georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 11, 2012 17:19:12 GMT 2
Αλέξη πανέμορφη...Τελικά οι μηχανές σου πάνε καλύτερα!!!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 12, 2012 12:14:18 GMT 2
Αλέξη πανέμορφη...Τελικά οι μηχανές σου πάνε καλύτερα!!!! Να σαι καλά Γιώργη, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 12, 2012 15:58:52 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα !
Και εγώ πιστεύω ότι τα δίτροχα σου πάνε καλύτερα ! Η κατασκευή σου είναι εξαιρετική... μπράβο φίλε
|
|
|
Post by alex78 on Aug 12, 2012 22:24:05 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα ! Και εγώ πιστεύω ότι τα δίτροχα σου πάνε καλύτερα ! Η κατασκευή σου είναι εξαιρετική... μπράβο φίλε Ανδρέα σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!! Παιδιά μην ''επιμένετε'' άλλο περί διτρόχων, διότι έχω ''χτίσει'' μετα κόπων και βασάνων ένα στόκ των 50 περίπου κίτ, εκ των οποίων μόνο 3 μηχανές και 1 τράκτορας και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα βγάλω στο ''σφυρί''...... ;D ;D
Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 13, 2012 9:42:55 GMT 2
Αλέξη, φίλε μου, μπράβο... Αυτό είναι πράγματι, μοντελισμός υψηλού επιπέδου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και στα υπόλοιπα. Αλήθεια, οι βίδες στην εξάτμιση τι είναι και ποίας εταιρίας κάρμπον decal χρησιμοποίησες? ΥΓ. Πάντως, αν θέλεις να ξεφορτωθείς τα αυτοκίνητα σου, θα σε βοηθήσουμε, μην ανησυχείς ;D ;D ;D
|
|
|
Post by thanosmav on Aug 13, 2012 23:04:08 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 14, 2012 23:19:43 GMT 2
Αλέξη, φίλε μου, μπράβο... Αυτό είναι πράγματι, μοντελισμός υψηλού επιπέδου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και στα υπόλοιπα. Αλήθεια, οι βίδες στην εξάτμιση τι είναι και ποίας εταιρίας κάρμπον decal χρησιμοποίησες? ΥΓ. Πάντως, αν θέλεις να ξεφορτωθείς τα αυτοκίνητα σου, θα σε βοηθήσουμε, μην ανησυχείς ;D ;D ;D Γιώργο, άκρως επαινετικά σχόλια με ξεχωριστή βαρύτητα ιδιαιτέρως όταν γράφονται απο μοντελιστές κορυφαίου επιπέδου και σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτό!!! Οι βίδες και το carbon που χρησιμοποιήσα τα έδινε το κίτ μέσα και προφανώς είναι και αυτό της Cartogtaf. Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Aug 14, 2012 23:21:19 GMT 2
Θάνο να σαι καλά φίλε μου, σέυχαριστώ!! Αλέξης : :
|
|