.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 17, 2012 10:29:45 GMT 2
Kαλημερα σε ολους! Αλεξη και Αντωνη σας ευχαριστω για την ενθαρυνση! Αlex θα σε απογοητευσω μιας και σκοπευω να το κανω με την καροτσα κατω... Εν αναμονη λοιπον της βροχης που μας υποσχεται το εδω και δυο μερες meteo αλλα δεν λεει να ερθει, εγιναν δυο τρεις εργασιουλες ακομα... Το σασι αφου ψεκαστηκε ελαφρως (ελπιζω) με λακ ,μιας και δεν θελω πολυ φθορα, σταλθηκε να κανει το μπανακι του μεχρι το μεσημερι ωστε να μαλακωσει Επισης βαφτηκαν οι ζαντες , τα τεποζιτα και τα φιλτρα του αερα με τις εξατμισεις... Αυτα προς το παρον, περιμενω τα αποτελεσματα του μουλιασματος ... ! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 19, 2012 10:46:12 GMT 2
Καλημερα! Για δειτε ενα προχειρο dry fit : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 19, 2012 11:58:03 GMT 2
Καλημέρα Γιάννη! Ωραία δένει σαν κιτ! Βέβαια θεωρώ πως δεν θα αφήσεις έτσι γυαλιστερή την καμπίνα...λογικά θα την ταλαιπωρήσεις και αυτήν Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 19, 2012 23:44:33 GMT 2
Γιάννη μια χαρά το βλέπω και η δουλειά στην καρότσα δείχνει εντυπωσιακή. Καλή συνέχεια... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 20, 2012 13:33:38 GMT 2
Γιωργο να σαι καλα και καλως μας επεστρεψες! Αλεξη φυσικα και θα πειραχτει και η καμπινα αλλα οχι πολυ ... Με την ευκαιρια να σας πω οτι ψαχνωντας το ποσο θα λερωσω τους τροχους, σαν μανα εξ ουρανου παρουσιαστηκε φορτηγο πελατη το οποιο ειχε πανω του αυτο ακριβως που φανταζομουν ... Για δειτε Παει και αυτο το προβλημα λοιπον, προχωραμε.... : :
|
|
|
Post by nektarios on Nov 20, 2012 14:24:32 GMT 2
Φίλε Γιάννη, αν και - όπως ξέρεις - δεν είμαι οπαδός των φθορών, πρέπει να παραδεχτώ οτι η δουλειά σου είναι εξαιρετικά αληθοφανής! Ειδικά οι "νυχιές" στην καρότσα είναι, εκτός από καλοφτιαγμένες, και πολύ πρωτότυπες! : : : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 12:29:49 GMT 2
Νεκταριε ευχαριστω, βεβαια εχει δουλεια ακομα η καροτσα μιας και νιωθω (!!!) οτι λειπει λιγη λασπη ακομα... δεν είμαι οπαδός των φθορών Ε...ενταξει , κανεις δεν ειναι τελειος ;D : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 13:05:14 GMT 2
Να σας ενημερωσω οτι η καμπινα , το καπω και τα φτερα απεκτησαν λιγα βαθουλωματακια απο τις πετρες που επεσαν κατα τα διαφορα φορτωματα (λεμε τωρα ) .Στην συνεχεια απεκτησαν λιγη σκουρια , ψεκαστηκαν με λακ, βαφτηκαν ξανα, και μπηκαν και αυτα να κανουν ενα μπανακι... Εδω βλεπετε το πριν Περιμενουμε το μετα , οπότε τα λεμε σε λιγο...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 21, 2012 15:50:51 GMT 2
Ρε συ Γιάννη, έπρεπε να κάνεις και "λίγα βαθουλωματάκια" στις λείες επιφάνειες πάνω από τα φώτα! ;D Πώς σου ξέφυγε αυτό; Επίσης, για τη καρότσα έχεις δίκιο: κι εγώ νιώθω οτι λείπει "λίγη" λάσπη ακόμη. Για την ακρίβεια, είναι σχεδόν άδεια! ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 21, 2012 18:21:05 GMT 2
Καλησπερα ! Τελικα εχει δικιο ο λαος που λεει ''μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις''...Γιατι το λεω αυτο; Γιατι ειχα προθεση να κανω λιγη σκουρια αλλα στην πορεια μου αρεσε (με ξερετε αλλωστε ) και εβαλα αρκετη... Εκανα και λιγα ''τρεξιματακια'' , και μια τρυπουλα, και αλλη μια στην καροτσα , ε να μην παιξω και γω λιγο σαν μικρο παιδι; Οριστε και το μεχρι τωρα αποτελεσμα : Πως σας φαινεται, νομιζω οτι δενει (στα δικα μου ματια παντα) αρκετα καλα με την καροτσα, βεβαια εχουμε αρκετο δρομο ακομα οποτε...υπομονη! Βιαστηκες για τα φτερα, απλα δεν φαινοταν !!!!
