|
Post by nektarios on Jul 3, 2012 14:23:13 GMT 2
Φίλε Πρόδρομε, καλώς επανήλθες στο χόμπυ! Φαντάζομαι οτι ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους δικαιούται να είναι περήφανος ο admin, είναι οτι τόσοι πολλοί παλιοί μοντελιστές αρχίζουν να ξαναασχολούνται με το χόμπυ μετά από απουσία αρκετών χρόνων! Συγχαρητήρια και στους δυο σας! Εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή! Δώσ' της να καταλάβει! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 3, 2012 14:47:49 GMT 2
Προδρομε ηρθε η στιγμη!! Μπραβο φιλε μου!!! Εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις : : Για την φωτογραφια προσθεσε αυτον τον κωδικα οπως ειναι: [url=http://postimage.org/image/6hf6lc969/][img]http://s16.postimage.org/6hf6lc969/KGr_Hq_Vk8_E6_B0kh_Sg_NBOo0yrq1_V60_3.jpg[/img][/url] Δεν χρειαζεται λογαριασμος στο postimage
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 3, 2012 18:30:51 GMT 2
Πρόδρομε φίλε καλή επάνοδο στο hobby και όπως είπαν ο Νεκτάριος και ο Χρήστος ΟΤΙ χρειαστείς εδώ είμαστε Oι Mercedes SL, SEL & SEC εκείνης της εποχής για μένα προσωπικά ήταν απο τις ομορφότερες Ομολογουμένως τα μοντελιστικά forum και η καλή παρέα είναι απο τις καλύτερες αφορμές να ξεκινήσεις ή να ξαναρχίσεις το τόσο όμορφο και δημιουργικό μας hobby
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2012 19:16:26 GMT 2
Πρόδρομε φίλε καλή επάνοδο στο hobby και όπως είπαν ο Νεκτάριος και ο Χρήστος ΟΤΙ χρειαστείς εδώ είμαστε +1000 Ξεκίνα την κατασκευή και είμαστε μαζί σου... Αργά και σταθερά και όλα θα γίνουν. Καλή επιτυχία : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 15, 2012 2:06:17 GMT 2
Η δικη μου συμμετοχη θα ειναι τι αλλο απο ενα πορσικο, που απο τυχη περιμενε στη ντουλαπα μου, να τελειωσουν οι ανακατασκευες μου. Ελπιζω να προλαβω τις ημερομηνιες, γιατι ειμαι και λιγο αργος. Καλες κατασκευες σε ολους : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2012 2:44:19 GMT 2
Κώστα πολύ όμορφη η συμμετοχή σου με το Porsch-ικό, πώς θα την βάψεις? Καλή αρχή σου εύχομαι φίλε μου.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2012 16:45:08 GMT 2
Καλώς ήρθες στο GB, Κώστα. Ωραίο θέμα... Άντε πόσταρε το, δείξε τα πλαίσια και τις οδηγίες να ζεσταθούμε (κι άλλο ;D) : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 13, 2012 2:02:28 GMT 2
Να κανω μια ερωτηση-προταση στη ομαδα?
Θα κατεβουμε στην εκθεση (IPMS) τον Οκτωβριο ολοι μαζι, σαν scalewheels-gr, με το ''GB : Summer 2012 - Cabrio'' να εκθεσουμε τις κατασκευες μας σε ενα κοινο σταντ?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 13, 2012 9:29:32 GMT 2
Να κανω μια ερωτηση-προταση στη ομαδα? Θα κατεβουμε στην εκθεση (IPMS) τον Οκτωβριο ολοι μαζι, σαν scalewheels-gr, με το ''GB : Summer 2012 - Cabrio'' να εκθεσουμε τις κατασκευες μας σε ενα κοινο σταντ? Θα το συζητήσουμε αυτό Κώστα... Καταρχήν μέχρι να γίνει κριτική δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις κάποιο διακριτικό... Μετά μπορεί να μπει κάποιο καρτελάκι του GB. Τώρα για ομαδική βάση, το βλέπω λίγο δύσκολο οργανωτικά. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά της IPMS, και αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις θα το οργανώσουμε.
|
|