|
Post by nektarios on Apr 27, 2012 9:22:35 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, για να μην επαναλαμβάνω τα προειρηθέντα, προσυπογράφω όσα έγραψε ο Αλέξης! : : : : : : Θέλω μόνο να προσθέσω οτι εμένα μού άρεσαν και οι δισκόπλακες. Δεν διακρίνω κάποια ατέλεια που να μειώνει την - επίπονη! - δουλειά που έκανες, και πιστεύω οτι στο τέλος θα δείξουν πολύ όμορφες! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 27, 2012 9:59:45 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε : : μερακλίδικη δουλειά με πολύ ωραία αποτελέσματα Προσωπικά πιστεύω οτι μοντέλο με μοντέλο, η δουλειά σου "ανεβαίνει" κατακόρυφα : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 27, 2012 15:42:44 GMT 2
Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσει... ευχαριστώ για το χρόνο σου Εσύ το νου σου στο dryfit πάντως ;D ;D Αγάπιε μπράβο σου φίλε, όλα άψογα!! Τα βαψίματα σου ποιοτικότατα, μασκαρίσματα ξυραφένια, χρώμια εκτυφλωτικά και το μοτέρ θεσπέσιο με πλούσιες λεπτομέρειες!!
Καλή συνέχεια....
Αλέξης Ευχαριστώ Άλεξ, το κίτ έχει αρκετή δουλειά και αρκετή λεπτομέρεια από μόνο του, πράγμα που το καθιστά άκρως απολαυστικό σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία. Και μην ξεχνάμε ότι αν σου αρέσει το θέμα το φτιάχνεις ΠΟΛΥ πιο ευχάριστα. Αγαπιε τα βαψιμα τα σου ειναι πολυ ρεαλιστικα!! Μπραβο τ'αγορι μου!!! Χαίρομαι που σ'άρεσε παλίκαρε... νομίζω πως βαδίζω σε καλό δρόμο ;D ;D Εύγε Αγάπιε!Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνεις και το αποτέλεσμα ως τώρα!Η βελτίωση αρχίζει και είναι εμφανής.Πολλές και όμορφες λεπτομέρειες και τα δισκόφρενα super!(γι'αυτό εσύ έλεγες ότι είναι καιρός να πάρεις λίμες-ποντικοουρές...). Ως εδώ μπράβο πάντως!Λίγο το χρώμιο μου φαίνεται κάπως τραχύ σε κάποια σημεία (με κόκκο δλδ) αλλά τίποτα το ιδιαίτερο! Τενκ ιου μποι.. Το χρώμιο είναι σίγουρα τραχύ πάνω στο καπάκι του διαφορικού αλλά είναι έτσι η επιφάνεια από το κίτ σε εκείνο το σημείο. Αν θές πές μου πού αλλού το παρατήρησες, να ρίξω μια ματιά... χαίρομαι που σου άρεσαν Νεκ, όπως και με τους καθρέπτες, έτσι και με τις δισκόπλακες την επόμενη φορά που θα επιχειρήσω να ανοίξω "κουμπότρυπες" ;D θα ξέρω τη διαδικασία που θα ακολουθήσω και πιστεύω θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα... Προς το παρόν με τα βαψίματα τους και τις μικρολεπτομέρειες μου άρεσαν αρκετά έτσι όπως γίνονται θα δείτε κι εσείς στο επόμενο update... Παναγιώτη, η άποψη σου ελπίζω να ισχύει και να φαίνεται στις κατασκευές μου όσο προχωράω και μαθαίνω καινούρια πράγματα. Να είστε όλοι καλά, καλό απόγευμα. Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 29, 2012 10:55:51 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε, Πας πολύ καλά φίλε. Το κιτ έχει ωραία λεπτομέρεια, και την έχεις αναδείξει με τη δουλειά σου! Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 4, 2012 12:28:20 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 4, 2012 12:54:39 GMT 2
Κούκλα!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 4, 2012 13:09:07 GMT 2
Αγαπιε συγχαρητηρια!! Ειναι πολυ ρεαλιστικη κ ομορφη!! Οι δισκοι κ το βερνικι σου στο ντεποζιτο κ τα καπακια ειναι ονειρο!!
