|
Post by AlexAmarandos on Sept 18, 2012 23:46:46 GMT 2
Χρόνια πολλά να την χαίρεσαι φίλε μου έστω και καθυστεριμένα!
Η Ferrari άψογη και το χρώμα τέλειο!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2012 17:44:28 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους που μας ευχηθήκατε. Να είστε καλά... Για τη Ferrari, πρέπει να φτιάξω τους δείκτες των φλας. Ελπίζω αύριο να φωτογραφηθεί... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 21, 2012 15:59:56 GMT 2
Με το παρόν, ολοκληρώνεται η κατασκευαστική παρουσία μου στο καλοκαιρινό μας GB, το οποίο πήγε πολύ καλά (νομίζω ) και ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για την ιδέα... Στα της superamerica τώρα, όπου τα τελευταία στάδια και η ολοκλήρωση της κατασκευής έγιναν μέσα σε ένα απόγευμα, με στόχο να προλάβω τη γιορτή της Σοφίας, κάτι που ήδη ξέρετε . Οπότε δεν έβγαλα φώτο και ζητώ συγνώμη για αυτό. Επίσης κάποια πράγματα έγιναν, αναπόφευκτα, λίγο βιαστικά και χρειάζονται μικροδιορθοσούλες, που αποκαλύφθηκαν με τη φωτογράφηση. Προσπάθησα όμως να ρεφάρω, βγάζοντας όσο γίνεται πιο πολλές φώτο, με αρκετά κοντινά (όσο μου το επιτρέπει το ελλειμματικό μου φωτογραφικό ταλέντο)... Πάμε στο ζουμί λοιπόν... συνεχίζεται...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 21, 2012 16:18:59 GMT 2
Με την superamerica ολοκληρώθηκε και η θεματική συλλογή των πολιτικών Maranello (550, 575Μ & 575 superamerica ) - λείπει η αγωνιστική 550 της prodrive - και για αυτό το λόγο σας τις παρουσιάζω. Η 550 και η 575Μ, προέρχονται από τα κιτ της fujimi (υπάρχει αναλυτικό wip), ενώ η superamerica, όπως ξέρετε, είναι της revell. Και εδώ αναπόφευκτα έρχεται η ώρα της σύγκρισης... που κλείνει υπέρ της εκδοχής της Ιαπωνικής εταιρίας. Oι maranello των γιαπωνέζων είναι πιο ντελικάτες, πιο σωστές σχηματικά, "κάθονται" χαμηλά, και είναι πιο εύκολες στην κατασκευή. Στον αντίποδα η revell δίνει ένα αρκετά καλό κινητήρα και πιο σωστές αναρτήσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο χοντροκομμένο. Όπως και να έχει, το κιτ αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά που στοιχίζει (η αμερικάνικη έκδοση μπορεί να βρεθεί με 10€) και δίνει (με κάποιες αλλαγές και προσθήκες) ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ελπίζω να σας αρέσει. Να είστε όλοι καλά. Με φιλικούς - συναδελφικούς χαιρετισμούς
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 21, 2012 20:50:20 GMT 2
Καλησπέρα george, πανέμορφη η superamerica και μπορώ να πώ οτι ενώ δεν μου αρέσει σαν σκαρί, οι χρωματικοί συνδυασμοί που επέλεξες για αμάξωμα/εσωτερικό/ζάντες την ανέδειξαν τόσο που μου αρέσει περισσότερο από τις άλλες 2 Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 21, 2012 21:54:19 GMT 2
Σε ευχαριστώ Αγάπιε... Πως να μην σου αρέσει η superamerica, περισσότερο... Αφού είναι κρυφό-αμερικανιά ;D ;D : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 21, 2012 23:38:11 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Είναι κούκλα!!! Κοιτάω τις φωτογραφίες και δεν τη χορταίνω... Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 22, 2012 10:44:38 GMT 2
Γιώργο πανέμορφη η συλλογη σου φίλε! Είναι όλες κούκλες : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 22, 2012 12:49:31 GMT 2
Πανέμορφη η superamerica Γιώργο, μπράβο...
