.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 18, 2012 10:18:08 GMT 2
Καλημερα σε ολους! georgenc # Σε ευχαριστω Γιωργο, το δουλευω... : : nektarios # Νεκταριε ευχαριστω!Εχεις δικιο για τις γωνιες στα πελματα, θα το δω... dmoshid # Δημητρη σε ευχαριστω για την ''αυστηρη'' κριτικη. Να σου πω ομως οτι ποτε δεν κανω κατι τοσο χτυπητο σε μοντελο αν δεν το εχω δει πρωτα σε πραγματικη κλιμακα...Απλα δεν μπορουσα να βρω φωτο για να σας δειξω...Την λυση βεβαια την εδωσε σημερα ο Διονυσης (volidas) οπότε σε παραπεμπω στο ποστ του. Προφανως δεν τειθεται θεμα παρεξηγησης, να σαι καλα φιλε μου! gtziaf # Γιωργο σε ευχαριστω, ηθελα να παιδευτω λιγο να δω βρε αδερφε αν μπορω να τι κανω. Μαλλον παιζουν και αλλες επιλογες σε ελαστικα εκτος και αν υπηρχε ενας χορηγος στον αγωνα, παντως μιας και μου αρεσει σαν μαρκα η michelin...την προτημισα (βλεπω και στο κουτι το ετοιμο μοντελο φοραει αυτοκολητα μισελεν οπότε...). Για τα στενσιλς μην μπαινεις στον κοπο φιλε μου, θα επιμηνω στην υπαρχουσα λυση...Ευχαριστω και παλι! renti # Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...Οσο για τα γραμματα χαλαρα μπορεις να τα κανεις κι εσυ (αρκει να προσπαθησεις/παιδευτεις λιγο )
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 18, 2012 10:53:18 GMT 2
Γιάννη καλημέρα, η ζάντα πολύ όμορφη όσο για το λογότυπο δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά πιστεύω αν το δουλέψεις στο photoshop θα βγει καλό. Διονυση τι να πω εισαι θεος... : : : : : : Αυτο ακριβως εψαχνα. Οπότε μενω στο αρχικο σχεδιο...Ευχαριστωωωωω : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 19, 2012 21:39:20 GMT 2
Γιάννη η χαρά είναι διπλάσια για μένα που μπόρεσα να σε βοηθήσω αυτή η φώτο είναι από το Euro truck simulator το βάψιμο για τα λάστιχα. Καλή συνέχεια στο έργο σου!!!!!! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jun 19, 2012 22:23:32 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 20, 2012 0:11:54 GMT 2
Ωραια δουλεια μεχρι στιγμης Γιαννη!! Και μαλιστα Γαλλικο θεμα! ;D Καλη συνεχεια!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 21, 2012 9:59:51 GMT 2
Καλημερα! Βαγγελη , Διονυση και Δημητρη σας ευχαριστω! Κατα τα λοιπα .....................Καλωδια..............καλωδια..........................................καλωδια...........................καλωδια.........................ουφ!!! Και για αυτους που δεν καταλαβαν διαμορφωνω το εσωτερικο σιγα σιγα... Αντε να δουμε τι θα βγει... : : : : : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 21, 2012 21:29:38 GMT 2
Καλώδια...............Καλώδια...............Καλώδια...............τι με λάμπες στο τέλος των καλωδίων ?? Φιλικά Διονύσης.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 22, 2012 15:47:10 GMT 2
Καλώδια...............Καλώδια...............Καλώδια...............τι με λάμπες στο τέλος των καλωδίων ?? Φιλικά Διονύσης. Γεια σου Διονυση, προς το παρον τα καλωδια ειναι μουφα οπως ξερεις, αλλα πολυ θα θελα καποια στιγμη και μιας και τα φορτηγα εχουν χωρο να βαλω και αληθινα φωτακια...Θα ηταν τελειο,ειδικα τωρα με τα μικροσκοπικα led ...Βεβαια δεν εχω ιδεα περι ηλεκτρικων αλλα η θεληση υπαρχει... : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2012 16:09:44 GMT 2
