|
Post by gtziaf on Jun 28, 2012 8:49:46 GMT 2
Τίτλος Group Build : Summer 2012 - Νo money, Cabrio Making
Group Build Synopsis - Υπεύθυνοι του Group Build: rawshooter - Κλίμακες : 1/43, 1/32. 1/24, 1/20, 1/16, 1/12 - Συμμετοχή kit : Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα λαμβάνουν μέρος αρκεί να μην είναι στα τελευταία στάδια πριν την ολοκλήρωση τους. - Αυτοκίνητα που καλύπτονται : Cabrio, Spider, Targa, Speedster, etc - Κατασκευαστική διάρκεια : 1/7/2012 - 30/10/2012
Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια για το Group Build, θέματα, φώτο για έμπνευση, κιτ κατάλληλα και φυσικά δηλώνουμε τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2012 9:00:36 GMT 2
Η συμμετοχή μου, στην πολύ ωραία πρωτοβουλία του Παναγιώτη, θα είναι μια Ferrari 348ts από το γνωστό κιτ της Hasegawa στην 1/24. Η επιλογή αφιερώνεται στον Παναγιώτη, μιας και οι πληροφορίες μου λένε ότι συμπαθεί το συγκεκριμένο μοντέλο αρκετά και ελπίζω να το ευχαριστηθώ και να χαλαρώσω γιατί είμαι τρέλα πιεσμένος τον τελευταίο καιρό. Καλές κατασκευές σε όλους : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 28, 2012 9:13:36 GMT 2
Καλημέρες με ωραία πράματα....
Θα συμμετάσχω αλλά δεν ξέρω ακόμα με τι...Αμφιταλαντεύομαι...Θα δούμε... Γιώργο λες να σου κάνω παρέα κι εγώ με ιταλίδα? Χμμμ....
Ελπίζω να χαλαρώσεις και να τα πούμε και από κοντά όταν έρθεις κατά δω...
Αγάπιος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 28, 2012 10:44:48 GMT 2
Και γω σε ιταλίδα προσανατολίζομαι....Καλή αρχή να έχουμε...
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 28, 2012 23:27:29 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση Ναί έχω πράγματι μια αδυναμία στ' οχημα αυτό ;D Λοιπόν και 'γώ (για αρχή) θα καταπιαστώ με "μακαρονάδα" αλλά με γερμανική σάλτσα Καλή αρχή και καλή επιτυχία σ' όλους
|
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 29, 2012 9:45:20 GMT 2
Γιώργο πιάσε κόκκινο, πωπωωωω μιλάμε τηλεπάθεια Φίλε δεν πειράζει ξεκίνα το εσύ, έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να συμμετάσχω με 2-3 κιτ σ' αυτό το g.b. (καλοκαίρι είναι = χρόνος μπόλικος). Άλλωστε και το ιδιο κιτ να κάνουμε τί πειράζει;;; Ισα - ίσα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε διαφορετικούς συνδιασμούς στο ίδιο θέμα
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 29, 2012 16:51:30 GMT 2
Δεν το έχω παραγγείλει ακόμα οπότε μην στο χαλάσω....Έτσι κι αλλιώς ήμουν και μεταξύ μιας mercedes sl... Ξεκίνα το εσύ, δεν πειράζει... Το πολύ πολύ να ανταλάζουμε απόψεις....
|
|
|
Post by rous74 on Jun 30, 2012 11:56:51 GMT 2
Παναγιώτη ωραία η πρωτοβουλία σου, συγχαρητήρια ! Για λίγο είχα προλάβει και είχα τελειώσει το audi r8 spyder... γιατί ταίριαζε super με το θέμα σου. Κάτι όμως μπορεί να βρώ να φτιάξω και εγώ αν προλάβω γιατί φτιάχνω και άλλα πράγματα τώρα... Όπως και να χει είναι ένα πολύ ωραίο θέμα, μπράβο και καλές κατασκευές σε όσους θα συμμετέχουν !
