|
Post by alex78 on Sept 7, 2012 14:37:49 GMT 2
Παληκάρι μου είπαμε, καλοκαιρινή ραστώνη, μπυρόνια, γκομενάκια, μπανάκια αλλά να μοντελάρουμε και λίγο έτσι....? ;D ;D Ασφαλώς και αστειεύομαι, άλλωστε κοίτα ποιός μιλάει εγώ που ξευτιλίστηκα το καλοκαίρι.....τσπ.....καλός οιωνός που έκατσες στον πάγκο σου.......καλά τελειώμματα φίλε!! Αλέξης
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 16, 2012 20:40:04 GMT 2
Καλησπέρα και εδώ παιδιά... Το καημένο το θηριάκι περιμένει τόσο καιρό και νομίζω πως πρέπει να τελειώνει... σιγά σιγά παίρνει το δρόμο του... Ετοιμάστηκαν οι υαλοκαθαριστήρες (Ευχαριστώ πολύ Γιώργο αν και ήρθαν στα χέρια μου αρκετό καιρό πριν φυσικά και δεν ξεχνάω την πολύτιμη συμβολή σου ) και βάσεις για αυτούς. Το καπώ με παίδεψε και ξεβάφτηκε, ξαναβάφτηκε και τώρα αναμένει γυάλισμα πάλι. Μπήκε το παρμπρίζ και τώρα μόλις τελειώσει και το καπώ και μπεί στο αμάξωμα θέλω να πιστεύω πως θα κλείσουν όλα μαζί χωρίς πρόβλημα... Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφικό υλικό καθώς εκλάπη μαζί με το κινητό μου πρίν από μερικές μέρες Ελπίζω να είστε όλοι καλά και στο επόμενο post να έχει τελειώσει για μένα η συγκεκριμένη σειρά μαθημάτων (πήρα πάααααααααρα πολλά μαθήματα από αυτό το μοντέλο ασχέτως από το αποτέλεσμα...) Nα είστε όλοι καλά. και ένα τραγουδάκι για καληνύχτα μιας που δεν έχουμε φωτογραφίες... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2012 23:06:30 GMT 2
Αγάπιε φίλε μου κρίμα για το κινητό σου... Αυτό παλιό και άλλο καινούργιο Όλα μας τα μοντέλα αποτελούν σχολεία φίλε! Ακόμα και για τους πιο έμπειρους! Άντε καλά τελειώματα με αυτό και καλό επόμενο ξεκίνημα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 17, 2012 1:07:05 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε, Καλά τελειώματα με τη αμερικανιά σου. Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 22, 2012 22:46:54 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, Αλέξανδρε και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και το κουράγιο... Το μοντέλο δεν λέει να τελειώσει... Αντιμετωπίζω συνεχώς προβλήματα τα οποία δεν είχαν φανεί στις δοκιμαστικες εφαρμογές... Είχα ζόρια με το καπώ και με το σασί... Το σασί δεν ήθελε να μπεί με τπτ αλλά το έσκισα εν τελει και το καπώ μπήκε αλλά ήταν πολύ χοντρό στο τελείωμά του και έβρισκε στους φωτοχαραγμένους υαλοκαθαριστήρες, οπότε επιστρατεύθηκε πλαστική χειρουργική και ήμαστε οκ... Επίσης μπήκαν στο καπώ οι φωτοχαραγμένες ασφάλειες και πήραν "το δρόμο τους" στο χώρο του κινητήρα οι σωληνώσεις του καλοριφέρ, τα καλώδια της μπαταρίας και τα σωληνάκια φρένων... προς το παρόν ευρισκόμεθα εδώ: Και τα νεύρα δεν βοηθάνε στην πρόοδο του εγχειρήματος... Χρειάzονται κάποιες διορθώσεις σε έναν θόλο στο metal foil, να μπούν προφυλακτήρες φρεσκάρισμα σε κάποιες λεπτομέρειες και να κολληθεί η διπλωμένη κουκούλα... Άντε να δούμε... ΥΓ. Συγχωρέστε την χείριστη ποιότητα των φωτό αλλά με τα υπάρχοντα μέσα, δυστυχώς δεν γίνεται κάτι καλύτερο... Ευχαριστώ για το χρόνο οας. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 23, 2012 9:56:04 GMT 2
Αγάπιε, παρά τα προβλήματα που λες, η Αμερικάνα είναι κούκλα φίλε! Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα αμειφθείς για τους κόπους σου : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 23, 2012 10:03:54 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε,
Παρά τις δυσκολίες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !
