|
Post by rous74 on Jul 23, 2012 17:16:58 GMT 2
Μετά απο αυτά που έπαθες στο renault έχεις δίκιο να το λές αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει !
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jul 23, 2012 19:35:36 GMT 2
Γιάννη πολύ ωραίο το ξετίναγμα της ''λαμαρίνας'' το παρακανες νομιζω με το λιώσιμο σε κάποια σημεία, άλλα εύκολα νομιζω διορθώνεται κάνοντας το να μοιάζει με σχίσιμο της λαμαρίνας!!! Επίσης να προσθέσω ότι θα πρέπει να ανοίξεις και το σασί της καρότσας!!! με βάση πάντα την δουλειά που έχεις κάνει στις λαμαρίνες!!! Θα ψάξω και καποιες φωτογραφίες από ένα φορτηγό που του είχα φτιάξει την καρότσα μάλλον μερεμέτια έφτιαχνα, γιατί φόρτωνε από άμμο μέχρι σκραπ!!! Ελπίζω να τις βρω!!! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jul 23, 2012 21:15:11 GMT 2
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 24, 2012 10:06:49 GMT 2
Δημητρη καλημερα, σε ευχαριστω για τις φωτο! Για το θεμα του πατωματος της καροτσας ρωτησα δυο φιλους μου που επαγγελονται χωματουργικα , ειδα και τα φορτηγα τους και ενω το πανω μερος της ειναι αρκετα φθαρμενο , το κατω ειναι ατοφιο (αν εξαιρεσεις την βρομια και λιγη επιφανειακη σκουρια. Στα dumper δε (οπως και στο ενα φορτηγο του Μιχαλη που ειδα) οπως θα ξερεις η καροτσα ειναι ''εξατμιση'' αφου τα καυσαερια περνουν μεσα στο σαντουιτς του πατωματος για να τη διατηρει στεγνη και να μην μενουν πανω λασπες... Με βαση αυτα νομιζω οτι θα αφησω το πατωμα (το απο κατω μερος) ως εχει ,με τις απαραιτητες φθορες βεβαια! : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 25, 2012 9:07:53 GMT 2
Φίλε Γιάννη, η κατασκευή εξελίσσεται όπως ακριβώς αναμέναμε, δηλαδή εξαιρετικά! : : : : Ωστόσο, μήπως θα ήταν καλό να φθείρεις λίγο και τον πλαινό σκελετό της καρότσας; Π.χ. να προσθέσεις σε αυτόν μερικά βαθουλώματα (οτι "βρήκε" δηλαδή σε κάποιο εξωτερικό εξόγκωμα και λύγισε προς τα μέσα), και κυρίως στο χείλος, που καταπονείται και περισσότερο, καθώς εκεί χτυπάνε πολύ συχνά πέτρες, αλλά και ο κουβάς του φορτωτή... Τώρα βέβαια θα μου πεις (και πολύ δικαιολογημένα!), μιλάω για φθορές εγώ που δεν έχω φτιάξει ποτέ ούτε μια γρατζουνιά, αλλά είπαμε: σ' αυτό το μοντέλο πρέπει να κάνεις ό,τι "χειρότερο" σηκώνει! ;D Άντε, καλή συνέχεια! : : Υ.Γ.: Επίσης, για περισσότερη αληθοφάνεια, μπορείς να προσθέσεις και μερικούς τόνους χρυσού σε ράβδους, πεταμένες όπως νά 'ναι πάνω στην καρότσα! ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 25, 2012 10:10:29 GMT 2
Ενδιαφέρον κατασκευή που πιστευω θα γίνει ενα απο τα αγαπημένα θέματα... Για την καρότσα : : : : : : αλλα θα συμφωνήσω με τον Νεκτάριο. Κάνε κανενά βαθούλωμα ή γέμισε το με γρατζουνιές...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 25, 2012 12:56:51 GMT 2
Γεια σας ,γεια σας ! Τι γινεται; Αυξημενη κινηση στο μαγαζι δεν μου επιτρεπει να ασχοληθω με το πισι αυτες τις μερες , αλλα οχι και με το μοντελο ευτυχως! ### Νεκ , για τις φθορες να σου πω οτι δεν θα ηθελα να το παραχε...κανω μιας και την καμπινα θα ηθελα να την κανω σε καλη κατασταση ,εξαλλου μην ξεχναμε οτι η καροτσα τρωει ολη την ταλαιπωρια ενω τοσο οι οδηγοι οσο και οι χειριστες των φορτωτων ειναι ''γατες'' και προσεχουν τις καμπινες... Υ.Γ.1 Χρυσο δεν θα βαλω ! Το χρηματοκιβωτιο ειναι στο σπιτι και βαριεμαι να κουβαλαω μεσα στη ζεστη... ### Γιωργο ευχαριστω , σε παραπεμπω στην απαντηση που εδωσα στον Νεκταριο! Θα τα πουμε...Καλο μεσημερι
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 25, 2012 13:10:49 GMT 2
Να και μια πρωτη γευση απο το τι γινεται με την καροτσα ,ετσι για να μη νομιζετε οτι τεμπελιαζω και πινω μονο corona με λεμονακι : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 25, 2012 13:29:30 GMT 2
Φίλε μου, πολύ καλή η "πρώτη γεύση" της καρότσας, αλλά νομίζω οτι οι πολλές "Κορώνες" με λεμονάκι σε οδήγησαν στο να παρερμηνεύσεις το προηγούμενο μήνυμά μου!... ;D ;D Εγώ δεν έγραφα τίποτε για καμπίνα (άλλωστε, κι εμένα μού αρέσει να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση!), αλλά αναφερόμουν στα "νεύρα" της καρότσας! Δηλαδή στο "πλέγμα" που περικλείει τα τετραγωνάκια που έχεις ήδη "πειράξει". Μάλιστα, απόρησα πώς σου γλίτωσαν από την αρχή! Καλή συνέχεια! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 25, 2012 15:27:59 GMT 2
Νεκ σου γραφω απο το μαγαζι οπως ξερεις , 40 βαθμους εχουμε με υγρασια 70%, η φορμα σταζει απο τον ιδρωτα, βαλε και τις αναθυμιασεις...ε ...παλι καλα να λεμε : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 17:23:38 GMT 2
Κορυφαία η καρότσα...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 17:41:58 GMT 2
Πολύ ωραία η δουλειά σου φίλε Γιάννη, εύχομαι καλή συνέχεια..... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 25, 2012 19:54:33 GMT 2
Ευχαριστω για το θετικο σχολιο, αλλα εχουμε δουλεια ακομα...Ελπιζω το αποτελεσμα να δικαιωσει τις προσδοκιες σου.. : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 25, 2012 19:59:51 GMT 2
[/spoiler][/quote] Αλεξη υπομονη φιλε μου ,αλλωστε εχουμε συνηθισει πια ! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 26, 2012 9:21:28 GMT 2
Πάρα πολύ ωραία η καρότσα... Και γώ στα πλαινά αναφερθηκα. Αλλά ετσι όπως την έκανες με κάλυψες απόλυτα. Μπράβο!! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 26, 2012 11:15:19 GMT 2
Γιωργο ευχαριστω, ναι κι εγω νομιζω οτι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...Παμε για το εσωτερικο τωρα... : :
|
|