Θα ηταν τελειο,ειδικα τωρα με τα μικροσκοπικα led ...Βεβαια δεν εχω ιδεα περι ηλεκτρικων αλλα η θεληση υπαρχει... Γιάννη δεν είναι καθόλου κακή ιδέα... Προχώρησε το καλή συνέχεια φίλε μου : : : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 23, 2012 10:03:02 GMT 2
Γιάννη δεν είναι καθόλου κακή ιδέα... Προχώρησε το καλή συνέχεια φίλε μου Ευχαριστω Γιωργο , θα το κανω σε επομενο μοντελο μιας και θελει λιγο ψαξιμο ...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 23, 2012 10:42:45 GMT 2
Γεια σας και παλι φιλοι μου! Αυτες τις μερες παλευω με την διαμορφωση του εσωτερικου μιας και ηθελα να προσθεσω λεπτομεριες αφου η καμπινα ηταν εντελως γυμνη.Βεβαια η προσπαθεια ευρεσης φωτογραφιων για το συγγεκριμενο αγωνιστικο επεσαν στο κενο,και το μονο που καταφερα να βρω ηταν φωτο απο πιο συγχρονα μοντελα...Παρθηκε λοιπον η αποφαση το εσωτερικο να διαμορφωθει με αρκετη φαντασια αλλα και με οδηγους καποια πιο καινουρια φορτηγα. Ετσι απο αυτο φτασαμε εδω Α! Επισης εβαψα μετα κοπων και βασανων την καμπινα αλλα δεν βλεπω να στεγνωνει φετος (65% υγρασια...) Αυτα προς το παρον, καλα να περνατε και ξεκινηστε τις βουτιες... : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 23, 2012 12:52:18 GMT 2
Πολυ ομορφο το εσωτερικο Γιαννη αλλα θα σε μαλωσω...ζωνες σε χαλκομανια ρε συ?! Να σου φτιαξω ενα σετακι κ να στο στειλω με το ταχυδρομειο γιατι ειναι κριμα με τοση δουλεια που κανεις στο κιτ! Το βαψιμο της καμπινας ειναι τζετ!!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 23, 2012 17:16:43 GMT 2
Γιάννη πολύ όμορφο το εσωτερικό, μπράβο... για τις ζώνες θα συνφωνήσω και εγώ με τον Χρήστο... καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2012 18:51:11 GMT 2
Γιάννη, το εσωτερικό είναι εξαιρετικό! : : : : Και το βάψιμο της καμπίνας είναι πολύ όμορφο! Αν και πιστεύω οτι, για τη δυσκολία που συνάντησες στο βάψιμό της, κατά βάθος φταίει το οτι θα πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή φθορά και βρωμιά, συνεπώς αυτό σε καταπονεί ψυχολογικά! ;D ;D Όσο για τις ζώνες, πιστεύω οτι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα διαφωνήσει με τον Χρήστο και τον Ανδρέα... Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 23, 2012 21:54:50 GMT 2
: : : : : : : : : : : : Διονύσης
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 27, 2012 9:12:31 GMT 2
Φιλοι μου καλημερα! Ξαφνικη βενζινομανια στους πελατες μου με κρατησε λιιιιγο μακρια απο το φορουμ αλλα οχι και απο την κατασκευη του renault.Συνεπεια βεβαια της απουσιας μου ηταν να μην δω εγκαιρα το ποστ του Χρηστου για τις ζωνες και να κλεισω την καμπινα προωρα...Παντως σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια . Να σας πω εδω οτι δυο μερες τωρα ασχολουμαι με το ρολλ μπαρ αλλα και με την ανευρεση του αεραγωγου της καμπινας μιας και ειχα ξεχασει που τον ειχα βαλει να στεγνωσει ;D και ετοιμαζομουν να φτιαξω αλλο απο το μηδεν ...Τον βρηκα ομως χθες βραδυ και ειναι ετοιμος να μπει στη θεση του. Θα δω μηπως με παιρνει να βαλω τις ζωνες τελικα και ισως να χρειαστει να σε χωσω λιγακι .Θα σου πω αν χρειαστει...
|
|