.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 20, 2012 12:12:16 GMT 2
: : : : : : Hallo everybody!!!! : : : : : : Αλλο ενα project ξεκιναει εν μεσω καυσωνα και γενικοτερου κλιματος...χαλαρουιτας!!! Αμερικανια κι αυτη τη φορα με την μορφη ενος ακουραστου εργατη σε νταμαρια και λατομεια με καθε ειδος χωματος λασπης και πετρας να εχει περασει απο την καροτσα του. Το κιτ με τα περιεχωμενα του ειναι αυτο Αντε να δουμε τι θα δουμε... Καλα να περνατε , τα λεμε : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 20, 2012 16:11:03 GMT 2
Ξεκινησα σιγα σιγα με την καροτσα , τα κοματια της οποιας με προχειρα dry fit εχουν μετρια εφαρμογη μεταξυ τους ενω θελουν και αρκετο καθαρισμα απο περισευματα πλαστικου. : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 20, 2012 17:58:00 GMT 2
Καλή αρχή, φίλε μου! Αυτό το μοντέλο νομίζω οτι επιβάλλεται να γίνει λερωμένο, ταλαιπωρημένο, και όλα τα υπόλοιπα σχετικά! Δώσ' του λοιπόν να καταλάβει!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 20, 2012 18:44:21 GMT 2
Ευχαριστω Νεκ! Θα κανω οτι χειροτερο μπορω ;D ;D ;D
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jul 20, 2012 20:39:47 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 20, 2012 20:50:15 GMT 2
Γιάννη καλή αρχή φίλε μου, είσαι πραγματικά ασταμάτητος, εύγε!! : : Επιτέλους επιστροφή στη λασπουριά έτσι......? ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 21, 2012 9:39:44 GMT 2
Καλή αρχή Γιάνναρε... Βρίσκω πολύ ευχάριστο, ότι έχεις το χρόνο και ποστάρεις το ένα μοντέλο μετά το άλλο. ΥΓ. Μήπως αφού θα τινάξεις τα κλαπέτα στο λέρωμα, μήπως να του έφτιαχνες και μια μικρή βάση, ίσα - ίσα που να το χωράει, για να το έδενες σαν σκηνικό? Μια ιδέα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2012 10:48:48 GMT 2
Καλημέρα σύντεκνε! ;D Καλή αρχή φίλε, είμαι σίγουρος για το όμορφο αποτέλεσμα!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 22, 2012 10:53:51 GMT 2
Αρχηγε καλημερα!! Γιαννη δωσε πονο κ τιγκαρε το στη λασπη!! Προσωπικα θα ηθελα να το δω με πολλα μπαζα στον κουβα!!!!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 23, 2012 9:07:52 GMT 2
Γιάννη καλή αρχή και καλά βρομίσματα!!!!!!!!!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 23, 2012 10:09:25 GMT 2
Ωωωωω ολος ο καλος ο κοσμος επεστρεψε στο φορουμ! : : : : Καλημερα , καλημερα!!! Τι κανετε φιλοι μου , σας ευχαριστω για τα σχολια σας και να ξερετε οτι θα προσπαθησω να ικανοποιησω ολα σας τα αιτηματα περι λασπης και βρωμιας εκτος (μαλλον) απο του Γιωργου για τη βαση λογω ελλειψης χωρου στη βιτρινα. Α! by the way η καροτσα συναρμολογηθηκε και αναζητειται τροπος δημιουργιας των χτυπηματων απο τις πετρες. Ισως γινει η δουλεια με ζεσταμενο σιδερο και ελαφρα πιεση των τοιχωματων απο μεσα προς εξω...Θα σας πω... Αντε καλημερα σε ολους : : : : : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 23, 2012 13:39:37 GMT 2
Χαιρεται! Μικρο update απο την κατασκευη της καροτσας την οποια προσπαθω να κανω αρκετα ταλαιπωρημενη με εμφανη σημαδια απο τα φορτια.Ετσι τα πλαινα εχουν παραμορφωθει απο το βαρος του χωματος ενω εχουν αποκτησει και εξογκωματα απο τις πετρες!!! Για δειτε: Αυτα για την ωρα, συνεχιζω και με την αλλη μερια και τα λεμε... : :
|
|
|
Post by volidas on Jul 23, 2012 14:01:50 GMT 2
Μπράβο : : : : : : ΚΥΡΙΕ Γιάννη πολύ καλό το αποτέλεσμα : : Αν και αυτή η καρότσα κάτι μου θυμίζει Δεν πιστεύω να είχε πάρει μέρος στη ληστεία στο πολύ σκληρός για να πεθάνεις
|
|
|
Post by rous74 on Jul 23, 2012 15:17:58 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά απο έναν εξαιρετικό μοντελιστή !!! Ακόμα δεν άρχισες και μας καθήλωσες...
Καλή συνέχεια...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 23, 2012 15:34:10 GMT 2
Μπράβο ΚΥΡΙΕ Γιάννη πολύ καλό το αποτέλεσμα Αν και αυτή η καρότσα κάτι μου θυμίζει Δεν πιστεύω να είχε πάρει μέρος στη ληστεία στο πολύ σκληρός για να πεθάνεις Μπραβο Διονυση, πωωω τι ειπες τωρα! Εκει στο τουνελ δεν ηταν που φορτωναν νομιζω τις χρυσες ραβδους; Θα παω να τα νοικιασω σε dvd ολα! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 23, 2012 15:36:58 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά απο έναν εξαιρετικό μοντελιστή !!! Ακόμα δεν άρχισες και μας καθήλωσες... Καλή συνέχεια... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα θυμισου το ''Μηδένα προ του τέλους μακάριζε'' : :
|
|