georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 27, 2012 9:34:19 GMT 2
Το εσωτερικό παρα πολύ όμορφο, αλλά και γω θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τις ζώνες...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 27, 2012 9:42:12 GMT 2
Θα δω μηπως με παιρνει να βαλω τις ζωνες τελικα και ισως να χρειαστει να σε χωσω λιγακι .Θα σου πω αν χρειαστει... Μην το συζητας καθολου! Στειλε μου σε πμ τη διευθυνση σου
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 30, 2012 18:25:27 GMT 2
Δεν εχω κουραγιο να γραψω πολλα. Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη. Μολις κολησα το πανω (φρεσκοβαμμενο ) κοματι της καμπινας, και πανω που το κρατουσα σταθερα για να πιασει σιγουρα η κολα ηρθαν ΟΛΑ τα αυτοκινητα και τα μηχανακια του πλανητη για βενζινη .Στην προσπαθεια μου να το αφησω και να πεταχτω εξω ... μου επεσε : : : : : : : : Παει το μπακετ , παει το μισο ρολλ μπαρ, και απεκτησε και 2 σημαδια στο σημειο με το οποιο επεσε. Προς το παρον φιλοι μου παγωνει η κατασκευη (για να μην το πεταξω οπως ειναι στα ακουπιδια) μεχρι νεωτερας.. Σας ευχαριστω ολους για την υπιοστηριξη. Τα λεμε... : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 30, 2012 21:38:24 GMT 2
Έλα κουράγιο μικρή ζημιά...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 1, 2012 10:02:32 GMT 2
Γαννη κριμα......αστο για λιγο καιρο, κανε τα μπανακια σου κ οταν βρεις ορεξη συνεχιζεις!!!Εδω ειμαστε εμεις!!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 1, 2012 18:35:01 GMT 2
Όχι ρε φίλε... Πίκρα... Σκέψου όμως θετικά: όλες οι ζημιές που έγιναν διορθώνονται, και νομίζω σχετικά εύκολα! Άστο μερικές μέρες, να σου λείψει λίγο, και μετά όρμα του με μεγαλύτερη όρεξη!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 2, 2012 9:33:41 GMT 2
Μην μου αγχώνεσαι!!! Όλα φτιάχνονται, να είναι καλά οι κόλλες, ο στόκος και τα γυαλόχαρτα, ντουκόχαρτα πες τα όπως θές...
Υπομονή θέλει και θα γίνει σαν καινούργιο...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 6, 2012 19:53:18 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 6, 2012 20:38:45 GMT 2
Τα ελαστικα ειναι σουπερ Γιαννη!!! Αντε παμε δυναμικα για τη συνεχεια!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2012 20:48:32 GMT 2
Τα ελαστικα ειναι σουπερ Γιαννη!!! Αντε παμε δυναμικα για τη συνεχεια!!! +1000 Βουρ για τα επόμενα Γιάννη : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 7, 2012 9:03:16 GMT 2
Πολύ ωραία τα έκανες...Μπράβο!!!! Καλά τελειώματα!!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jul 7, 2012 9:41:41 GMT 2
Καλημερα σας! Χαιρομαι που σας αρεσαν τα λαστιχα, ουφ! Σημερα αποχρωμιωθηκαν τα οι προφυλακτηρες και η εξατμιση στην οποια ανοιχτηκαν τρυπες για πιο αληθοφανη οψη.Επισης οι θεσεις που ειχε ο προφυλακτηρας για τους 6 (!) προβολεις κοπηκαν και στην θεση τους θα μπει σιτα μιας και αποτελει την ... ευκολη οδο (αφηνω τα δυσκολα για τον Νεκταριο ;D) .Να σας πω επισης οτι ο ασημι προφυλακτηρας ειναι εξτρα και θα προστεθει στο πισω μερος του τρακτορα... Να και μια γενικη φωτο με ολα τα εξαρτηματα που περιμενουν να παρουν τη θεση τους... Αντε καλημερα!!! : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 7, 2012 9:48:36 GMT 2
Καλημέρα Γιάννη,
Βρήκες το κουράγιο να συνεχίσεις μετά τα προβληματάκια που είχες και τελικά αποζημιώθηκες... Τα λάστιχα είναι super μην αγχώνεσαι... Όπως και όλα τα υπόλοιπα...
Πολλά μπράβο Γιάννη, περιμένω εναγωνίως το τελικό μοντάρισμα !!!
|
|
|
Post by volidas on Jul 7, 2012 11:43:07 GMT 2
Μπράβο κολλητέ τελικά θα βγει τζάμι το παλιορενό : : : : Τώρα τα sticker στα λάστιχα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 7, 2012 14:54:17 GMT 2
Μπράβο Γιάννη,
Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ τα λάστιχα... Καλή συνέχεια τώρα και στα τελειώματα..
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jul 7, 2012 19:04:09 GMT 2
Γιάννη, πρέπει να έπεσε πολύ τρίψιμο!!!!! ;D ;D Άντε να δούμε και τον ζυμαρουλη πάνω!!!! Καλή συνέχεια!!! : :
|
|