|
Post by m@ster k@frer on Oct 12, 2012 15:12:49 GMT 2
Ανδρέα,
πιστεύω ότι τα σχόλια, ειδικά από κάποιον με την δική μου μηδαμινή επειρία,απλά περιττεύουν. Δεν έχω πραγματικά να προσθέσω κάτι στα λεγόμενα όλων των υπολοίπων...
Καλή συνέχεια και κατέβασε καμια ταχύτητα γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο για μοντέλα και μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα έτσι που το πάς...;P
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by rous74 on Oct 12, 2012 15:29:41 GMT 2
Τα σχόλια απ' όλους είναι ευπρόσδεκτα καλέ μου φίλε και μην αδικείς τον εαυτό σου, μπορείς να έχεις "μηδαμινή εμπειρία" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις κάνεις όμως πολύ όμορφες και μερακλίδικες κατασκευές !
Καλή συνέχεια και εύχομαι να βρείς και τον χρόνο που θές για να μοντελάρεις περισσότερο...
|
|
hlias
Kart Driver
Ηλιας
|
Post by hlias on Oct 12, 2012 16:42:22 GMT 2
Ανδρεα σαν alfisti δεν μπορω να μην σου πω οτι κανεις τρομερη δουλεια μεχρι στιγμης!!!Συνεχισε ετσι και θα γινει τελειο ειδικα αν υπηρχαν ενα σετ απο τις παρακατω ζαντες θα ηταν μουρλια...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 12, 2012 17:03:10 GMT 2
Ηλία καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια !
Θαυμάσιες οι φωτογραφίες που ανέβασες... Ήδη έχει παρθεί η απόφαση για αλλαγή στις ζάντες και έχουν προχωρήσει και οι ανάλογες τροποποιήσεις στα δισκόφρενα. Μείνε συντονισμένος και σύντομα θα έχω εξελίξεις... Δεν έχω βρεί βέβαια τις θαυμάσιες ζάντες των φωτογραφιών που έχεις ανεβάσει αλλά πιστεύω ότι και αυτές που θα βάλω θα είναι οκ.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 12, 2012 17:37:08 GMT 2
Εγώ τώρα τι να πώ Νομίζω πως με κάλυψαν οι υπόλοιποι... : : : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 12, 2012 20:25:38 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 14, 2012 3:11:56 GMT 2
Ανδρεα το κερασι βγηκε super : : Οσο για τα υπολοιπα, αψογα οπως παντα. Περιμενω ειδικη περιποιηση στο μοτερ ... Καλη συνεχεια.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 14, 2012 8:11:55 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
Κάποια πράγματα θα γίνουν και στο μοτέρ μην ανησυχείς...
Μη φανταστείς ότι θα πετάξω τον πλαστικό και θα φορέσω πραγματικό κινητήρα, αλλά κάποιες επεμβάσεις σίγουρα θα γίνουν !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 15, 2012 16:12:29 GMT 2
Καλησπερα Ανδρεα, το χρωμα του παει πολυ και το φινιρισμα φοβερο, λες και βγηκε απο εκθεση! Ερωτηση Τα μαυρα (που δεν μου φαινονται απλο μαυρο ματ αλλα γκριζαρει) τι χρωμα χρησιμοποιησες!??! (Νομιζω οτι βρηκα το χρωμα βασης για τα sidepods της ΜΡ4/4 ;D )Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 15, 2012 16:27:24 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !
Οι μαύρες επιφάνειες είναι βαμένες με tire black ( ακρυλικό της gunze). Eναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το rubber black της tamiya (που είναι παρόμοιο με το tire black) ή στο μαύρο μάτ να προσθέσεις πολύ λίγο λευκό για να έρθει στην απόχρωση του tire black. Nα θυμάσαι ότι το tire black είναι πιο σκούρο απο το german grey και πιο ανοικτό απο το μαύρο μάτ...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 15, 2012 16:32:36 GMT 2
Ανδρεα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Σκεφτομουν να μην μπλεξω με ανακατωματα, ειδα την αποχρωση και μου εκανε κλικ
|
|
|
Post by rous74 on Oct 15, 2012 17:26:26 GMT 2
Να' σαι καλά φίλε μου, πάντως το tire black απ' όσο ξέρω είναι σε έλλειψη στην Ελλάδα (Καλφάκης) όποτε ή μπορείς να το φέρεις απ' έξω ή να προσπαθήσεις να το φτιάξεις εσύ. Μια ακόμη πιο εύκολη ενναλακτική λύση είναι ένα μπουκαλάκι χρώμα μαύρο μάτ και ένα μπουκαλάκι german grey (1/1 δηλαδή) και είσαι έτοιμος...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2012 18:54:32 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Τις προηγούμενες ημέρες ετοιμάστηκε το σασί της alfa... Τοποθετήθηκε η θερμική προστασία... Και ετοιμάστηκαν τα δισκόφρενα και οι αναρτήσεις. Εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι τα εμπρός δισκόφρενα αντικαταστάθηκαν με άλλα ελαφρώς μεγαλύτερα ενώ τα πίσω παρέμειναν όπως είναι. Οι δίσκοι είναι χαραγμένοι PE απο nissan nismo και έγιναν αρκετές δοκιμές με τις νέες ζάντες γιατί δεν ταίριαζαν και έπεσε όλιγο χειρουργείο στα δισκόφρενα μέχρι να κάτσουν καλά... Αυτά πρός το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2012 19:09:06 GMT 2
Ανδρέα, βλέπω προχωράς ακάθεκτος... Good news Θα προτιμούσα τρυπητά δισκόφρενα (traditional italian way : αλλά περί ορέξεως ... ;D Καλή συνέχεια φίλε μου : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 17, 2012 19:18:34 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Άψογα τα δισκόφρενα, και θα δέσουν πολύ με τα ζαντολάστιχα. Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2012 19:19:29 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε μου για το σχόλιο σου !
Πίστεψε με και γω θα προτιμούσα τρυπητά αλλά τίποτα απο αυτά που είχα δεν μου καθότανε σωστά στους δίσκους. Έτσι προτίμησα τα χαραγμένα που ήταν ολόκληρα και τα έκοψα εγώ όπως ήθελα για να ταιριάξουν με τις δαγκάνες.
Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος με τις ζάντες θα δείξουν οκ !
|
|