Το γυάλισμα κορυφαίο και οι χρωματικοί συνδυασμοί πολύ πετυχημένοι !!!
Θα ήθελα βέβαια να έχει βγεί πιο χαμηλή και με μικρότερη απόσταση μεταξύ τροχών και θόλων αλλά είμαι σίγουρος ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες...
Όσο για τη συλλογή σου... η μια είναι καλύτερη απο την άλλη !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 22, 2012 19:37:00 GMT 2
Πανεμορφη Γιωργο οπως ολα τα μοντελα σου αλλωστε!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 23, 2012 0:49:21 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή Γιώργο όπως άλλωστε και οι άλλες δύο Ιταλίδες σου, συγχαρητήρια!!
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 23, 2012 11:30:24 GMT 2
Καταπληκτική Γιώργο : : : : Τώρα μια Panamerica και "έκλεισε" η συλλογή Προσωπικά λάτρεψα το μπλέ και το βυσσινί χρώμα
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 24, 2012 9:34:45 GMT 2
Νομίζω πως οι αποπάνω με κάλυψαν... Μπράβο και πάλι μπράβο γιατι το φινίρισμα και την δουλειά που κάνεις σε όλα σου τα μοντέλα.... : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 24, 2012 11:30:49 GMT 2
Πραγματικό φινίρισμα επιπέδου gtziaf! : : : : : : : : Ο χρωματικός συνδυασμός μού άρεσε και μένα πολύ! Και τώρα, μετά το διάλειμμα με τις "εύκολες" (λέμε τώρα...) Ferrari, ώρα για επιστροφή στην - ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική - μπέμπα που εκκρεμεί στο άλλο G.B., σωστά; : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2012 18:47:09 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη. Θα ήθελα βέβαια να έχει βγει πιο χαμηλή και με μικρότερη απόσταση μεταξύ τροχών και θόλων αλλά είμαι σίγουρος ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες... Ανδρέα έχεις απόλυτο δίκαιο. Τα μοντέλα της revell (εκείνης της περιόδου) κάθονται πολύ ψηλά (σαν suv ). Το δικό μου σφάλμα ήταν ότι λόγου καλοκαιριού το μοντέλο δουλευόταν στη Θεσσαλονίκη και οι ζάντες ήταν Καβάλα. Οπότε τα dry fit να γίνουν με άλλο ζαντολάστιχο, από αυτό που χρησιμοποίησα, τελικά. Οπότε ενώ ο πίσω κάθισε σωστά σύμφωνα με τις φώτο, ο μπροστά θόλος, ήθελε λίγο κατέβασμα ακόμη. Δίνω και φώτο για αναφορά : Η συνολική απόσταση της από το έδαφος, πάντα με βάση τη φώτο, προσεγγίζει αρκετά (νομίζω) αυτή της πραγματικής. Εδώ χαλάει την εικόνα το λάθος, σχηματικά, εμπρός μέρος, που σε συνδυασμό με το δικό μου λάθος στο θόλο, επηρεάζουν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα. Και τώρα, μετά το διάλειμμα με τις "εύκολες" (λέμε τώρα...) Ferrari, ώρα για επιστροφή στην - ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική - μπέμπα που εκκρεμεί στο άλλο G.B., σωστά; Νεκ, η μπέμπα είναι ήδη στον πάγκο αλλά κάθε φορά που ακουμπάω ένα κομμάτι της, προκύπτουν κι άλλες δουλειές. Ελπίζω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχω κάτι να δείξω. Παράλληλα θα ξεκινήσει θέμα έκπληξη, fun build, με ανάλογη τύπου "καμήλας" παρουσίαση (αν έχω την ανάλογη έμπνευση)... Εδώ είμαστε να τα λέμε και να τα γράφουμε
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 25, 2012 11:30:14 GMT 2
Γιωργο κουκλα η SuperAmerica : : Η οροφη που περιστρεφεται και 'παρκαρει' στο πισω μερος, με τρελαινει Βγαλε και μια φωτο 'εν κινηση' τη οροφη οπως στην φωτο της αναφορας. Αντε παμε στο επομενο : :
|
|