|
Post by nektarios on Jul 9, 2012 11:13:05 GMT 2
Φίλε Γιάννη, χαίρε! Τα ελαστικά έγιναν πολύ όμορφα! Επίσης, μου άρεσε πολύ το wash στο σασί, καθώς και το τρύπημα των εξατμίσεων [θαυμάζω την υπομονή σου! : : : : ], αλλά και η ιδέα του πίσω προφυλακτήρα (λέω μάλιστα να φτιάξω κι εγώ καμιά σχετική σκρατσιά, όταν με το καλό το ξεκινήσω…). Τέλος, μου άρεσαν και οι σωληνώσεις που πρόσθεσες στο τεπόζιτο καυσίμων, και λέω επίσης να τις αντιγράψω. Για τα φώτα του προφυλακτήρα, εγώ σκέφτομαι να ακολουθήσω τη δύσκολη μέθοδο (ενώ για όλα τα υπόλοιπα στα οποία εσύ παιδεύτηκες εγώ μάλλον θα ακολουθήσω την εύκολη!... ;D). Και μερικές ερωτήσεις: 1) Με τις ζώνες ασφαλείας τι θα κάνεις τελικά; 2) Ο κινητήρας θα παραμείνει όλος κόκκινος; Δεν θα είναι ενοχλητικά μονότονος για τα γούστα σου; 3) Τα εξαρτήματα που είναι κίτρινα στη φωτό, θα παραμείνουν κίτρινα; 4) Το επάνω μέρος της καμπίνας δεν θα το βάλεις; 5) Τα χάπια Depon σε ποιο σημείο της κατασκευής σού χρειάστηκαν; ;D ;D Εύχομαι καλά τελειώματα! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 9, 2012 13:38:37 GMT 2
Γεια σας συναδελφοι απο την καυτη Ιεραπετρα...Να σας ευχαριστησω ολους γενικα για τα καλα σας λογια,και να μου επιτρεψετε να απαντησω αναλυτικα ειδικα στον Νεκταριο μιας και τον ενδιαφερει αμεσα το θεμα. Λοιπον Νεκ 1) Μιας και απο την πτωση πηρα στο χερι το καθισμα,τελικα αντικατεστησα τις ζωνες με ''κανονικες'' που βρηκα απο ενα πεζω 405 τ16 .Τις εντυσα και με λευκοπλαστ και ειναι οκ! 2) Να σου πω την αληθεια σκεφτομαι και ενα ελαφρυ στεγνο πινελο με ασημι σε δυο τρια σημεια μιας και το φορτηγο εχει κανει 6-7 αγωνες .Επισης θα τονιστουν τα φιλτρα με διαφορετικο χρωμα και πιστευω θα ειναι οκ! 3) Ναι θα παραμεινουν κιτρινα μαζι με τον μισο εμπρος προφυλακτηρα, τον πισω αλλα και (σκεφτομαι ) τα κεντρα των εμπρος τροχων. Μιας και δεν βρηκα φωτο του πραγματικου οπως ξερεις ειπα να αυτοσχεδιασω (μετα απο δικη σου προτροπη αν θυμασαι στο πμ) και νομιζω οτι θα βγει μια χαρα ο συνδιασμος. 4) Μα και βεβαια , εχει μπει ηδη στη θεση του και ειναι κι αυτο κιτρινο (φαινεται στη φωτο) ! 5) Παλι καλα να λες που δεν τα πηρα ολα οταν μου ειχε πεσει!!! Οταν με το καλο ξεκινησεις το δικο σου renault θα σου στειλω κανα δυο κουτια γιατι θα σου χρειαστουν κι εσενα σιγουρα!!! Καλο μεσημερι σε ολους (φωτο συντομα, δεν προλαβαινω σημερα μιας και με περιμενουν παγωμενα μπυρακια και πισινα σε ξενοδοχειο φιλου στην Ελουντα!!!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 10, 2012 8:53:35 GMT 2
Γιάννη μπράβο!!!! Πάρα πολύ όμορφος με πολύ ωραίο συνδυασμό χρωμάτων...
