2
Θα το δω καλύτερα αύριο. Λίγο που το τσέκαρα είναι πολύ καλό. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 18:07:50 GMT 2
Γιάννη πραγματικά υπέροχο. Μου αρέσει πολύ και δεν περίμενα να το τοποθέτησης πάνω στις πόρτες του Ευχάριστη έκπληξη! Αν μπορούσες να βάλεις ένα δεντράκι, θα εμπλούτιζε το σκηνικό περισσότερο και θα του έδινε ύψος. Έτσι σαν ιδέα. Α και μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις στη GB Gallery... scalewheels-gr.com/index.cgi?board=gb3&action=display&thread=1118 : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 16, 2013 18:17:09 GMT 2
Υπέροχο Γιάννη και σε συνδυασμό με τη βάση που έφτιαξες αποκτά έναν διαφορετικό χαρακτήρα !
Μπράβο φίλε !!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 16, 2013 21:14:01 GMT 2
Γιαννή ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!Τα σκουριασμένα κομμάτια, τα σπασμένα τζάμια, το ξεφούσκωτο λάστιχο, όλα απίστευτα...
:respect: :respect: :respect:
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 17, 2013 14:30:00 GMT 2
Κατ αρχην φιλοι μου να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια και την υποστιρηξη κατα την διαρκεια της κατασκευης. Και εμενα μου αρεσει παρα πολυ το αποτελεσμα μιας και ετσι το ειχα φανταστει απο την αρχη, ενω η κατασκευη του δεν με δυσκολεψε καθολου...Μπορω να πω οτι ειναι το δευτερο μοντελο που ευχαριστηθηκα τοσο ( το πρωτο ηταν το bussing) . Ιδιεταιρες ευχαριστιες αξιζουν στον Προδρομο ! Φιλε μου χωρις τις πολυτιμες γνωσεις σου θα ειχα κανει ανετα την πατατα μου...Θα ειχα φτιαξει το πρωτο σκουριασμενο εξωτερικα trabant!!!! ;D .Να εισαι καλα!!! Κανε λιιιιγο υπομονη μεχρι το απογευμα , παω για φαι (πετυχες την αλλαγη βαρδιας) και επανερχομαι να σου απαντησω ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 17, 2013 16:34:16 GMT 2
Γιανναρε το trabi με τη βασουλα του ειναι πολυ ομορφο!!! Τα σπασμενα-ραγισμενα τζαμιλικια και η φυτεμενη ροδα, ειναι αψογα!!!!! : : Θα συμφωνησω με το Γιωργο, ενα εξτρα στοιχειο (πχ δεντρο) θα εδινε ακομα πιο ομορφο αποτελεσμα στο ματι!! :respect:
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 19, 2013 1:00:42 GMT 2
Πολύ πρωτότυπη η δουλειά σου με σούπερ αποτέλεσμα. Με νούμερο ένα λεπτομέρεια κατα τη ταπεινή μου γνώμη τα σπαμένα τζάμια, όχι πως το υπόλοιπο μοντέλο πάει πίσω. Μπράβω Γιάννη : : :respect:
|
|