Yamaha XV1000 Virago - Tamiya (1/12)
May 6, 2012 16:43:05 GMT 2
Post by m@ster k@frer on May 6, 2012 16:43:05 GMT 2
Αγαπιε, φίλε τα είπαν όλα παραπάνω!!!!
Με το φως του Ηλία και σε κατάλληλη γωνία θα φαίνεται αληθινή!!!!
καλησπέρα Δημήτρη,
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
Ασε τον "Ηλία" και καβάλα την για το εργαστήριο μου να την φωτογραφίσουμε
αφιερωμένο -> www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w
Πάνο φαίνεται δηλαδή ότι βοηθάνε οι συμβουλές σου ? ;D ;D
Ευχαριστώ φιλαράκι... Μακάρι να χαμε τα λεφτά και για 1/1 τσοπεράκι αλλά: www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s
;D ;D
Θα τα πούμε και από κοντά φίλε...
τα θερμα μου συνγχαρητηρια!!! αληθεια πολυ καλη!!
Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη...
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Θάνο, χαίρομαι που σου άρεσε...
Αγάπιε τα ρέστα μου φιλαράκι, θα τολμήσω να πώ (...και χωρίς να θέλω να μειώσω τις κατασκευές των υπολοίπων συναδέλφων, πρός Θεού....) ότι είναι μακράν η καλύτερη δίτροχη κατασκευή του forum μέχρι στιγμής.....και μάλλον θ' αργήσει πολύ να κατέβει απο το ''βάθρο''.....
Πάντως έχω την εντύπωση ότι τις μηχανές τις απολαμβάνεις περισσότερο ή μου φαίνεται??
Αλέξης
Αλεξάκο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι ιδιαιτέρως που σου άρεσε τόοοοοοοοοσο ;D ;D αλλά ας ήμαστε φειδωλοί με τις εκφράσεις καθώς υπάρχουν ανεβασμένα πολλά "θηρία" που θα θελα πραγματικά να μπορέσω να σταθώ δίπλα τους κάποια στιγμή κατασκευαστικά...
Παρόλα αυτά, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορούν να χέρια μου να στηρίξουν τα λόγια σου
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι κι εγώ τελευταίως ότι οι μηχανές μάλλον μου πάνε περισσότερο... ;D ;D Αλλά ανάλογα με τα κέφια, κίτ υπάρχουν άφθονα και όρεξη επίσης
Περισσότερες φωτογραφίες του ολοκληρωμένου μοντέλου μπορείτε να βρείτε εδώ: scalewheels-gr.com/index.cgi?action=display&board=com2&thread=731
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας...
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αγάπιος