|
Post by gtziaf on Nov 5, 2012 17:17:17 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφο το εσωτερικό... Μπράβο... Οι άλφα, έχουν ένα μαύρο σίδερο σε σχήμα Π, εμπρός και κάτω από το κάθισμα που το μετακινεί εμπρός-πίσω. Επίσης στο πλαϊνό εξωτερικό τμήμα υπάρχει μια ροδέλα που μετακινεί την πλάτη... Αν μπορείς να τα αναπαραστήσεις θα είναι καλές προσθήκες. : :
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 5, 2012 17:18:09 GMT 2
Ανδρέα super η δουλειά σου.. Τα καθίσματα βγαίνουν πολύ ρεαλιστικά!! : : Φιλικά, Νάσος
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 17:29:38 GMT 2
Γιώργο και Νάσο σας ευχαριστώ πολύ !
Γιώργο τον έχω υπόψην τον μηχανισμό φαίνεται και σε μια απο τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στην πρώτη σελίδα του θέματος. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε απο το μυαλό μου να τον αναπαραστήσω αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην αξίζει τον κόπο γιατί μπορεί να μην φαίνεται η εν λόγω λεπτομέρεια. Μπορεί όμως τελικά και να το κάνω...Όπως και να 'χει σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 6, 2012 20:40:27 GMT 2
Πολυ ομορφο το σαλονι Ανδρεα : : και με τα subwoofer θα τα σπαει ... : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 6, 2012 22:09:20 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 7, 2012 12:31:43 GMT 2
Καλά τελειώματα!!! Πολύ ωραία τα καθίσματα... : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 7, 2012 14:14:37 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ !
|
|
|
Post by nektarios on Nov 7, 2012 14:51:42 GMT 2
Ανδρέα, αν και έχω καιρό να σχολιάσω, το παρακολουθώ και βλέπω οτι πηγαίνει εξαιρετικά! Ζάντες, κινητήρας, φθορές εξάτμισης και καθίσματα μού άρεσαν πολύ! : : : : : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 7, 2012 15:21:07 GMT 2
Νεκτάριε σ' ευχαριστώ πολύ για το θετικό σου σχόλιο !
|
|
|
Post by rous74 on Nov 9, 2012 13:01:08 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Οι εργασίες στο εσωτερικό της alfa προχώρησαν κι άλλο τις προηγούμενες ημέρες. Καταρχήν ετοιμάστηκε το ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα προστέθηκε ένα κινητό μαζί με τη βάση του κάτι το οποίο συνηθίζονταν σε αυτοκίνητα της δεκατίας του '90. Επίσης στο εμπρός κάθισμα του συνοδηγού τοποθετήθηκε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια... Στη συνέχεια ετοιμάστηκαν οι εσωτερικές επενδύσεις των θυρών... Τέλος σας παρουσίαζω και τα ηχεία τα οποία παρέλαβα απο τον Απόστολο (RS2000) και προορίζονται για την πίσω εταζέρα και τις πόρτες... Αυτά για την ώρα, στο επόμενο update ελπίζω να κλείσω το κεφάλαιο εσωτερικό. Σας ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 9, 2012 13:48:01 GMT 2
Καλά εσύ και ο Απόστολος πάτε να μας τρελάνεται. Αν δεν είχα δει με τα μάτια μου την κατασκευή των ηχείων............ έλεος
Με πολύ σεβασμό
Σπύρος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 9, 2012 14:18:46 GMT 2
Ανδρέα οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και εσύ το υποστήρίζεις φίλε! Κινητό και γαντάκι...όλα τα λεφτά!! Τα γάντια είναι από στόκο ή aftermarket? Τα ηχεία του Απόστολου φαίνοτναι σούπερ! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 9, 2012 14:25:07 GMT 2
Σπύρο και Αλέξανδρε καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια ! Χαίρομαι που σας αρέσει.
Τα γάντια Αλέξανδρε είναι απο ρητίνη απο ένα σετάκι με εργαλεία για......τράκτορες !
Τα ηχεία πιστεύω και εγώ ότι είναι μια καλή προσθήκη και θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω.
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 12, 2012 13:35:55 GMT 2
καλημερα φιλε Ανδρεα.. ειδα σημερα τις σιτες που θα μπουνε στα ηχεια σου... θα φυσαει η αλφα με αυτα τα ηχεια ! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 12, 2012 13:52:34 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη,
Απ' ότι έμαθα πήγες Ιπποκράτους και σου έδειξε ο Νίκος τις σίτες για τα ηχεία... Βασικά αυτές προορίζονται για τα μικρά στις πόρτες (τουιτεράκια). Για την εταζέρα πίσω θα μπούν άλλες σίτες...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 13, 2012 19:17:12 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Ατελείωτη μου φαίνεται η κατασκευή της alfa. Ετοιμάστηκε η σίτα για το καπώ αφού πρώτα παιδεύτηκα για να την βρώ... Μετά κόπηκε στην επιθυμητή διάσταση... Και κολήθηκε στο καπώ... Μετά μασκαρίστηκε το καπώ και ψεκάστηκε tire black... Mένει να κολληθεί η χαλκομανία του σήματος της alfa romeo... Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...
|
|