Να ειστε καλα, τα λεμε! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 21, 2012 21:46:03 GMT 2
Σιγά μην κρατιόσουν... Εμένα πάντως μ'αρέσει....Η γρίλια ίσως θα μ'άρεσε λίγο ακόμα βρώμικη...
Όπως και να χει ωραίος Γιάνναρε!!
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 22, 2012 12:59:36 GMT 2
Γιάννη πολύ όμορφη η βρωμιά σου φίλε! "Θάμπωσε" λίγο τα χρώμια για να δέσουν στο σύνολο! Καλή συνέχεια φίλε : : : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 22, 2012 19:17:06 GMT 2
καλησπερα φιλε Γιαννη. καλεεεες οι σκουριες! τις γρυλιες τις βρηκε τωρα τελευταια ο οδηγος σε μαντρα, και τις αγορασε σε καλη τιμη ε?
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 23, 2012 12:24:00 GMT 2
Χαιρεται!!!! Αγαπιε, Αλεξανδρε και Αντωνη αφου σας ευχαριστησω για τα σχολια σας να σας πω οτι και βεβαια ολα αυτα που λετε θα γινουν αλλα...στην ωρα τους!!!! Σηκωνει αρκετη δουλεια ακομα το κιτ σε λερωμα,λασπωμα και σκονισμα! Απλα τα αφηνω τελευταια, οταν με το καλο ''δεθει'' ολο το μοντελο για να ειναι οσο το δυνατον πιο συμμετρικο το αποτελεσμα...Παντως χαιρομαι που σας αρεσει ως εδω... Εδω να πω σε ολους τους φιλους που παρακολουθουν την κατασκευη οτι : ΤΟ PROJECT ΠΑΓΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ G.B. (δοκιμασα να τα κανω παραλληλα αλλα δεν με παιρνει...) Να ειστε ολοι καλα , τα λεμε σε λιγες μερες εδω... : : : : : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 27, 2012 13:45:49 GMT 2
Χαιρεται και χρονια πολλα σε ολους!!! Μιας και το G.B για μενα τουλαζιστον εφτασε στο τελος του , ειναι καιρος να καταπιαστω παλι με την μεγαλη μου αγαπη που δεν ειναι αλλη απο τα φορτηγα! Πισω στο dumper λοιπον οπου μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι μετα την τελευταια επιδρομη της μανας μου στο μαγαζι (βλεπε γενικο ξεσηκωμα-καθαρισμα), ορισμενα κοματια του κιτ εκαναν φτερα... : : Ετσι εμεινα χωρις εξατμισεις, και χωρις βαση για το εμπρος μερος της καροτσας (εκει που πιανει η ''μπουκαλα'' του υδραυλικου). Βαση εφτιαξα οπως οπως απο δυο πλαστικες δοκους που βρηκα στο spare box ,ενω απο το πρωι προσπαθω να ταιριαξω διαφορες εξατμισεις με διαφορες σωληνες αλλα και με (αντε παλι) διαφορες αποληξεις μιας και δεν πρεπει να ''βρισκουν'' στην καροτσα... Αυτα τα ολιγα , ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα να σας πω το απογευμα περι των εξατμισεων... Καλο μεσημερι : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 30, 2012 7:03:57 GMT 2
Καλημέρα Γιάννη! Τελικά αυτές οι μανάδες ''ξεφυτρώνουν'' πάντα εκεί που δεν πρέπει ;D, αλλά και συ βρε μπαγασάκο χύμα όλα πάνω στο τραπέζι : :, τσπ θα βρείς την άκρη δεν σε φοβάμαι καθόλου....... Καλή συνέχεια και Χρονια Πολλά!! Μιας και το G.B για μενα τουλαχιστον εφτασε στο τελος του..... Φοβάμαι πως έχω χάσει επεισόδια.......... Αλέξης : :
|
|