|
Post by rous74 on Sept 29, 2012 16:50:32 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Επειδή έχω καιρό να πιάσω μοντέλο στα χέρια μου είπα και γω να ξεκινήσω ένα αγαπημένο θέμα ( θέλω να πιστεύω και πολλών άλλων μοντελιστών ) το οποίο είχα φτιάξει και στο παρελθόν (πρίν απο περίπου 13-14 χρόνια ) με σπρέυ εμπορίου πινέλα κ.τ.λ. Το μοντέλο αυτό είναι της tamiya και έχει καταργηθεί απο την παραγωγή της εδώ και κάποια χρόνια... Υπάρχει υπερπλούσια λεπτομέρεια παντού, φούλ κινητήρας, λεπτομερέστατες αναρτήσεις, σούπερ εσωτερικό, metal sticker για τα λογότυπα κ.α. Οι εργασίες βρίσκονται ήδη στα πρώτα αρχικά στάδια και τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και τις πρώτες φωτογραφίες... Και κάποιες φωτογραφίες της πραγματικής alfa... Εγώ προσανατολίζομαι να την κάνω το κερασί χρώμα της πρώτης φωτο ή βεβαίως το κόκκινο (που είναι και το ποιό κοινότυπο) ή ακόμα και μαύρο ! Η πλάστιγγα πάντως γέρνει επικίνδυνα πρός το κερασί- μπορντώ μεταλλικό...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2012 18:13:43 GMT 2
Ανδρέα, ως κάτοχος κουπέ αλφίτσας και ως αλφίστι χαίρομαι που βλέπω το συγκεκριμένο θέμα. Την είχα φτιάξει κι εγώ, όταν είχε επανακυκλοφορήσει και θα συμφωνήσω ότι το κιτ είναι πολύ καλό. Καλή επιτυχία : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 29, 2012 18:23:02 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Καλή αρχή φίλε, όσο δε για το αποτέλεσμα είμαι σίγουρος... Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 29, 2012 18:23:09 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο...
Ήμουν 100% σίγουρος ότι το θέμα θα σου άρεσε πολύ και δικαίως θα έλεγα !
Πιστεύω να έχω μια απροβλημάτιστη κατασκευή, το κίτ το γνωρίζω και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει...
|
|
|
Post by rous74 on Sept 29, 2012 18:31:00 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου ! Δεν άντεξα στον πειρασμό και το ξεκίνησα όπως βλέπεις...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 29, 2012 18:36:35 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε, Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου ! Δεν άντεξα στον πειρασμό και το ξεκίνησα όπως βλέπεις... Και έκανες πολύ καλά... ;D Άλλωστε οι πειρασμοί υπάρχουν για να ενδίδουμε... ;D ;D ;D Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Sept 29, 2012 18:39:00 GMT 2
Ανδρέα προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι ολοκληρωμένο (μιά και το γουστάρεις κιόλας το θέμα!!) ;D Προσωπικά ''ψηφίζω'' το κερασί χρώμα αν και μεταξύ μας θα τολμούσα να το έβαφα μπλέ αμάξωμα με λευκές ζάντες.....ok λίγο ''καγκούρικο'', αλλά το είχα δει παλαιότερα στο δρόμο και είχα πάθει πλάκα ). Θα ψάξω για φώτο να πάρεις μια ιδέα..... Όπως και νά χει καλή αρχή και αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 29, 2012 18:46:29 GMT 2
Αλέξη και εγώ όπως διάβασες είμαι υπέρ του κερασί το οποίο είναι το cranberry red c160 της mr color και περιμένω να μου έρθει απο Τσεχία. (εκεί το βρήκα in stock ) Eίχε βάψει κάποιος μια gtv παλιότερα στο AF το ίδιο χρώμα και ήταν SUPER !!! Για τις φωτογραφίες, είναι καλοδεχούμενες για να πάρω μια ιδέα ακόμα και σ' ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον !
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 30, 2012 0:22:19 GMT 2
Φίλε Ανδρέα "αγγίζεις ευαίσθητες χορδές" των γούστων μου!!!! Προσωπικά για μένα μια απο τις πιο φινετσάτες (αλλά και "κακοφτιαγμένες") Alfa Αμάξωμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνει εντύπωση αλλά διαρύθμιση, άνεση, κατασκευή τελείως χάλια.... Υπόψην, εαν και ΜΟΝΟ εαν θελήσεις να φτιάξεις το εσωτερικό 100% όπως στο πραγματικό θέλει scratch μιας και το GTV είχε 2πλό "σπαστό" πάτωμα. Επίσης ΜΗΝ βάλεις την μπαταρία στο μπροστά καπώ μιας και ήταν πίσώ κάτω απο την εταζέρα sorry εκεί ήταν μόνο στις V6 τώρα το είδα. Προσωπικά μ' αρέσει σε σκούρο χρώμα ένεκα όγκου (το αμάξωμα είναι πολύυυυ φαρδύ και ας μην του φαίνεται - άσχετα αν μέσα είσαι σαν "παστός τσίρος"). Ιδιαίτερα μ' άρεσε σ' αυτές τις αποχρώσεις αλλά το χρώμα που της ταιριάζει "γάντι" είναι αυτό (ΔΕΝ είναι κόκκινο αλλά καφέ - marrone metallizato - ) Καλή συνέχεια φίλε μου
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 30, 2012 1:40:10 GMT 2
Εσυ δεν κρατιεσαι με τιποτα Καλη αρχη Ανδρεα. : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 30, 2012 7:51:34 GMT 2
Καλημεραααα
βρε συ Ανδρεα τι θα γινει, δεν σε προλαβαινουμε!!!!!
καλα τελειωματα!!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 30, 2012 8:57:01 GMT 2
Kαλημέρα Παναγιώτη, Κώστα και Παναγιώτη,
Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για τα σχόλια σας...
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις φωτογραφίες ! Το marone metalizato που μου γράφεις έβγαινε και στη alfa της πρώτης γενιάς ή μονο στην ανανεωμένη της φωτογραφίας? Μοιάζει με το κερασί που αναφέρω εγώ? Για την μπαταρία, η tamiya δεν την δίνει καθόλου και σε φωτό που έχω δει απο τον κινητήρα δεν διακρίνεται κάπου. Μήπως σε όλες τις εκδόσεις ήταν στο πορτ- μπαγκάζ? Για το εσωτερικό τέλος θα το φτιάξω όπως το δίνει η tamiya γιατί δε ξέρω αν στο τέλος και αφού θα έχουν απαιτηθεί τόσες σκρατσιές θα αξίζει τελικά τον κόπο...
|
|
|
Post by rous74 on Sept 30, 2012 9:19:03 GMT 2
Να και μια φώτο ακόμα του χρώματος που θέλω να την βάψω... Να έδινε και αυτές τις υπέροχες ζάντες η tamiya τι καλά που θα ήτανε...
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Sept 30, 2012 10:04:44 GMT 2
Ρίξε πράμα Ανδρέα!! Κατακόκκινη την προτιμώ εγώ
|
|
|
Post by rous74 on Sept 30, 2012 15:57:25 GMT 2
Καλησπέρα Σταύρο,
Βλέπω οι απόψεις ποικίλουν με το χρώμα ! Το κόκκινο θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι το πλέον κλασσικό αλλά και πολυφορεμένο χρώμα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο... Θα δούμε πάντως, έχουμε δρόμο μπροστά μας...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 30, 2012 23:43:22 GMT 2
Ανδρέα καλή αρχή φίλε μου!
Ψηφίζω το καφετί!!
|
|