|
Post by rous74 on Oct 18, 2012 15:16:49 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Επειδή οι δουλειές δε τελειώνουν ποτέ επανήλθα με κάποιες εργασίες που έγιναν στο grand cherokee. Oι εργασίες αυτή τη φορά ξεκίνησαν απο το εσωτερικό. Αφού σαν δεδομένο πήρα τ' ότι το αμάξωμα θα γίνει κάτι σε σκούρο απέλεξα κάτι σε μπέζ σκούρο για το εσωτερικό με χρώματα σμάλτου της model master. Πρώτα πέρασα αστάρι τα κομμάτια... Και μετά τα έβαψα... Για τις ξύλινες επιφάνειες ακολούθησα τη τεχνική του range rover... Στα καθίσματα έγινε wash στις πτυχώσεις με λάδια ζωγραφικής (sienna και umbra)... Στη συνέχεια έγινε flocking στο πάτωμα και τις εμπρός πόρτες... Και στη συνέχεια ετοιμάστηκε και το ταμπλό... Αυτά πρός το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας !
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 18, 2012 16:24:06 GMT 2
Πολύ "ζωντάνο" το εσωτερικό Ανδρέα. Και το wash το ανέδειξε και το έκανε πιο ενδιαφέρον αισθητικά. Νομίζω σε παίρνει να κάνεις κι ένα ελαφρύ στεγνό πινέλο με πιο ανοιχτό κρεμ, για τις ακμές. Αλλά, όπως αγαπάς. Εξάλλου, το αποτέλεσμα θα είναι το αναμενόμενο : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 18, 2012 16:30:33 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ φίλε μου για το θετικό σου σχόλιο...
Το σκέφτηκα να σου πώ την αλήθεια να φωτίσω τις ακμές με πιο ανοικτή απόχρωση αλλά δίστασα... Τώρα που μου το επισήμανες και εσύ όμως θα το τολμήσω !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 18, 2012 16:36:33 GMT 2
Ωραίο το εσωτερικό σου Ανδρέα,
όπως μας έχεις συνηθίσει.... Για τα καθίσματα συμφωνώ με το ΓΙώργο, κάνε ένα στεγνό...
Καλή συνέχεια και στα υπόλοιπα τμήματα.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by rous74 on Oct 18, 2012 16:48:41 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο...Χαίρομαι που σ' άρεσε το εσωτερικό...
Για το wash το μήνυμα ελήφθη...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 18, 2012 17:15:03 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό και προσεγμένο... Καλή συνέχεια και στο υπολοιπο!! Για flocking κάθε φορά χρησιμοποιέις διαφορετικό floko ( ;D ) ή τον βάφεις?
|
|
|
Post by rous74 on Oct 18, 2012 17:24:55 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σ' αρέσει...
Για το flocking που μου γράφεις δεν τον βάφω, έχω διαφορετικές αποχρώσεις και κινούμαι αναλόγως...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 18, 2012 17:38:52 GMT 2
Ανδρέα από τα πιο ζωντανά εσωτερικά που έχω δει φίλε! Νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο που το έχεις φτάσει, αξίζει να δοκιμάσεις και το στεγνό πινέλο Ο φλόκος...αψεγάδιαστος : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 18, 2012 17:56:33 GMT 2
Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !
Έχω ψηθεί πλέον και θα το δοκιμάσω...
Πιστεύω να βγεί καλό...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 19, 2012 14:03:45 GMT 2
Είτε με είτε χωρίς στεγνό πινέλο, τα καθίσματα είναι εξαιρετικά αληθοφανή και πανέμορφα!!! : : : : : : Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ταμπλώ, με το πολύ επιτυχημένο wash!! Εννοείται, βεβαίως, οτι και οι "ξύλινες" επιφάνειες είναι άψογες, αλλά αυτό το "συνηθίσαμε"... ;D Καλή συνέχεια, φίλε μου! : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2012 15:50:25 GMT 2
Νεκτάριε σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο σου !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 19, 2012 16:58:43 GMT 2
Ανδρεα ολα ειναι πολυ προσεκτικα κατασκευασμενα οπως παντα : : Αλλα στα καθισματα, κατα την γνωμη μου, το wash στις πτυχώσεις ειναι λιγο υπερβολικο, θελει λιγο ''σβησιμο''. Σε παρακαλω, την επομενη φορα που θα κανεις flocking, φωναξε με να σε δω επι το εργο απο κοντα : : Και μια ερωτησουλα. Στα οργανα εχεις βαλει διαφανη ζελατινη ? : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2012 17:26:05 GMT 2
Kώστα καλησπέρα,
Έχεις δίκιο εώς σε ένα σημείο για το wash στα καθίσματα άλλα οι κοντινές φώτο το αδικούν πιστεύω... Αν τα έβλεπες απο κοντά πιστεύω ότι θ' άλλαζες γνώμη ! Σε συνδυασμό με τους ανοικτούς φωτισμούς που είδη έχω ρίξει στα καθίσματα το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο... Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθω στο θέμα αυτό...
Στα όργανα μασκάρισα τον πίνακα οργάνων και ψέκασα με το πολυαγαπημένο μας Β-513 !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 19, 2012 21:11:00 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Το εσωτερικό είναι υπέροχο. Ειδικά το ταπλώ... Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 20, 2012 6:02:36 GMT 2
Καλημέρα Απόστολε,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 14:50:35 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Τις προηγούμενες ημέρες προχώρησα και τελείωσα τις εργασίες στο εσωτερικό. Καταρχήν μετά τη φιλική συμβουλή του Κώστα έσβησα λίγο το wash και μετά έκανα και λίγο ανοικτό πινέλο στις ακμές ( και αυτό μετά τη δική σας προτροπή) που όμως ενώ στην πραγματικότητα φαίνεται μια χαρά στις φωτογραφίες δεν νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί έντονα... Στο εσωτερικό προστέθηκαν και κάποια έξτρα όπως ένας οδικός χάρτης στο ταμπλό, μερικά χύμα δολλάρια στη κονσόλα, ένα περιοδικό και ένα κουτί με αρτογλυκίσματα στο πίσω κάθισμα και μια σακούλα με ψώνια στον χώρο αποσκευών. Αυτά για την ώρα, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|