|
Post by m@ster k@frer on Sept 21, 2012 20:41:48 GMT 2
Thumbs up για την ιδέα και μόνο... Θα παρακολουθώ στενά...
Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 24, 2012 0:37:00 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 24, 2012 6:46:37 GMT 2
Πεντακάθαρη δουλειά Αλέξανδρε , μπράβο φίλε !
Καλή συνέχεια...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 24, 2012 8:37:46 GMT 2
Πολυ ωραια και καθαρη δουλεια Αλεξανδρε. Ελπιζω να βρεις ευκολα λυση για weber και χοανες. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2012 16:43:57 GMT 2
Πολυ ωραια και καθαρη δουλεια Αλεξανδρε. +1000 Συνέχισε έτσι φίλε μου : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Sept 24, 2012 17:05:49 GMT 2
Άλεξ καλησπέρα Πρωτότυπο θέμα φίλε μου και μέχρι στιγμής άψογα εκτελεσμένο. : : Θα συμφωνήσω όμως με τον Παναγιώτη και θα πώ: το VW ρε φίλε? Το αμάξι που σαν τρελός θέλω να δω στο γκαράζ μου μία μέρα. Ξέρεις το πάθος μου με τα παλιά VW και αυτό είναι λατρεία μεγάλη. Δώσε του να καταλάβει. Έχω δει απίστευτες μετατροπές σε αυτό το αμάξι. Υλικό έχω ατελείωτο. Απλά το ζητάς.Χαρά μου να "βουτήξω" στα περιοδικά μου. Δύο παρατηρήσεις μόνο φίλε. - Επειδή οι κάτοχοι αυτών των οχημάτων είναι "κομματάκι" παλαβοί με αυτά, μην κάνεις πολλές φθορές. Όσα έχω δει από κοντά σε show είναι καλύτερα και από καινούργια. - Οι σωληνώσεις που ξεκινάνε από τις εξατμίσεις προς το πάτωμα είναι το καλοριφέρ του αμαξιού και η φούσκα που ενώνει τις σωληνώσεις είναι λαστιχένια. Καλύτερα να περάσεις ένα μαύρο ματ. ανυπομονώ να το δω τελειωμένο Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 24, 2012 19:41:58 GMT 2
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τα σχόλια σας! Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε! Και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιό ήταν το νόημα που πήγαιναν πίσω οι εξατμίσεις... Οκ θα προσπαθήσω να τις κάνω ματ μαυρο από την φούσκα και πίσω και ο θεός βοηθός... Όσο για τις φθορές θα παραμείνει πεντακάθαρο και γυαλισμένο στην πένα
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 20:40:57 GMT 2
Αααααα ωραία έστρωσαν τα χρώματα και τέλεια παλέτα : : : : : : Για τα weber θα μπορούσες ν' "ανεβάσεις" έστω μια πρόχειρη φώτο του προβλήματος;;; Εννοώ σαν χώρο για να δούμε καμμιά λύση
|
|
|
Post by jvolume on Sept 24, 2012 21:19:58 GMT 2
Οκ θα προσπαθήσω να τις κάνω ματ μαυρο από την φούσκα και πίσω και ο θεός βοηθός... ’λεξ δεν γίνεται όλο ματ.Μόνο η φούσκα.Δες εδώ:
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 24, 2012 23:11:22 GMT 2
Γιάννη τώρα είναι αργά φίλε! Το έκανα ματ μονοκόμματο...αν μπορέσω θα το διορθώσω... Στα weber έβαλα σωλήνες προεκτάσεις για κάθε εισαγωγή, και για να κερδίσω στο ύψος, έφτιαξε δικές μου χοάνες τελικά από σωλήνα πλαστικού, όπου στην εισαγωγή βαγώθηκε για να κάνει το χειλάκι... Έπεται συνέχεια
|
|
|
Post by jvolume on Sept 25, 2012 0:06:41 GMT 2
Φίλε είναι μια χαρά μη πειράζεις τίποτα. Και η πατεντα με τα weber (ή Dellorto ) φαίνεται πολύ καλή. Επέστρεψες πού ζεστός και αυτό είναι το σημαντικότερο. by the way, οι φωτογραφίες σου είναι φανταστικές.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 25, 2012 1:43:27 GMT 2
Ωραια δουλεια Αλεξανδρε με καθαρα βαψιματα. Η τροφοδοσια των weber ομως μου φαινεται καπως εκτος κλιμακας οπως και το καλωδιο του πολλαπλασιαστη. Δοκιμασε π.χ. καποιο τηλεφωνικο καλωδιο 0,4mm - 0,5mm . Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by procrossaro on Sept 28, 2012 9:56:24 GMT 2
Στα real scale αυτοκίνητα δε συμπαθώ το hot rodding και τις υπόλοιπες μόδες, καθώς καταστρέφεται το αυτοκίνητο, αλλά σε μινιατούρα έχει πολύ ενδιαφέρον. Περιμένω να δω τι ακριβώς σκέφτηκες και πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 28, 2012 11:17:43 GMT 2
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Για τις φωτό χρησιμοποιώ DSLR για αυτό έχουν διαφορά... Κώστα έχεις δίκιο φίλε, είναι εκτός κλίμακας το καλώδιο του πολλαπλασιαστή...μπήκε δοκιμαστικά και θα αλλαχτει. Η τροφοδοσία δεν είναι έτοιμη ακόμα μιας θα πρέπει να μπούν και τα ρακορ κλπ... Πρόδρομε, με το hot rodding καλά τα πάω σε γενικές γραμμές...μερικές κατασκευές είναι από άλλον πλανήτη...εκείνο που δεν μπορώ σε real καταστάσεις είναι το rat rodding...αλλά μοντελιστικά είναι πρόκληση και αυτό
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 1, 2012 7:52:04 GMT 2
Αλεξανδρε μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!! Ξεχωριστη ιδεα κ πεντακαθαρα εκτελεσμενη!! Καλη συνεχεια!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 4, 2012 0:05:35 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Χρηστάρα! Μια μικρή συνέχεια στο θέμα...Τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκα με την βάση του σαλονιού. Επειδή είχε η μπανιέρα είχε μεγάλο κενό με το αμάξωμα, έπρεπε να το γεμίσω. Οπότε και χρησιμοποιήσα πλαστικό. Έπειτα, έπεσε τρελό μασκάρισμα στο ταμπλό και στο σαλόνι για να κάνω διχρωμία. Δοκίμασα να κάνω τα δέρματα "ελαφρώς used", για αυτό και έκανα μια δική μου πατέντα. Μετά το αστάρωμα, έτριψα εκτός από μερικά σημεία όπου θα καθόταν άνθρωπος, με αποτέλεσμα τα σημεία αυτά να έχουν ένα σαγρέ εφέ. Αυτό έγινε πιο έντονο, όταν έπεσε το μαύρο σατεν. Τέλος την διχρωμία την ψέκασα διάφορα χέρια, και απο διάφορες αποστάσεις ώστε να έχει αντίκτυπο στην απόχρωση και την χρήση... Οι ασορίλες είναι από την φωτό και δεν φαίνονται στην πραγματικότητα... Θέλει πολύ δουλειά ακόμα και στο τέλος βερνίκη σατεν...είμαι ακόμα στην αρχή του θέματος εσωτερικό. Ελπίζω να σας αρέσει! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας : :
|
|