costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 20, 2012 13:26:07 GMT 2
Καλησπερα σε ολους, Το δευτερο κιτακι μου ειναι ενα Mercedes SLK της Tamiya, το οποιο το εχω στην 1/1 , 1/36 τωρα και στη 1/24... Οπως καταλαβαινεται, η βοηθεια που θα εχω λογο της υπαρξης του πρωτοτυπου για καθε λεπτομερια χρειαστω, ειναι μεγαλη. Καλο κιτ με αρκετες λεπτομεριες, καλη εφαρμογη των μερων του, σε δυο εκδοσεις, ανοικτο και κλειστο, αλλα δυστυχως χωρις μοτερ. Το ξεκινησα πριν 6 μηνες, οποτε ας δουμε τι εχω κανει μεχρι τωρα Ασταρωθηκε με Tamiya XF-20, ψιλοστοκαρισματακια, τριψιμο 600-1000, ξανα ασταρωμα και... ειχα κρατησει ενα τεταρτακι DB744 ασημι μεταλλικο (διπλης) απο το καπο που ειχα φρεσκαρει περσι και να που δεν πηγε χαμενο. Τελος δυο χερια Mr.Super Clear Gloss ... και βουαλα! Ας προχωρησουμε λιγο με τα μηχανικα μερη Το δαπεδο ειναι βαμμενο με το ασημι του αμαξωματος αλλα δεν εχει περαστει με βερνικι. Η εξατμηση εχει περαστει με Alclad chrome και polished aluminium. Το σαλονι τελειωνει και θα το ανεβασω συντομα... Αυτα τα ολιγα για την ωρα
|
|
|
Post by alex78 on May 20, 2012 14:30:03 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα! Επέλεξες ένα πολύ αγαπητό θέμα και κίτ, συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on May 20, 2012 17:16:22 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα,
Ωραίο το θέμα που διάλεξες, καλή συνέχεια και απο μένα!
Φιλικά
Ανδρέας
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2012 17:24:11 GMT 2
Πολύ ωραία αρχή και όμορφο βάψιμο Κώστα... Η εξάτμιση μου άρεσε επίσης... Κάνε ένα ελαφρύ στεγνό πινέλο στο πάτωμα, για να τονίσεις τις λεπτομέρειες... Καλή συνέχεια : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 21, 2012 2:12:14 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους για την στηριξη και συνεχιζω με καποιες πινελιες Οι λαμπες για τα alarm κατασκευαστικαν απο καρφιτσες με στρογγυλο κεφαλι, βαμμενες πορτοκαλι. Το σαλονι θα γινει διχρωμο, μαυρο-ανθρακι, με καποιες λεπτομεριες χρωμιου το ταμπλο, νομιζω οτι το πετυχα : : Αυριο, να'μαστε καλα, με ολοκληρωμενο το σαλονι : :
|
|
|
Post by alex78 on May 21, 2012 2:45:24 GMT 2
Κώστα, ευχαριστιέσαι την κατασκευή και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, μπράβο! Το ταμπλώ ρεαλιστικότατο, μόνο ίσως να πέρναγες μ'ενα νίκελ μαρκαδοράκι τα στεφάνια των οργάνων..... Προσωπικά δεν το ήξερα και το θεωρώ χρήσιμο το tip με την καρφίτσα.... Αλέξης
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 21, 2012 11:02:50 GMT 2
Γεια σου Κωστα! Ωραιο θεμα επιασες φιλε μου, τωρα που καλοκαιριαζει κιολας ειναι οτι πρεπει ενα roadster!Απο τις τελευταιες πραγματικες mercedes αυτη η slk. Στα του μοντελου, πολυ ωραιο βαψιμο αλλα μου αρεσαν περισσοτερο τα ''λαστιχα'' σε πορτες και πλαισιο παρ-πριζ.. Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 21, 2012 11:27:02 GMT 2
Κωστα καλημερα! Ομορφη κ καθαρη η κατασκευη σου!! Το ταμπλω ειναι ρεαλιστικοτατο!! Καλα τελειωματα!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 21, 2012 12:54:50 GMT 2
Το οτι σας αρεσει η δουλεια μου, μου δινει δυναμη να συνεχισω, σας ευχαριστω ολους! Φιλε alex τα οργανα περιμετρικα εχουν τονιστει με οδοντογλυφιδα Humbrol 191 και πολυ υπομονη, αλλα δεν φαινεται στην συγκεκριμενη φωτο. Να δουμε συνολικα το σαλονι? και ολο μαζι και μια λεπτομερια στη μασκα μπηκαμε στην τελικη ευθεια...
|
|
|
Post by Sakis on May 21, 2012 15:29:29 GMT 2
Εξαιρετική λεπτομέρεια και πολύ πετυχημένη απόδοση του χρωματισμού!Πάρα πολύ όμορφο το σύνολο! Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή συνέχεια με το μοντέλο!
|
|
|
Post by gtziaf on May 21, 2012 17:25:22 GMT 2
Κώστα χρόνια σου πολλά, κατ' αρχήν... ότι επιθυμείς υγεία, ευτυχία και επιτυχίες... Το εσωτερικό είναι μια από αυτές (τις επιτυχίες )... Μην ξεχάσεις να βάλεις ζωνούλες. Καλά τελειώματα : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 21, 2012 18:56:17 GMT 2
Κώστα χρόνια πολλά και απο μενα φιλε!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2012 19:29:08 GMT 2
Καλησπερα Κωστα και χρονια πολλα! Πολυ ομορφη δουλεια και ωραια βαψιματα στο εσωτερικο! Να σε ρωτησω το XF20 πως προεκυψε ως βαση για χρωμα αυτοκινητου? Καλα τελειωματα! Δημητρης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 21, 2012 20:32:27 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα, Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή! Πολύ όμορφη, και καθαρή η δουλειά σου συνολικά. Απόστολος : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 22, 2012 0:33:57 GMT 2
Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Φιλε Γιωργο, ευκολα το λες ''βαλε ζωνουλες'' Με την καταραμενη την πρεσβυωπια μου και το αθλιο κιτ τις hobby design, που οι μεταλλικοι ιμαντες δεν χωρανε στις αγκραφες, ειναι δυσκολα τα πραγματα. Γι'αυτο το λογο δεν εβαλα ακομα ζωνες στο Porsche 944. To παλευω τωρα με υφασματινους ιμαντες (δεν θελω χαρτινους) και κατι παει να γινει. Δημητρη το XF20 μου το προτεινε ενα φιλος που φτιαχνει στρατιωτικα θεματα και μου αρεσε το αποτελεσμα και το καθιερωσα. Αν εχεις να μου προτεινεις κατι δοκιμασμενο και ακρυλικο, ευχαριστως να το δοκιμασω. Καλο σας βραδι : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 22, 2012 0:47:38 GMT 2
Καλησπερα Κωστα, δεν εχω να προτεινω διοτι το αποτελεσμα ειναι μια χαρα! Μου κανει ευχαριστη εντυπωση δε, που αντεξε στην "επιθεση" του διπλης επιστρωσης. Θα το δοκιμασω! Καλη συνεχεια! : :
|
|