|
Post by rous74 on Oct 29, 2012 13:13:08 GMT 2
Γιώργο , Παναγιώτη και Νάσο σας ευχαριστώ πολύ για τις θετικές σας κριτικές !
Παναγιώτη το στεγνό πινέλο το έχω στις δικές δουλειές κυρίως και έχω αρχίσει να το υιοθετώ και εγώ πλέον γιατί ζωντανεύει τα επιμέρους τμήματα...
Νάσο το εσωτερικό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο... Αναμένονται και κάποιες προσθήκες και πιστεύω ότι θα είναι απο τα δυνατά σημεία του κίτ...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 29, 2012 17:53:06 GMT 2
Να και μια πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι η alfa...
|
|
hlias
Kart Driver
Ηλιας
|
Post by hlias on Oct 29, 2012 21:36:43 GMT 2
Κουκλα βγαινει η ατιμη Αντρεα!!!Καλα τελειωματα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 29, 2012 23:57:32 GMT 2
Ανδρέα..τι να λέμε τώρα!
Το πάτωμα είναι ρεαλιστικότατο και πιστεύω πως όταν τελειώσεις το μοντέλο να το βάλεις σε βασούλα με καθρέφτη για να μπορούν να το βλέπουν όλοι!
Η ζάντα κάθεται απίστευτα στο σύνολο!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 30, 2012 16:29:50 GMT 2
Ανδρεα πολυ ομορφο : : Το αμαξωμα αγγιζει την τελειοτητα, γι'αυτο θα μου επιτρεψεις να γινω ποιο αυστηρος μαζι σου και να σου προτεινω να δοκιμασεις ενα σατινε μαυρο στα λαστιχα των παραθυρων και στα πλαστικα του μοτερ, ετσι ωστε να μην δειχνουν 'ξενα' πανω στο αστραφτερο αμαξωμα. Η κριτικη γινεται με φιλικη διαθεση και βαση τις φωτο που ανεβαζεις. Καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 30, 2012 16:30:39 GMT 2
Ηλία και Αλέξανδρε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας !
Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει μέχρι στιγμής η κατασκευή της alfa...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 30, 2012 16:36:54 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
Για το σατινέ δε ξέρω... το αποφεύγω όπως έχεις καταλάβεις... Μπορεί όμως και να κάνω μια δοκιμή, θα δούμε...
|
|
|
Post by manos13 on Oct 31, 2012 13:13:09 GMT 2
Πολυ ομορφες ζαντες!!! Ομορφη δουλεια και στο σασι Πιστευω το χρωμα της ταιριαζει πολυ Να και μια πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι η alfa... adminnote: Admin Note: Να προσέχουμε να μην χαλάμε το θέμα του συναδέλφου. Ένα ποστ αρκεί... Ευχαριστώ για την κατανόηση.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 31, 2012 16:00:03 GMT 2
Mάνο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 2, 2012 19:37:48 GMT 2
Το συνολάκι αρχίζει και δείχνει ιδιαίτερα όμορφο!!! ;D Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 7:41:30 GMT 2
Καλημέρα Απόστολέ,
Και μένα μ' αρέσει και στο τέλος νομίζω ότι θα δείξει και ακόμα καλύτερο !
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 3, 2012 10:47:14 GMT 2
καλημερα Ανδρεα! απλα κουφετο.... μια ερωτηση. το ματ/σατινε μαυρο το φτιαχνεις μονος? ......και οι ζαντες αψογες.
|
|
|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 10:54:52 GMT 2
Καλημέρα Αντώνη,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο υποστήριξης...
Το σατινέ μαύρο είναι έτοιμο όπως και το μάτ επίσης...Τι ακριβώς εννοείς?
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 3, 2012 11:23:38 GMT 2
εχεις δικιο,συγνωμη... επειδη καποιες φορες πετυχενω ελειψη σε καποιο ματ η σατινε χρωμα,, εχω αποφασισει να τα φτιαχνω μονος με το flat base της gunze στα ακρυλικα (Η40),οποτε προμηθευομε μονο gloss τα οποια τα κανω ματ αναλογα την περισταση. το θεμα ειναι η αναλογια που χρειαζεται.γιαυτο η ερωτηση μου,γιατι ακομα πειραματιζομε και θα ηταν διαφωτιστικο αν καποιος ειχε αναλογη εμπειρια....
|
|
|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 11:48:56 GMT 2
Κατάλαβα Αντώνη... Το κάνω και εγώ με gloss και flat base αλλά χωρίς στάνταρ αναλογίες, βάζω λίγο και δοκιμάζω και πάλι το ίδιο μέχρι να έρθει η επιθυμητή απόχρωση...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 16:48:35 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες στο εσωτερικό. Αφού τρίφτηκαν κάποια απο τα κομμάτια, ψεκάστηκαν με αστάρι και βάφτηκαν με συνδυασμό μπέζ ακρυλικών χρωμάτων της gunze. Tα υπόλοιπα τμήματα στην μπανιέρα του εσωτερικού βάφτηκαν με tire black... Έγινε στη συνέχεια flocking... Eκ των υστέρων και μετά απο μια σκέψη - πρόταση του Απόστολου (RS2000) αποφασίστηκε να τρυπήσω τα πίσω ηχεία και να τοποθετηθούν άλλα πολύ πιο ρεαλιστικά που θα κατασκευάσει ο Απόστολος και τον ευχαριστώ δημόσια γι' αυτό... Τέλος στα καθίσματα έγινε wash με λάδια ζωγραφικής... Αυτά πρός το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
|
|