|
|
|
Post by nektarios on May 4, 2012 13:59:42 GMT 2
Αγάπιε, είναι εξαιρετική! : : : : : : Και ο κινητήρας, και οι ζάντες, και το βερνίκι, και οι τρύπες για τις οποίες αδίκως γκρίνιαζες, όλα είναι πολύ όμορφα! Με το καλό και στην επόμενη! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 4, 2012 17:56:23 GMT 2
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Φίλε έκανες εξαιρετική δουλειά!!! Το βάψιμο, η διχρωμία στις ζάντες (είδες που δεν ήταν δύσκολο; ;D), τα δισκόφρενα, κλπ. Τα σέβη μου!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 4, 2012 18:56:14 GMT 2
Το καλύτερο σου μοντέλο... Αυτό τα λέει όλα... Μπράβο ρε συ Αγάπιε : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 4, 2012 23:33:09 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, χαίρομαι που σου άρεσε και ειδικά με τόσο ενθουσιώδες σχόλιο μάλλον βγήκε όντως καλή ;D ;D Αγαπιε συγχαρητηρια!! Ειναι πολυ ρεαλιστικη κ ομορφη!! Οι δισκοι κ το βερνικι σου στο ντεποζιτο κ τα καπακια ειναι ονειρο!! Αγορίνα μου σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Χαίρομαι που σου άρεσε. Είναι σίγυρα η πιο ευχάριστη κατασκευή που έχω κάνει μέχρι τώρα... Αγάπιε, είναι εξαιρετική! Και ο κινητήρας, και οι ζάντες, και το βερνίκι, και οι τρύπες για τις οποίες αδίκως γκρίνιαζες, όλα είναι πολύ όμορφα! Με το καλό και στην επόμενη! Ευχαριστώ ρε συ Νεκ. άντε και με playmobil με βλέπω σε λίγο, σου 'ρχομαι ;D ;D ;D ΜΑΚΑΡΙ μεταξύ μας να σου 'ρχομαι... Οι δίσκοι σηκώνανε λίγη ακόμα περιποίηση (και λίγη ακόμα γκρίνια να μη ξεχνιόμαστε ;D ;D) αλλά ελλείψη εργαλείων έμειναν εκεί... Παρ'όλα αυτά δεν χορταίνω να την κοιτάω όλη μέρα σήμερα... ;D ;D ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Φίλε έκανες εξαιρετική δουλειά!!! Το βάψιμο, η διχρωμία στις ζάντες (είδες που δεν ήταν δύσκολο; ;D), τα δισκόφρενα, κλπ. Τα σέβη μου!!! Απόστολος Αν και τα 'παμε εμείς, ευχαριστώ φιλαράκι... Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε γιατί είσαι μαίτρ του είδους ( δίχρωμες ζάντες , παπουδομηχανές και δε συμμαζεύεται ;D ;D ) Να σαι καλά να ρίχνεις ιδέες φίλε... να μαθαίνουμε συνεχώς... Το καλύτερο σου μοντέλο... Αυτό τα λέει όλα... Μπράβο ρε συ Αγάπιε Ευχαριστώ πολύ Γιώργο... ισχύει το ίδιο που είπα στον απόστολο περί ιδεών και συμβουλών... Να είστε όλοι καλά... Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 5, 2012 0:05:55 GMT 2
Αγαπιε, φίλε τα είπαν όλα παραπάνω!!!! Με το φως του Ηλία και σε κατάλληλη γωνία θα φαίνεται αληθινή!!!! : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on May 5, 2012 10:17:57 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 5, 2012 12:01:24 GMT 2
: : τα θερμα μου συνγχαρητηρια!!! : : : : : : αληθεια πολυ καλη!! : : : : : :
|
|
|
Post by thanosmav on May 5, 2012 19:02:36 GMT 2
Μπράβο πολύ καλή δουλειά πολύ όμορφο αποτέλεσμα : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 5, 2012 19:56:00 GMT 2
Αγάπιε τα ρέστα μου φιλαράκι, θα τολμήσω να πώ (...και χωρίς να θέλω να μειώσω τις κατασκευές των υπολοίπων συναδέλφων, πρός Θεού....) ότι είναι μακράν η καλύτερη δίτροχη κατασκευή του forum μέχρι στιγμής.....και μάλλον θ' αργήσει πολύ να κατέβει απο το ''βάθρο''..... : : : : Πάντως έχω την εντύπωση ότι τις μηχανές τις απολαμβάνεις περισσότερο ή μου φαίνεται?? Αλέξης : :
|
|