Τις τρύπες στην εξάτμιση πως τις έκανες?
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 10, 2012 12:01:59 GMT 2
Γιάννη μπράβο!!!! Πάρα πολύ όμορφος με πολύ ωραίο συνδυασμό χρωμάτων... Τις τρύπες στην εξάτμιση πως τις έκανες? Γιωργο σε ευχαριστω! Τις πρωτες τρυπες τις εκανα με το ηλεκτρικο τρυπανακι αλλα οσο κι αν ρυθμιζα χαμηλα τις στροφες το πλαστικο καιγοταν και εβγαιναν ανομοιομορφες οι τρυπες.Τελικα κατεληξα στο χειροκινητο τρυπανακι που αποκτησα προσφατα .Με μια μυτουλα κοβαλτιου ηταν σαν να τρυπαω βουτυρο...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 12, 2012 9:25:20 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2012 10:10:05 GMT 2
Άψογος Γιάννη... Μου αρέσει πολύ τόσο ο συνδυασμός του μπλε με το κίτρινο, όσο το διακριτικό λέρωμα αλλά και οι καλωδιώσεις του σασί. Μπράβο φίλε μου (ακόμη και να είσαι πορσάκιας ;D) και καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 12, 2012 11:15:48 GMT 2
Τουμπανο Γιαννη!! Πολυ ομορφο ρε συ!! καλα τελειωματα!!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 12, 2012 16:33:28 GMT 2
Γιωργο και Χρηστο σας ευχαριστω !!! Ο συνδιασμος κιτρινο μπλε προεκυψε απο μια εμπνευση της στιγμης , και μιας και τα αγωνιστικα χρωματα της ρενω ειναι νομιζω αυτος ο συνδιασμος ειπα να το τολμησω και τελικα του παει πολυ! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 12, 2012 16:39:53 GMT 2
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Γιάννη και πολύ πετυχημένος ο χρωματικός συνδυασμός, καλή συνέχεια φίλε! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 12, 2012 16:41:46 GMT 2
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Γιάννη και πολύ πετυχημένος ο χρωματικός συνδυασμός, καλή συνέχεια φίλε! Ευχαριστω Αλεξη νασαι καλα φιλε μου!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 12, 2012 17:00:12 GMT 2
Γιάννη πάρα πολύ ωραίος, μπράβο!!! Τα λερώματα πολύ ρεαλιστικά και ο συνδυασμός χρωμάτων φοβερά.
Το roll cage εσυ το εφτιαξες?
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 12, 2012 17:55:41 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 13, 2012 8:17:24 GMT 2
Στις ενώσεις.... Δεν πειράζει μια χαρά βγήκε. : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 13, 2012 8:23:52 GMT 2
Δεν πειράζει μια χαρά βγήκε. Nαι μπορουσε να γινει και καλυτερο,αλλα δεν ειχα τον χρονο για περισσοτερη προσοχη στην ποιοτητα κατασκευης...Μια χαρα ειναι επισης αν σκεφτεις οτι το κλουβι φτιαχτηκε με την καμπινα συναρμολογημενη και βαμμενη (φτιαχτηκε μεσα στην καμπινα , δεν προστεθηκε μετα...) Τα λεμε Γιωργο : :
|
|
|
Post by volidas on Jul 13, 2012 9:04:28 GMT 2
Μπράβο Γιάννη άψογο : : Μόνο ρε παιδί μου μια αμμοβολή στο σασί και βάψιμο γιατί βλέπω ότι το έχεις χρόνια έτσι με το ίδιο χρώμα βαμμένο... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 13, 2012 9:53:49 GMT 2
Μπράβο Γιάννη άψογο Μόνο ρε παιδί μου μια αμμοβολή στο σασί και βάψιμο γιατί βλέπω ότι το έχεις χρόνια έτσι με το ίδιο χρώμα βαμμένο... Διονύση ευχαριστω, ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις Τρεχω και σε κανα αγωνα για να περνα η ωρα, κερδιζω κιολας ξερεις μετα σαμπανιες,γκομενακια, κι αλλη σαμπανια...ασε παλιοζωη!!!
|
|