Καλό κουράγιο και καλά τελειώματα !!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 23, 2012 11:44:34 GMT 2
Πανέμορφο αποτέλεσμα!!! Καλά τελειώματα!!!!!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2012 14:57:45 GMT 2
Αλέξανδρε, Ανδρέα και Γιώργο (αν και λίιιιιιγο αργοπορημένα ;D ;D) σας ευχαριστώ τα μάλλα για την υποστήριξη και το χρόνο σας. Αυτόν τον καιρό είμαι πολύ πιεσμένος και απ' ότι φαίνεται δε με θέλει καθόλου, οπότε στο λίγο ελεύθερο χρόνο που βρήκα είπα να κλείσω και να βγάλω (τώρα που υπάρχει εξοπλισμός) μερικές φωτογραφίες το θηριάκι μου, μπας και πάρω λίγο τα πάνω μου βλέποντας ένα τελειωμένο μοντέλο. οι τελευταίες πινελιές μπήκαν και πήρε την τελική του μορφή λοιπόν. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα έμαθα πολλά. Λόγια τέλος. Περισσότερες φωτογραφίες στα completed -> www.scalewheels-gr.com/index.cgi?board=com1&action=display&thread=1152Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν... Να είστε όλοι καλά, Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 4, 2012 16:22:45 GMT 2
Επιτελους ρε συ Αγαπιε!!!!!! Μια χαρα ειναι ο Νταβατζης σου
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 4, 2012 18:12:34 GMT 2
Κουκλι πραγματικο! 1000 μπραβο! Και επι της ευκαιριας , αυτος ο μαρκαδορος της Tamiya που γραφετε για τα σηματα , ποιος ειναι και απο που μπορω να τον προμηθευτω , ενα λινκ θα δωσει φως ! Ευχαριστω.
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 18:21:09 GMT 2
Αγάπιε πολύ εντυπωσιακό βγήκε, μπράβο φίλε , αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την Gulia τώρα...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 5, 2012 14:49:56 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Πολύ όμορφη βγήκε η αμερικανιά σου παρά τις δυσκολίες που συνάντησες !
Συγχαρητήρια φίλε και καλή συνέχεια με τα επόμενα !!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 5, 2012 21:40:26 GMT 2
Επιτελους ρε συ Αγαπιε!!!!!! Μια χαρα ειναι ο Νταβατζης σου Γειά σου ρε Χρηστάρα, καιρός ήταν δε νομίζεις κι εσύ ;D ;D Κουκλι πραγματικο! 1000 μπραβο! Και επι της ευκαιριας , αυτος ο μαρκαδορος της Tamiya που γραφετε για τα σηματα , ποιος ειναι και απο που μπορω να τον προμηθευτω , ενα λινκ θα δωσει φως ! Ευχαριστω. Καλησπέρα Μάνο, Χαίρομαι που σου αρέσει... Είμαι "δικός σου", έχω τρελό κόλλημα με τα αμερικάνικα, όπως θα έχεις καταλάβει... Για το μαρκαδόρο σου απάντησε ο Άλεξ, απλά προσωπικά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστος λόγω μεγέθους της μύτης. Είναι λίγο χοντρός, αλλά με λίγο ψαλίδισμα μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου... Αγάπιε πολύ εντυπωσιακό βγήκε, μπράβο φίλε , αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την Gulia τώρα...... Αλέξης Αλεξάκο, όταν βρώ λίγο χρόνο θα τελειώσει και η ιταλίδα για να μπει, τα ξέρεις απο πρώτο χέρι άλλωστε... Προς το παρόν χρωστάω ένα ποστ στα completed με την "Challey" και ίσως πιο μετά αν δεν έχω πολλή δουλειά να το κάνω.... Καλησπέρα Αγάπιε,
Πολύ όμορφη βγήκε η αμερικανιά σου παρά τις δυσκολίες που συνάντησες !
Συγχαρητήρια φίλε και καλή συνέχεια με τα επόμενα !! Ανδρέα, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε μου. Δυσκολίες παντού υπάρχουν, αλλά και μαθήματα που μπαίνουν στο κουτάκι με τις εμπειρίες... Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2012 21:53:10 GMT 2
Προς το παρόν χρωστάω ένα ποστ στα completed Άντε βρε, επιτέλους εγκαινίασε και αυτή τη δύσμοιρη ψηφιακή να δούμε αν αξίζει και τα λεφτά της........ ;D ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 5, 2012 21:58:10 GMT 2
Προς το παρόν χρωστάω ένα ποστ στα completed Άντε βρε, επιτέλους εγκαινίασε και αυτή τη δύσμοιρη ψηφιακή να δούμε αν αξίζει και τα λεφτά της........ ;D ;D Μια παροιμία λέει: Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά... οπότε καλές φωτογραφίες μην περιμένεις όλες σαν τις 2-3 του τελευταίου update θα ναι ;D ;D
|
|