|
Post by AlexAmarandos on Oct 13, 2012 1:04:36 GMT 2
Φίλοι μου, θα ήθελα να παρακαλέσω ο σχολιασμός να παραμείνει στα πλαίσια του μοντελισμού και οχι της ποσότητας παραγωγής. Η παραγωγή είναι καθαρά προσωπικό θέμα και δεν αφορά κανέναν μας. Για να μην παρεξηγηθώ από κανένα, δεν το λέω με ύφος παρατήρησης, απλά το επισημαίνω εντελώς φιλικά Αλέξανδρε νόμίζω οτι η τοποθέτησή σου είναι λίγο υπερβολική. Σίγουρα η γραμμή παραγωγής του καθενός είναι σεβαστή (μερικοί φτιάχνουν 10-15 κίτ το χρόνο, άλλοι 3-4 και κάποιοι 1-2 την πενταετία : . Ο Ανδρέας πόσταρε το 1ο update της κατασκευής, πέρα απο το κοινότυπο πλέον ''καλή αρχή'' τι να σχολιάσουμε τις οδηγίες , λογικό δεν είναι να κάνουμε και λίγο καλαμπουράκι απο την στιγμή που δεν θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις??εκτός και αν θίγονται κάποιοι, αλλά πρωταρχικός σκοπός νομίζω είναι να επιζητούμε την σοβαρότητα και όχι την σοβαροφάνεια....... Φιλικά Αλέξης Υ.Γ. Ανδρέα συγνώμη για το σπαμάρισμα...... Αλέξη, Όπως φαντάστηκα παρεξηγήθηκα...προφανώς δεν έδωσες σημασία στην τελευταία πρόταση του spoiler μου Δεν τοποθετήθηκα σε κάτι, απλά έκανα μια παράκληση- επισήμανση. Ούτε επέβελα κάτι, ούτε απαίτησα κάτι. Ο καθένας παραμένει ελεύθερος να ποστάρει και να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν έχω κανένα σκοπό να κάνω τον μπαμπούλα. Επίσης, δεν κατάλαβα σε πιο σημείο ακριβώς ζήτησα την σοβαροφάνεια ή επιζήτησα την σοβαρότητα. Από όσο καταλαβαίνω από αυτά που γράφω...μάλλον σε κανένα Ο καθένας μπορεί να είναι όσο σοβαρός ή σοβαραφανείς θέλει. Όπως ανάφερα και προηγουμένος, τι το θα σχολιάσει ο οποιοσδήποτε είναι δικό του θέμα και δεν λογκρίνω κανέναν. Όμως μην ξεχνάς ότι εκτός από την παρέα μας -που ο ένας ξέρει τον άλλον και έχει δικαίωμα καλαμπουρίου σε ότι όρια ο καθένας πιστεύει- μας διαβάζουν και καινούργιοι φίλοι, οι οποίοι μπορούν εύκολα να παρεξηγήσουν. (Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε φορουμς και έχω δει και ζήσει πολλές τέτοιες καταστάσεις ) Σχετικά με το θέμα θιξίματος, δεν νομίζω να έδωσα κάποιο δικαίωμα για το ότι θίγονται συμφέροντα ή πρόσωπα, ή ότι θα θιχτούν δυνιτικά...οπότε και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις Τέλος αν ήθελες να μην σπαμάρεις το ποστ το Ανδρέα, θα μπορούσες να μου στείλεις ένα π.μ. και να μην δινόταν μεγαλύτερη σημασία στο θέμα, μιας και οτι εξέθεσα το είπα όπως θα το έλεγα πχ σε ένα καφέ. Όποια άλλη διευκρίνηση χρειαστείς, ή κάποιος άλλος φίλος, ας μου στείλει π.μ. ώστε να μην σπαμαριστεί άλλο το θέμα του Ανδρέα. Τα post μας θα μείνουν μέχρι αύριο το μεσημέρι ώστε να έχουν την ευκαιρεία να το διαβάσουν όσοι προλάβουν. Έπειτα οποιδήποτε post από εδώ και πέρα -μαζί με τα δικά μας- τα οποία θα αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα θα σβηστούν ώστε να μείνει καθαρό το θέμα του Ανδρέα. Φιλικά, Αλέξανδρος.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 13, 2012 9:19:32 GMT 2
Φίλοι μου, θα ήθελα να παρακαλέσω ο σχολιασμός να παραμείνει στα πλαίσια του μοντελισμού και οχι της ποσότητας παραγωγής. Η παραγωγή είναι καθαρά προσωπικό θέμα και δεν αφορά κανέναν μας. Για να μην παρεξηγηθώ από κανένα, δεν το λέω με ύφος παρατήρησης, απλά το επισημαίνω εντελώς φιλικά Φίλε Αλέξανδρε, νομίζω πως με κάλυψε ο Αλέξης... Πλακίτσα γίνεται. Και αν διαβάσεις το ποστ μου, καλαμπούρι κάνω...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 13, 2012 16:29:46 GMT 2
Αλέξανδρε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ κρινόμαστε καθημερινά απο τα γραφόμμενα μας, έτσι και τώρα πίστεύω πως οι περισσότεροι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους!
