RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 9, 2012 18:17:58 GMT 2
Δεν αποκλείεται τελικά να είναι και το επόμενο θύμα μου ! Καλησπέρα Ανδρέα, Θα αλλάξω τη φράση σου ως εξής: Δεν αποκλείεται τελικά να μην είναι και το επόμενο θύμα μου ! ;D ;D ;D Άντε καλόφτιαχτη φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 9, 2012 20:25:50 GMT 2
Καλά την άλλαξες τη φράση μου για μάλλον όπου να' ναι αρχίζει...
Σ' ευχαριστώ πολύ Απόστολε !!!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 10, 2012 16:15:49 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 10, 2012 16:26:51 GMT 2
Απλά respect Ανδρέα. Από τα καλύτερα, καθαρότερα και ποιοτικότερα εσωτερικά, που έχω δει γενικώς (AF συμπεριλαμβανομένου). Τα σέβη μου, στη τέχνη σου φίλε : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 10, 2012 17:36:21 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Το σχόλιο σου είναι συγκινητικά τιμητικό για μένα !!! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Το ν' αναφέρεις ότι το εσωτερικό του rover συγκρίνεται με τα κορυφαία του AF (που όλοι μας ξέρουμε τι δουλειές κρύβει στις σελίδες του) αυτό για μένα σημαίνει πολλά !!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 10, 2012 17:51:14 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Όταν λαμβάνεις τέτοια κολακευτικά σχόλια απο τον Γιώργο η δικιά μου γνώμη ασφαλώς και περισσεύει........ Απίστευτη ποιότητα παντου, flocking σεμιναρίου, ταιριαστοί χρωματικοί συνδυασμοι και φυσικα τα gatzet που προσθέτουν πόντους!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε, απλά ΑΨΟΓΟ!!! Τις ζώνες ασφαλείας μπροστά μην ξεχάσεις φίλε....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 10, 2012 18:09:01 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα φίλε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!!
Για τις ζώνες μπροστά που αναφέρεις, όταν το όχημα δεν είναι διθέσιο (π.χ. ferrari ) που μπορούν να τοποθετηθούν πολύ πιο εύκολα στην προκειμένη περίπτωση που οι ζώνες πιάνουν ψηλά στην κολώνα η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη... Να φανταστείς ότι ακόμα και στο rover οι ζώνες που τοποθέτησα πίσω κανονικά είναι λάθος γιατί πιάνουν στη πίσω κολώνα ψηλά στον ουρανό του αυτοκινήτου αλλά επειδή δεν γινονταν να τοποθετηθούν εκεί είπα να τις βάλω έστω και σε λάθος θέση...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 10, 2012 18:29:03 GMT 2
Για τις ζώνες μπροστά που αναφέρεις, όταν το όχημα δεν είναι διθέσιο (π.χ. ferrari ) που μπορούν να τοποθετηθούν πολύ πιο εύκολα στην προκειμένη περίπτωση που οι ζώνες πιάνουν ψηλά στην κολώνα η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη... Να φανταστείς ότι ακόμα και στο rover οι ζώνες που τοποθέτησα πίσω κανονικά είναι λάθος γιατί πιάνουν στη πίσω κολώνα ψηλά στον ουρανό του αυτοκινήτου αλλά επειδή δεν γινονταν να τοποθετηθούν εκεί είπα να τις βάλω έστω και σε λάθος θέση... Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει ότι πάνε τόσο ψηλά. : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 10, 2012 20:58:33 GMT 2
Ανδρεα συμφωνω με το Γιωργο.Αριστουργημα το εσωτερικο φιλε! Το δε ξυλο ειναι πολυ αληθοφανες και πιστευω οτι κλεβει την παρασταση!! Καλη συνεχεια!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 10, 2012 22:53:10 GMT 2
Ανδρέα συμφωνώ απόλυτα με τον Αρχηγό (Γιώργο) , η δουλειά σου είναι για σεμινάριο, κάτι που θα παρακαλέσω τον Αρχηγό να βάλει σε ψηφοφορία. : : : : : : : : : : : : Σπύρος
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 11, 2012 1:52:03 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 11, 2012 8:58:12 GMT 2
Τέλειο το εσωτερικό!!!!!!!!!!!!!! Όπως πάντα...
Τελικά είχες δίκιο οτι το βελουτέ χαρτί δεν είναι σαν το flocking. Το flocking σου δίνει πολύ πιο ωραίο αποτέλεσμα και μπορείς να κάνεις ότι κομμάτι θέλεις, ενώ το βελουτέ δεν μπορέις να κάνεις σωστά κομμάτια που έχουν καμπύλες πχ την ρεζέρβα ή τους πίσω θόλους...
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 11:58:22 GMT 2
Βαγγέλη , Σπύρο, Κώστα και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας για τα πολύ τιμητικά σας σχόλια !!!
Σπύρο ψηφοφορία για τι πράγμα ακριβώς ?
Γιώργο κυρίως αυτό που αναφέρεις είναι μου με κάνει να προτιμώ τον φλόκο απο το βελουτέ, τ'ότι δηλαδή μπορείς να καλύψεις όποια επιφάνεις θές... και ακόμα ότι με τον φλόκο το πάχος της μοκέτας πλησιάζει περισσότερο αυτό των πραγματικών αυτοκινήτων...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 11, 2012 20:39:53 GMT 2
Ζητάω να ψηφίσει το forum να "απαιτήσουμε" από σένα να μας κάνεις μαθήματα -- στην πράξη -- στο βάψημο το γυάλισμα το floging κλπ.
Αυτό αητάω αγαπητέ Ανδρέα
Φιλικά Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 20:50:37 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Σπύρο, καλέ μου φίλε για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο πρόσωπο μου, με τιμά ιδιαίτερα αυτό ! Απο την άλλη μοντελιστές υπάρχουν πολλοί σ' αυτό το φόρουμ που κάνουν εξαιρετική δουλειά και εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω πρός αυτή την κατεύθυνση... Πάντως συνειδητοποίησα και εγώ ότι τα wip είναι ένα καλό σχολείο και μπορεί κάποιος να δείξει κάποια πράγματα πολύ καλύτερα και κάποιος άλλος να μάθει πολύ περισσότερα που δεν θα είχε αλλιώς τη δυνατότητα να το κάνει...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 12, 2012 10:02:22 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Το εσωτερικό έγινε κουκλάκι!!! Τα χρώματα έδεσαν πολύ όμορφα, ο φλόκος τέλειος, και με τα αξεσουάρ μαζί, η εικόνα είναι πολύ όμορφη!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος
|
|