|
Post by Chris Fragkoulis on May 22, 2012 9:21:24 GMT 2
To παλευω τωρα με υφασματινους ιμαντες (δεν θελω χαρτινους) και κατι παει να γινει. Κωστα δοκιμασε μεταξωτο λευκοπλαστ που θα βρεις στα φαρμακεια. Για την 1/24 θα χρειαστεις λωριδες παχους 2mm κ θα τις βαψεις με εναν κοινο μαρκαδορο Εγω χρησιμοποιω αυτο:
|
|
|
Post by nektarios on May 22, 2012 9:35:28 GMT 2
Φίλε Κώστα, καλώς ήρθες στο forum, και χρόνια πολλά για τη χθεσινή ονομαστική εορτή σου, αν και καθυστερημένα... Η δουλειά σου είναι πολύ ποιοτική, και ειδικά το εσωτερικό είναι εξαιρετικό! : : : : Επίσης, η ιδέα με την καρφίτσα μού φάνηκε πολύ έξυπνη (και αποτελεσματική)! Εύχομαι καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2012 10:03:37 GMT 2
Κωστα δοκιμασε μεταξωτο λευκοπλαστ που θα βρεις στα φαρμακεια. Για την 1/24 θα χρειαστεις λωριδες παχους 2mm κ θα τις βαψεις με εναν κοινο μαρκαδορο Εγω χρησιμοποιω αυτο: Κώστα μακράν η καλύτερη λύση (αν εξαιρέσεις κάποια ακριβά aftermarket υλικά) για ζώνες στην 1/24... και η φθηνότερη... Από τις καλύτερες πατέντες, της ομάδας του scalewheels : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 22, 2012 13:13:12 GMT 2
Σας ευχαριστω για την πατεντα με το μεταξωτο λευκοπλαστ, μολις γυρισα απο το φαρμακειο και εχω την εξης απορια: με την κολλα του λευκοπλαστ, τι κανουμε? Την αφαιρουμε με οινοπνευμα?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 22, 2012 13:26:04 GMT 2
Σας ευχαριστω για την πατεντα με το μεταξωτο λευκοπλαστ, μολις γυρισα απο το φαρμακειο και εχω την εξης απορια: με την κολλα του λευκοπλαστ, τι κανουμε? Την αφαιρουμε με οινοπνευμα? Φιλε Κωστα οχι, την εκμεταλλευοναστε στο επακρο! Σε καποια σημεια χρειαζεται προκειμενου να σταθεροποιηθει (επανω στα καθισματα πχ). Ωστοτω, μπορεις να αδυνατισεις την ισχυ της κολλας, κολωντας-ξεκολωντας τη μερικες φορες πανω σε μια καθαρη επιφανεια
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 22, 2012 15:20:45 GMT 2
Αγαπητε Χρηστο, η εγχειρηση πετυχε, και ιδου το αποτελεσμα! Κυριοι σας ακουω, ειμαι καλος μαθητης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 22, 2012 15:27:22 GMT 2
Αγαπητε Χρηστο, η εγχειρηση πετυχε, και ιδου το αποτελεσμα! .... Κυριοι σας ακουω, ειμαι καλος μαθητης Ο καλυτερος κ ο γρηγοροτερος!! Αψογα : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2012 16:16:38 GMT 2
Αγαπητε Χρηστο, η εγχειρηση πετυχε, και ιδου το αποτελεσμα! .... Κυριοι σας ακουω, ειμαι καλος μαθητης Ο καλυτερος κ ο γρηγοροτερος!! Αψογα Κώστα, αφού στο λέει ο αριστούχος της τάξης, κάτι θα ξέρει ;D ;D Πολύ όμορφα... Μπράβο!!!
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2012 16:41:23 GMT 2
Κώστα, άψογη η εναλλακτική σου πρόταση για τις ζώνες, συγχαρητήρια για την σκέψη και την εφαρμογή της!! Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 22, 2012 19:46:49 GMT 2
Αλεξη σε λαθος ατομο δινεις τα ευσημα. Την πατεντα με το μεταξωτο λευκοπλαστ μου την ειπε ο Χρηστος. Εγω απλως την εφαρμοσα. Δικη μου εμπνευση ειναι οι βασεις, που κουμπωνουν οι ζωνες.
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2012 22:11:49 GMT 2
Αλεξη σε λαθος ατομο δινεις τα ευσημα. Την πατεντα με το μεταξωτο λευκοπλαστ μου την ειπε ο Χρηστος. Εγω απλως την εφαρμοσα. Δικη μου εμπνευση ειναι οι βασεις, που κουμπωνουν οι ζωνες. Εντάξει παιδιά, συγχωρέστε με, ο ήλιος ''βαράει'' για τα καλά εδώ κάτω.... ;D Πάντως τα εύσημα πάνε και στους δυό σας..... Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 23, 2012 18:35:16 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 23, 2012 18:53:22 GMT 2
φιλε κωστα καλησπερα!πεντακαθαρη η δουλεια σου! : : : : εντελως πετυχημενο το χρωμα&το βαψιμο&το εσωτερικο! ενω νομιζω οτι δουλευεις γρηγορα,δε ειναι καθολου <ξεπετα>!μπραβο! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2012 22:40:29 GMT 2
Κώστα μπράβο, πολύ καλή δουλειά, όλα τακτοποιημένα συνέχισε έτσι το ίδιο παραγωγικά! Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 23, 2012 23:21:54 GMT 2
Φιλοι μου επειδη δεν θελω να παρεξηγηθω, η κατασκευη ξεκινησε τον Οκτωβριο του 2011 και τις τελευταιες μερες φτιαχτηκε μονο το σαλονι. Δυστυχως για μενα ειμαι τελειομανης και δεν βιαζομαι ποτε να τελειωσω κατι αλλα απολαμβανω την κατασκευη.
Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τα καλα σας λογια!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 24, 2012 19:35:54 GMT 2
Κώστα πολύ όμορφη και σαλονάτη η κατασκευή σου φίλε! : : : : : :
|
|