|
|
|
Post by nektarios on Jul 1, 2012 18:25:04 GMT 2
Κύριοι, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου GB, εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες να χαρείτε αυτά που θα φτιάξετε! Εγώ λέω να συμμετάσχω με την "ομάδα των σχολιαστών", καθώς δεν διαθέτω κατάλληλο μοντέλο, αλλά και δεν θα ήθελα να προσθέσω ακόμη ένα στα ήδη 30 στοκαρισμένα που περιμένουν στο ντουλάπι... Βεβαίως, αν συμφωνούσαν ο Admin και ο rawshooter, θα μπορούσα να συμμετάσχω με το παρακάτω speedster: ;D ;D ;D ;D ;D (Αυτό ήταν το ανέκδοτο του μήνα, ελπίζω να γελάσατε...) Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους, και καλό καλοκαίρι! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 2, 2012 15:18:06 GMT 2
Φίλε Ανδρέα η R8 σου "τα σπάει" ειλικρινά, όπως ολα τα κιτ που έχεις ποστάρει άλλωστε, και κρίμα που δεν πρόλαβε αυτο το g.b. αλλά είμαι σίγουρος 100% οτι θα επιλέξεις και θα κατασκευάσεις "κομματάρα" και πάλι Αναμένω λοιπόν θέμα και έναρξη Νεκτάριε ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ οτι θα είσαι στην ομάδα "σχολιασμού" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το Vamos περιλαμβάνεται σ' αυτο το g.b. !!!!!!! Πιο cabrio και πιο καλοκαιρινό δεν γίνεται φίλε Ορμα του πάραυτα Τυπικά το g.b. μας άρχισε, είπαμε χαλλλλλαρά οπότε διαλέγουμε, παραγγέλνουμε, ξεκινάμε κτλ.......Κιτ υπάρχουν πάρα πολλά (σαν επιλογές) απο διάφορες εταιρίες, δεν ξέρω αν θα ήταν χρήσιμο ν' "ανεβάσω" λίστα (μιας και ο διαθέσιμος διαδι/κός χώρος είναι πολύτιμος). Για το αναμνηστικό, που ανέφερα στην αρχή, ήδη δρομολογείται και παίρνω κάποιες προσφορές. Τυχόν νέα και τελική τιμή θα σας την ανακοινώσω και εννοείται αποφασίζουμε ομαδικώς
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 17:16:59 GMT 2
Παναγιώτη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ! Εννοείται πως θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ, θα κοιτάξω τι μπορώ να βρώ και αν περισεύει χρόνος και θα το ανακοινώσω... Σ' ευχαριστώ και πάλι, και καλές κατασκευές...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2012 21:58:16 GMT 2
Νεκτάριε το κιτ σου είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού... Οπότε go for it... ΥΓ. Εξάλλου υπεύθυνος είναι ο Παναγιώτης, οπότε η γνώμη μου περισσεύει : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 3, 2012 11:31:48 GMT 2
Γιούπιιιιι!!! : : : : : : ;D Φίλοι μου Παναγιώτη και Γιώργο, αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο που άκουσα μετά την έκθεση της Καβάλας! Το κιτ έχει ήδη λάβει περίοπτη θέση στον πάγκο μου! Πού μπορώ να κάνω την παρουσίασή του; Φαντάζομαι, όχι εδώ...
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 3, 2012 12:14:10 GMT 2
Φίλε μου Νεκτάριε, "ανοίγεις" θέμα (new thread) ακριβώς όπως κάναμε και στο προηγούμενο g.b. "Αυτοκίνητα πρωταθλήματος τουρισμού" Κάποια στιγμή εν παραθέτω χρόνο θα "ανοίξει" και το θέμα "Gallery" για τα τελειωμένα
|
|
|
Post by procrossaro on Jul 3, 2012 13:04:06 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από το μοντελισμό (πάνω από δεκαπέντε, αλλά ακόμα και τότε μιλάμε για παιδικές δουλειές) ήθελα να ξεκινήσω ξανά το χόμπι. Με το πιο κιτ θα ξεκινούσα το είχα αποφασίσει εδώ και μήνες, μιας και το δεύτερο δε θέλω να το βιαστώ γιατί μου αρέσει πολύ και θέλω να γίνει όσο πιο καλό γίνεται. Οπότε σκεφτόμουνα να ξεκινήσω με το "μουλάρι" μου, που μου στοιχειώνει την ντουλάπα εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια (και ήταν και η αιτία που είχα σταματήσει). Μιλάμε για ένα κιτ της Revell, μία Brabus 3,6 24V (a.k.a. πολύ δυνατή Mercedes SL). i1130.photobucket.com/albums/m540/cram1986/ScaleWheels/1-24%20Brabus%2036%2024V/KGrHqVk8E6B0khSgNBOo0yrq1V60_3.jpgΤι καλύτερο λοιπόν, μιας και είναι convertible, να συνδιάσω την προσπάθεια αυτή, με το Group Build. ;D Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ούτε το χρώμα, ούτε αν θα προσπαθήσω να κάνω καμία βελτίωση. Το πιθανότερο είναι να ακολουθήσω τις οδηγίες κατά γράμμα. Υ.Γ.: Γιώργο προσπάθησα να βάλω τη φωτό σαν thumball, αλλά μέσω photobucket όταν το περίκλεια μέσα στο insert image ή δε μου το έβγαζε καθόλου, ή μου την έβγαζε διαγραμμένη. Πλέον με το λινκ που δείχνει απευθείας την εικόνα μεγάλη, μου τη δείχνει σαν το thumball παραπάνω, ότι έχει διαγραφεί δηλαδή. Έβαλα και ένα direct link απλά για να δείτε τώρα την εικόνα. Θα το ψάξω και άλλο, ή θα ανοίξω λογαριασμό στο PostImage.
|
|