|
Post by rous74 on Oct 1, 2012 6:55:41 GMT 2
Αλέξανδρε καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 1, 2012 7:49:26 GMT 2
Ανδρεα διαλεξες ενα πολυ ομορφο θεμα!! Υποστηριζω την επιλογη σου στο κερασι!! Μια φορά πηγαίνει σε ένα περίπτερο κάποιος που δεν μίλαγε καλά ελληνικά, και λέει στον περιπτερά: - Παγωτό κεράσι; - Πρώτο ψυγείο αριστερά, λέει ο περιπτεράς. Βρίσκει ο πελάτης το ψυγείο, παίρνει το παγωτό, το ανοίγει, το δαγκώνει και λέει στον περιπτερά: - Εγώ κεράσει άλλη φορά! Καλη κατασκευη να εχεις!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 1, 2012 8:24:51 GMT 2
Χρήστο καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο υποστήριξης το οποίο έδεσες μάλιστα και μια δόση χιούμορ (ανέκδοτο) το οποίο είναι και πολύ απαραίτητο και χρήσιμο στις μέρες μας !
|
|
|
Post by nektarios on Oct 1, 2012 12:31:02 GMT 2
Ανδρέα, καλή αρχή και από μένα! Κι εγώ μαζί σου για το κερασί! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 1, 2012 13:38:34 GMT 2
Ανδρέα καλή αρχή!!!!!!! Alfa Romeo και να μην είναι φοβερο θέμα γίνεται (?) δεν γίνεται... Για τις φωτογραφίες που λέγαμε νόμιζα ότι πήρες την παλιά GTV (έρωτας!!!) οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 1, 2012 16:41:47 GMT 2
Νεκτάριε και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας !
Γιώργο για τις φωτογραφίες δε πειράζει, ήδη έχω βρεί το υλικό που χρειάζομαι...
Νεκτάριε και συ κερασί ? Έχει κλειδώσει πανηγυρικά το χρώμα το όποιο σήμερα παρέλαβα και σε μια δοκιμή που έκανα σε ένα κομμάτι πλαστικού μπορώ να σας διαβεβεβαιώσω ότι είναι επικεικώς σούπερ η απόχρωση !!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 8, 2012 14:14:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2012 17:14:27 GMT 2
Ανδρέα, δεν τα έδωσες άδεια τα παιδιά στο εργαστηριο για το σκ ;D ;D Υπέροχο φινίρισμα φίλε μου και το χρώμα της πάει πολύ... Κάποια στιγμή, αφού σου αρέσει τόσο το κερασί, σου προτείνω να το δοκιμάσεις με μαύρο υπόστρωμα (το σκουραίνει) και με χρυσό (ενισχύει τη μεταλλική του υφή). Θα με θυμηθείς Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 8, 2012 18:54:15 GMT 2
Γιώργο δεν υπάρχουν άδειες τέτοια εποχή φίλε !
Για το χρυσό υπόστρωμα το έχω δεί στο AF και μ' αρέσει, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή... Για το μαύρο δε ξέρω, το χρώμα που έχω βάψει είναι ήδη αρκετά σκούρο (μη ξεγελιέσαι απο τις φωτογραφίες στο φώς του ήλιου, σε φωτισμό δωματίου δείχνει σκούρο) και είμαι επιφυλακτικός... Όπως και να χει σ'ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !!!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Oct 9, 2012 8:42:02 GMT 2
Ανδρέα χαίρομαι που επικράτησε το κερασί μεταλλικό (με το οποίο έχω ένα θεματάκι εμμονής από άλλο κατασκευαστή) Πολύ όμορφο είναι και το αντίστοιχο κερασί περλέ στις mito κτλ Και νομίζω ότι το άσπρο είναι καλή επιλογή ως υπόστρομα αφού με σκούρο, θα είχε "μικρύνει" το μοντέλο στο μάτι. (οφθαλμαπάτη). Και το δικό μου 1:1 λίγο πιο ανοιχτό μεταλλικό πέρλα κόκκινο mazda3, άσπρο αστάρ έχει από κάτω και στον ήλιο σκοτώνει. Το φινίρισμα στο καπώ σκοτώνει! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 9, 2012 11:00:39 GMT 2
Καλημέρα φίλε Παναγιώτη,
Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι χρωματικές μου επιλογές σε βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο !
Σ' ευχαριστώ επίσης για τα καλά σου λόγια !
Έχω και εγώ μια εμμονή με τα κερασί, μπορντώ χρώματα στην 1/24 αφού πολλές απο τις κατασκευές μου είναι βαμένες με τα συγκεκριμένα χρώματα...
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 9, 2012 11:46:18 GMT 2
Ωωωωωω ΑΨΟΓΟ το χρώμα, τόσο σαν απόχρωση οσο και σαν στρώσιμο + γυαλάδα : : : : Η αφαίρεση της μάσκας και η αντικατάσταση της πολύ καλή ιδέα και πιστεύω θα το απογειώσει σαν εμφάνση
|
|
|
Post by rous74 on Oct 9, 2012 12:04:13 GMT 2
Παναγιώτη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το θετικό σου σχόλιο !
Για την μάσκα που μου γράφεις πιστεύω και εγώ ότι θα προσθέσει πόντους στη συνολική εμφάνιση αρκεί να βρώ και τη κατάλληλη σίτα γιατί έχω φάει τον κόσμο και ακόμα δεν έχω βρεί αυτό το υλικό που θα με καλύψει απόλυτα...
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 9, 2012 13:04:22 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 9, 2012 13:22:24 GMT 2
φιλε ανδρεα καλησπερα ! τα βαψιματα σου δεν παιζονται φιλε μου... : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 9, 2012 13:27:56 GMT 2
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου !
Αντώνη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
|
|