Σχετικά τώρα με την ανάκληση περί θιγμένων όπως έχεις το δικαίωμα με την ιδιότητα σου να ''ξεκαθαρίζεις'' πόστ, έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να έχω την άποψη μου και να μην ανακαλέσω τίποτα απολύτως.
Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 14, 2012 2:59:10 GMT 2
Ανδρεα καλη αρχη Και το μαυρο θα του πηγαινε σαν χρωμα, με τα χρυσα : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 14, 2012 8:08:32 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ φίλε...
Το μαύρο το είχα σκεφτεί και εγώ κάποια στιγμή αλλά κατέληξα στο μπλέ...
|
|
|
Post by jvolume on Oct 14, 2012 8:48:31 GMT 2
Αντρέα καλημέρα Καλή αρχή και από εμένα φίλε μου με το θηριάκι. Δεν ήξερα καν ότι έβγαζε τέτοιο κιτ η ΤΑΜΙΥΑ και μάλιστα με λειτουργικές αναρτήσεις!!Keep (super)modeling Αρχικά Αντρέα ζητάω χίλια συγγνώμη και για το δικό μου σπαμ αλλά είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα μια και καλή.
Απ'οσο μπορώ να καταλάβω έχουν δημιουργηθεί δύο θέματα. Ξεκινάω με το πρώτο: Την πρώτη και την δεύτερη φορά είναι αστείο, άντε και την τρίτη και για κάποιους μπορεί και την τέταρτη αλλά μετά καταντά ενοχλητικό. Και βέβαια μιλάω για τα αστεία περί παραγωγής του Αντρέα, περί εργατών και πακιστανών στο υπόγειο και άλλα τέτοια που κατά καιρούς έχω διαβάσει. Το μόνο που θα γίνει στο τέλος είναι να ξενερώσει με αυτού του είδους τα "αστεία" και να μας μουτζώσει και να σταματήσει να ποστάρει. Εκτός και αν αυτό είναι το ζητούμενο για κάποιους.................. Σας θυμίζω ότι ο Αντρέας δε είχε σε κανένα άλλο μοντελιστικό φόρουμ συμμετοχή πριν το δικό μας και αυτό γιατί απλά δε τον τραβούσαν τα άλλα φόρουμ να το κάνει. Λοιπόν φίλοι μου εδώ είναι η Ρόδος εδώ και το πήδημα. Πιάστε τους κόφτες σας και βγάλτε παραγωγή και εσύ Αντρέα προς Θεού μην αφήνεις τον δικό σου κόφτη.
Και προχωράω στο δεύτερο θέμα το οποίο θεωρώ και πιο σημαντικό.
Φίλε Αλέξη, κατά καιρούς διακρίνω στα γραφόμενα σου μια ένταση και αρκετή νευρικότητα τα οποία προφανώς και δεν οφείλονται στο φόρουμ μας. Ο τρόπος και αυτά που πολλές φορές γράφεις (όπως και στο συγκεκριμένο ποστ) χαλάνε το όμορφο κλίμα που έχουμε φτιάξει και, πίστεψε με, κάνουμε αγώνα για να το διατηρήσουμε. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Ο moderator κάνεις μια υπόδειξη που προφανώς πήγαινε προς τους δύο προηγούμενους που αστειεύτηκαν και παρόλα αυτά εμφανίστηκες κατά περίεργο λόγο εσύ ο θιγμένος. Κανένας δε χρειάζεται δικηγόρο φίλε μου στο φόρουμ μας. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει και μόνος του. Τώρα για το αν θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις, εσύ πως μπορείς να το γνωρίζεις?Είσαι μέσα στο μυαλό του Αντρέα? Οι υποδείξεις της διαχείρισής έχουν σαν σκοπό να προλαμβάνουν και τέτοιου είδους καταστάσεις ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θιχτούν κάποιοι. Τώρα σχετικά με την σοβαρότητα και την σοβαροφάνεια θα ήθελα πάρα πολύ να μου το εξηγήσεις από κοντά στο περιθώριο της έκθεσης την άλλη εβδομάδα και μπροστά σε όλους σε παρακαλώ, καθώς αφήνεις υπόνοιες που αφορούν όλη την διαχειριστική ομάδα. Αν δεν θες να ανακαλέσεις είναι δικαίωμά σου αλλά απαιτώ εξηγήσεις από κοντά για αυτά που έγραψες. Σου θυμίζω λοιπόν ότι πλέον των δικαιωμάτων που έχεις σε αυτό το φόρουμ, έχεις και υποχρεώσεις που συχνά πυκνά φαίνεται ότι ξεχνάς. Η σημαντικότερη όλων είναι να σέβεσαι τις υποδείξεις και τις αποφάσεις της διαχείρισης και όχι να τις αμφισβητείς. Αυτή η μορφή της "ιεραρχίας" υπάρχει όχι γιατί κάποιος από τα παιδιά έχει ανάγκη να κάνει "ασκήσεις εξουσίας" αλλά γιατί είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία ΚΑΘΕ φόρουμ. Σε ότι αφορά τα συμπεράσματα που θεωρείς ότι ο καθένας έχει βγάλει, αυτά θα τα μάθουμε παρέα στην έκθεση.
