|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 7:42:37 GMT 2
Καλημέρα Απόστολε,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 16:05:39 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Ένα μικρό update σας παρουσιάζω σήμερα με κάποιες απο τις τελευταίες εργασίες πρίν απο το κλείσιμο του grand cherokee. Τοποθετήθηκαν αφού βάφτηκαν τα εμπρός και πίσω φωτιστικά, η σίτα στην μάσκα εμπρός και μασκαρίστηκαν και βάφτηκαν εσωτερικά τα μαύρα πλαίσια των παραθύρων. Μένουν ακόμα να μονταριστούν οι καθρέπτες, μια μεταλλική κεραία μπροστά απο την μπροστινή κολώνα απο την πλευρά του συνοδηγού, και οι σχάρα στην οροφή στην οποία υπάρχει μια περίπτωση να τοποθετήσω επάνω μπαγκαζιέρα ή ποδήλατα...θα δούμε...(μπορεί και τίποτα). Αυτά τα ολίγα πρός το παρόν...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2012 17:20:22 GMT 2
Υπέροχο βάψιμο Ανδρέα... Για τον κόκκο τα έχουμε ξαναπεί... Αντανακλάει το φωτισμό από τη μηχανή και μεγεθύνει τον μεταλλικό κόκκο. Ίδιο πρόβλημα είχα με την φωτογράφηση της γαλάζιας Καλιφόρνιας μου. Όσοι την είδαν από κοντά, απορούσαν με αυτό που έβλεπαν στις φώτο. Μπράβο και πάλι και καλά τελειώματα... : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 17:31:06 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο, χαίρομαι πολύ που σου αρέσει !
|
|
|
Post by rous74 on Nov 7, 2012 17:08:56 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Η κατασκευή του grand cherokee σχεδόν ολοκληρώθηκε ! Μένει να τοποθετηθεί μια μπαγκαζιέρα στην οροφή ή κάποια ποδήλατα (εαν βρώ αυτό κάποιο σετάκι με τέτοια αξεσουάρ της fujimi ). Παρακάτω σας παρουσιάζω μια φώτογραφία του μοντέλου χωρίς το καπώ για μια καλύτερη άποψη του κινητήρα. Οι υπόλοιπες κάποια στιγμή στα completed. Kλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχόλια σας κατά τη διάρκεια της κατασκευής, και τις πολύτιμες συμβουλές σας. Χωρίς εσάς το αποτέλεσμα θα ήταν αρκετά κατώτερο...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 8, 2012 10:24:16 GMT 2
Για δες εδώ για τα ποδήλατα... Αναμενώμενη δουλειά απο σένα!!!!!!!! Τελεια!!!!!!! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 8, 2012 12:51:18 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Αυτό ακριβώς το σετάκι έχω υπόψην μου και το έχω βρεί κάπου αλλού αλλά ίσως αργήσει λίγο να έρθει.
|
|