costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 22, 2012 15:42:54 GMT 2
Ανδρεα στις μακρινες φωτο, οι πτυχωσεις ειναι πολυ φυσικες και κανουν το συνολο πολυ 'ζωντανο' : : Τα εξτρα που τοποθετησες ειναι ιδιαιτερα εμπνευσμενα. Θα σου προτεινα, σαν σκρατσια, να κατασκευασεις ενα παιδικο καθισματακι μιας και εχεις και την αναλογη εμπειρια ;D : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 15:49:00 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ !
Για το κάθισμα πολύ καλή ιδέα , δε μου πέρασε απο το μυαλό... Δεν αποκλείεται να κάνω πράξη την ιδέα σου !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 22, 2012 21:42:28 GMT 2
Ανδρέα πολύ πολύ όμορφη κατασκευή - όπως πάντα -.
Σπύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 22:10:04 GMT 2
Σα να μη μοιαζει με μοντελο ρε συ Ανδρεα...μπας κ βγαζεις φωτο το πραγματικο εσωτερικο Πολυ καλη δουλεια φιλε μου!!! Χτυπα κι αλλο, αντεχουμε ;D
|
|
|
Post by rous74 on Oct 23, 2012 6:34:58 GMT 2
Σπύρο και Χρήστο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια !!!
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 24, 2012 9:42:39 GMT 2
Καταπληκτική δουλειά Ανδρέα : : : : Οι λεπτομέρειες πολύ πετυχημένες και "εύστοχες" Προσωπικά μ' άρεσε ιδιαίτερα το wash στα καθίσματα αλλά και στην κουκούλα της ρεζέρβας : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 11:19:07 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Το εσωτερικό είναι άψογο!!! Έδεσαν όλα πολύ όμορφα. Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 24, 2012 12:53:11 GMT 2
Παναγιώτη και Απόστολε καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για τα θετικότατα σχόλια σας !
|
|
|
Post by rous74 on Oct 28, 2012 9:01:54 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, Προχώρησαν αρκετά τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες στο grand cherokee και αφού αποφασίστηκε τελικά να βαφτεί μπλέ σκούρο με το iris blue της zero paints η αρχή έγινε με το σασί... Τα κομμάτια της εξάτμισης... Και ετοιμάστηκε ο κινητήρας αφού κατασκευάστηκε η καλωδίωση απο το μηδέν... Στα κομμάτια των αναρτήσεων έγινε wash με στεγνό πινέλο... Αφού ολοκληρώρηθαν αυτές οι εργασίες τοποθετήθηκαν οι αναρτήσεις και ο κινητήρας στο σασί... Σειρά πήρε ένα διακρτικό σκόνισμα απο κάτω το οποίο δεν αποκλείεται να τονίσω επιπλέον σε κάποια σημεία... Αυτά πρός το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 28, 2012 10:13:51 GMT 2
Ανδρεα τι κιτ πρεπει να ειναι υπεροχο!! Απ'οτι βλεπω εχει τα παντα!! Πολυ ομορφη η δουλεια σου κ το σκονισμα στο σασι το κανει ακομα πιο αληθοφανες!! Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 28, 2012 14:14:22 GMT 2
Όπως σου έγραψα και στην άλφα, το σασί είναι απείρως καλύτερο και δείχνει πιο μερακλιδική η δουλειά, ακόμα και στα σημεία που δεν βλέπει... η πεθερά ;D Το μόνο που με χαλάει είναι ότι χρησιμοποιείς παντού αυτό το μαύρο ματ. Πιστεύω ένα gun metal για το ντεπόζιτο και κάτι σε steel για τον άξονα, θα ταίριαζε καλύτερα. Αλλά, όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι σούπερ, τα βαψίματα άψογα και το εκπληκτικό είναι ότι ακόμη και ένας τόσο υψηλού επιπέδου μοντελιστής, όπως εσύ, έχει περιθώρια βελτίωσης και μας παρουσιάζεις όλο και καλύτερες δουλειές. Απίστευτος πραγματικά : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 28, 2012 14:33:45 GMT 2
Χρήστο και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια !
Χρήστο το κίτ ομολογώ ότι έχει υπερπλούσια λεπτομέρεια και προσπαθώ και εγώ με τη σειρά μου να το εκμεταλευτώ όσο μπορώ...
Γιώργο πιστεύω ότι η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ και για κανέναν... Για την δική μου υπεύθυνοι είστε εσείς και σας ευχαριστώ πολύ !!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 29, 2012 10:37:44 GMT 2
Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!! : : : : : : : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 29, 2012 11:41:00 GMT 2
Ανδρεα οι λεπτομερειες που εχεις βαλει στο σαλονι ειναι ολα τα λεφτα!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 29, 2012 13:18:22 GMT 2
Γιώργο και Παναγιώτη σας ευχαριστώ και τους δυο για τη στήριξη σας !
|
|
|
Post by alex78 on Oct 30, 2012 20:28:26 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα! Η δουλειά σου άρτια για μια ακόμη φορά σ'όλους τους τομείς!! : : Όπως στο είπα και κατ'ιδίαν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον που σε βλέπουμε να πειραματίζεσαι σε νέες τεχνικές, απείρως καλύτερο και ρεαλιστικότατο το αποτέλεσμα φίλε μου....... Αλέξης : :
|
|