Τέτοιου είδους συμπεριφορές και κρούσματα έλλειψης σεβασμού προς την διαχείριση παρακαλώ πολύ να μην εμφανιστούν ξανά γιατί πολύ απλά δε θα γίνονται ανεκτά. Είναι μεγάλο κρίμα να χαλάει το όμορφο κλίμα του φόρουμ που εδώ και ένα χρόνο γίνεται αγώνας, ειδικά από τον Γιώργο, για να διατηρηθεί.
Δε θα γίνει άλλο σπαμάρισμα σε αυτό το ποστ. Περιμένω από όποιον θέλει να τοποθετηθεί να μου στείλει πμ.
Αλέξανδρε και Γιώργο σας παρακαλώ πολύ να μη σβηστεί κανένα από τα μηνύματα ώστε να δοθεί η δυνατότητα να διαβαστούν από όσο γίνεται περισσότερα άτομα και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
|
|
|
Post by procrossaro on Oct 15, 2012 22:09:28 GMT 2
Ενδιαφέρον θέμα. Πιστεύω και εγώ ότι το χρυσαφί του πάει πάρα πολύ, αλά ότι όντως σε αυτήν τη κλίμακα, και με τις λεπτομέρειες που είχε χρυσαφί το Limited, θα είναι κάπως μονότονο. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το κυπαρισσί σε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά αφού το απέριψες δεν υπάρχει λόγος να το συζυτάμε. Το βυσινί το λατρέυω γενικά σαν χρώμα, αλλά δεν νομίζω ότι του πάει. Το μπλε όντως είναι πολύ καλή επιλογή. Να σου κάνω όμως μία αντιπρόταση, που ναι μεν είναι άσχημο, αλλά στην ουσία φτιάχνεις moviecar? www.imcdb.org/i001433.jpgΑπό την ταινία Breakdown με τον Ράσελ Κρόου: www.imdb.com/title/tt0118771/Δυστυχώς όμως θα πρέπει να το βάψεις στο άσχημο κόκκινο, και να το υποβιβάσεις στην Laredo έκδοση που ήταν αυτό της ταινίας. Από την άλλη το μπλε μεταλλικό του πάει τέλεια, και ταιριάζει με τις χρυσαφί λεπτομέρειες...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 16, 2012 6:30:35 GMT 2
Καλημέρα Πρόδρομε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και το σχόλιο σου !
Η αντιπρόταση που κάνεις είναι πολύ καλή όμως όπως είπες και εσύ θα πρέπει να το βάψω κόκκινο... Σκέψου ότι εγώ αποφεύγω το κόκκινο ακόμα και στις ferrari και στις alfa πόσο μάλλον στο grand cherokee... Eπίσης δε μ' αρέσει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο της ταινίας λόγω της συγκεκριμένης έκδοσης, που είχε βαμένους γκρί τους προφυλακτήρες και τα πλαινά αντί του χρώματος του υπόλοιπου αμαξώματος.
Όπως και να' χει σ' ευχαριστώ πολύ !!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 16, 2012 9:41:26 GMT 2
Ανδρεα καλημερα! Να τολμησω να προτεινω μια καφε σκουρα αποχρωση?! Πιστευω με τις χρυσες λεπτομεριες ταιριαζει απολυτα!! Οπως κ να 'χει καλη κ απροβληματιστη αρχη!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 16, 2012 10:54:13 GMT 2
Καλημέρα Χρήστο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και το σχόλιο σου !
Η καφέ σκούρα απόχρωση που αναφέρεις μου ακούγεται μια πολύ καλή περίπτωση και είναι η μόνη μετά το μπλέ που μ' εξιτάρει τόσο ! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά... Θα δούμε...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 16, 2012 12:44:56 GMT 2
Ανδρεά εγώ θα προτείνω να το κάνεις ανθρακι με ανοικτόχρωμο εσωτερικό κρέμ...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 16, 2012 13:03:27 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Και αυτός ο συνδυασμός πέρασε ένα φεγγάρι απο το μυαλό μου αλλά δε ξέρω... Αποφεύγω τ' ανθρακί γιατί σε μοντέλο πιστεύω ότι δείχνει λίγο μουντό...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 16, 2012 18:49:04 GMT 2
Θα ολοκληρώσεις την γκάμα χρωμάτων. ;D ;D Μια χαρά θα δείξει ανθρακί...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2012 18:59:06 GMT 2
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 16, 2012 19:19:21 GMT 2
Εγώ πάλι Ανδρέα θα πρότεινα μαύρο gloss (οχι μεταλλικό) αμάξωμα & μάσκα και το χαρακτηριστικό χρυσό σιρίτι σε προφυλακτήρες και πλαινά
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2012 12:16:16 GMT 2
Γιώργο , Αλέξανδρε και Παναγιώτη σας ευχαριστώ και τους τρείς για το ενδιαφέρον σας...
Θα δούμε , μάλλον προς το μπλέ πάει η υπόθεση τελικά...Σε λίγες μέρες θα έχω εξελίξεις...
|
|